öğretmenlik mezunu musun. bu sene sözleşmeli öğretmen alıncak kadroluyla aynı maaş deniyor. baya da alınacak hatta. onları araştır derim başvuru ne zaman vs
başvurum canım ama 150 kişilik kontenjandan bişey çıkmaz ..sözleşmeliye başvurmuyor musunuz?
ne olcak böylebende sendenim cnm yalnız değilsin :)
inşallh canım rabbim sıkıntılarımızı bir an önce gidersin...Sabredeceksin. Bende sabrediyorum. Bilenler bilir. Benim de sıkıntılarım var. İnşallah feraha kavuşacağız. Herşey gönlümüz ce olacak.
evet öyle gelebilir ama yaş aldı başını gidiyor çevre baskısı artık herşeyi düşündürüyor 30 yaşına yakşalırken halen evdekilerden izinsiz kapı önüne bile çıkamaz hatta çocuk gibi izin istemek insanın ağrına gidiyor... hele o azarlar maddi özgürlük olmadığı gibi manevide kalmadı artık...Bir zamanlar kisa sürede olsa hepimizin yasadigi seyler bunlar. Ben de aynen yazdiginiz gibi hatta belki daha caresiz hissetmistim. Isim var, esim var ama simdi de bambaska dertlerim var. Hele ulkenin bulunduğu su hallerde kimlerin ne dertleri var... keske o yillara, tek derdimin is ve es bulma oldugu günlere donebilsem simdi... anin tadini cikarirdim. Belki de hayatinizin en basit dertlerini yaşıyorsunuzdur kimbilir. Hayatin tadini cikarin. Illa ki zamani gelince hersey oluyor da zaman geri donmuyor
amin inşallah....Allah yardımcınız olsun gönül ferahlığı versin size insaAllah
ah canım başvurmadığım kolej kalmadı memleketimde ama cevap yok sonuçta oradada referans yani torpil konuşuyor...Ben de yeni mezun bi ogretmen adayiyim.tek farkim alan sinavina calisiyorum su an.ve acaipp bunaldm
Eylul komtenjanlari cok az cidden.herkes bir suru ogretmen alinacak diyo bana da :) ama bilmiyolar sayiyi,6 yil meselesini,mulakati
Isimiz zor.bu ulkede ogretmen olabilmek zor.ucretli ya da kolej dusunuyo musun?
Aa aynı ben
Yeni mi mezun oldun canim
ah bi bilsem :) her günüm aynı..iş yok evlilik yok para yok hiç bişey yok :)ne olcak böyle((
evet yeni mezun kısacası yeni diplomali işsiz..Mezun olmadan önce hiç hissetmedigim duygular. Fazlalık gibi hissetmek, umutsuz, mutsuz
Yeni mi mezun oldun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?