sıkılmaktan bile sıkıldım :((

canf

O bir PC Öğretmeni :)
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
11
3
6
çok mu çok mutsuzum ?? mezun oldum iş yok eş yok ortam yok aile dersen her gün stres gerginlik ...en önemlsi para yok... namaz kılıp dua ediyorum 'sabır ' diyorum her gün ama yok bir an geliyor nefesim kesiliyor... hergün bir diğerinin kopyasını yaşıyorum o kopyalarsa sıkılmaktan öte gitmiyor...Gerçekleşeceğine emin olamadığım herkese göre çok sıradan ama benim için imkansız hayaller kurup her gün biraz daha yok oluyorum...:,((

öğretmenlik mezunu musun. bu sene sözleşmeli öğretmen alıncak kadroluyla aynı maaş deniyor. baya da alınacak hatta. onları araştır derim başvuru ne zaman vs

başvurum aslında ama kontenjan 150 kişi olunca işin içine torpil davasıda girince ümit etmek bile bir hayal artık

bende sendenim cnm yalnız değilsin :)

Sabredeceksin. Bende sabrediyorum. Bilenler bilir. Benim de sıkıntılarım var. İnşallah feraha kavuşacağız. Herşey gönlümüz ce olacak.

Sabredeceksin. Bende sabrediyorum. Bilenler bilir. Benim de sıkıntılarım var. İnşallah feraha kavuşacağız. Herşey gönlümüz ce olacak.
inşallh canım rabbim sıkıntılarımızı bir an önce gidersin...

Bir zamanlar kisa sürede olsa hepimizin yasadigi seyler bunlar. Ben de aynen yazdiginiz gibi hatta belki daha caresiz hissetmistim. Isim var, esim var ama simdi de bambaska dertlerim var. Hele ulkenin bulunduğu su hallerde kimlerin ne dertleri var... keske o yillara, tek derdimin is ve es bulma oldugu günlere donebilsem simdi... anin tadini cikarirdim. Belki de hayatinizin en basit dertlerini yaşıyorsunuzdur kimbilir. Hayatin tadini cikarin. Illa ki zamani gelince hersey oluyor da zaman geri donmuyor

evet öyle gelebilir ama yaş aldı başını gidiyor çevre baskısı artık herşeyi düşündürüyor 30 yaşına yakşalırken halen evdekilerden izinsiz kapı önüne bile çıkamaz hatta çocuk gibi izin istemek insanın ağrına gidiyor... hele o azarlar maddi özgürlük olmadığı gibi manevide kalmadı artık... (

Ben de yeni mezun bi ogretmen adayiyim.tek farkim alan sinavina calisiyorum su an.ve acaipp bunaldm

Eylul komtenjanlari cok az cidden.herkes bir suru ogretmen alinacak diyo bana da :) ama bilmiyolar sayiyi,6 yil meselesini,mulakati

Isimiz zor.bu ulkede ogretmen olabilmek zor.ucretli ya da kolej dusunuyo musun?

ah canım başvurmadığım kolej kalmadı memleketimde ama cevap yok sonuçta oradada referans yani torpil konuşuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…