sana o kadar dendi yuz verme die ama sen hic akillanmiosun.bu gorusmeyi kabul etmemen lazim.kendini zayif ve kucuk dusuruosun.kolay lokma olma.face den de silmis fotolari sen dusun gerisini.konuscamiz bise yok beni rahatsiz etme de ve cevap verme ona bir daha biraz gizemli ol ki seni merak etsin.
iyi de arama diyo niye ariyorsun yazma diyo niye yaziyosun hic bisey yapma umursama onu yanlis anlama ama boyle yaparak kendini kucuk dusuruyorsun sen erkek degilsin onu pesinden kosasin birak o seni arasin yoklugunu hiss etsin soviyorsa elbet bir gun arayacaktir seni sevmiyorsada boyle adam icin uzulmeye bile deymez.
ben senin yerinde olsaydim konusmazdim o kadar aglatmis seni bir kac gun kaldirma telefonu biraz ceksin cezasini
seni anlıyorum da arama diyo nasıl gururuna yedirip tekrar arıyosun bak sana kısa bi anektod.
bundan 4 yıl önce össye girmeme tam 2 ay kala gelen msj aşk bitti idi ondan 3 ay önce de biraz ara verelim idi. biraz ara verelim demişti bende ipler bi kere kopmuştu. aşk bitti dedi ve ben asla irtibat kurmadım kendisiyle bütün bu olanların üstünden 4 sene geçti hala arayıp soruyor ben inatla açmıyorum o inatla arıyor, msjlar çekmeler hiç birmiyor.. o sana arama diyorsa arama o aradıktan sonra da sen ona arama de. bu kadar önemseme 6 yıl sadece sana mı 6 yıl. bırak ne hali varsa görsün.
muhtemelen yeni bi ortama girdi orada senden daha iyisini buldugunu zanettiği 2 / - 3 kişiyle karşılaştı bi tarafları kalktı. onlardan tekmeyi yiyince sana geri dönecek ama sen dondurma gibi erime tabi geri döndü diye. gidene el sallıcan cnm
ben sadece tamm dedim nasıl ya ne düşünceğimi bilmiyorum
hayir bu kadar kolaymi aglamaktan yoruldum demissin kendine hic deyer vermiyormusun mu sen kabul etme bu gorusmeyi
buluşcaksan da bari düzeltelim beraber atlatırız falan deme, ne bileyim ksıkanıyorum,param yok yada işsizim dese tamam düzeltelim birlikte atlatalım denir belki ama sıkıldım atlatılıcak birşey değil . kendi beyninde çözmesi lazım bu konuyu. Bence sadece sen bilirsin de ve üsteleme. Görüşmeyi de kısa tut ki , sanki karşısında ağlıycakmışsın gibi bir havan var, sakın o hatayı da yapma
yap et der gibi konuşmuşum ama yanlış anlama arkadaşım ben olsaydım böyle yapardım demek istedim. heyecanlandımda bi an
artık konuşmanın seyrinde belli olcak su an duygusal degilim ya beni öpmek isterse napmalıyım
hatasını anlamasını sağla bence 6 yılımızı bir sıkıldım mesajıyla silebiliyosun sana olan güvenimi kaybettim kırıldım bunu tekrar sağlaman gerekiyo tarzında konuşmalısın yani bir anda hoop düzelirsen hatasını anlamaz , üzüldüğünü anlasınn ki bir daha yapmasın.
canımm yaaayani dayanamayıp bende öpmim
yani dayanamayıp bende öpmim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?