- 14 Ekim 2016
- 7.141
- 48.189
- 548
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Sana mutlaka çalışan bir yöntem veriyorum şimdi . Kuralına göre uygularsan kesin sonuç alırsın.
Eşine kesinlikle küsme ve surat asma. Fakat gülme de.. mesela. Nasılsın sorusuna iyiyim sen diye cevap ver. Başka soru sorma. Lafı uzatma. Sana sorulana cevap ver. Ama küs olarak değil
Gerçekten sorma ihtiyacı hissetmediğin için sorma.
Gün içinde hiç arama sorma. Msj atarsa kısa ve net cevap ver. Sen soru sorma
O eve geldiğinde evdeysen kitap oku. Ya da filmin en can alıcı kısmını izle ki onunla hic ilgileneme. Adamı bosver kendi hobilerinle uğraş.
Sonra kızlarla toplanın. Ama eşin sormazsa söyleme .sorarsa söyle.
Ilk 1 hafta delidana gibi gezer sevinir .sonra kürkcu misali cevrende dolanacak. Burda en önemli şey sabretmek.
Oyunu kuralına göre oynamak.
Unutma küs ya da asık surat izlenimi vermen hem onu önemsediğin anlamina gelir. Hem de yeter artık diye onu kavgaya teşvik eder.
O ince noktayı iyi bul.
Eşin bir anormallik olduğunu anlamali ama kesinlikle ne olduğunu anlatamamali..
Bilmiyorum ifade edebildim mi
Kolay gelsin
Eşine kesinlikle küsme ve surat asma. Fakat gülme de.. mesela. Nasılsın sorusuna iyiyim sen diye cevap ver. Başka soru sorma. Lafı uzatma. Sana sorulana cevap ver. Ama küs olarak değil
Gerçekten sorma ihtiyacı hissetmediğin için sorma.
Gün içinde hiç arama sorma. Msj atarsa kısa ve net cevap ver. Sen soru sorma
O eve geldiğinde evdeysen kitap oku. Ya da filmin en can alıcı kısmını izle ki onunla hic ilgileneme. Adamı bosver kendi hobilerinle uğraş.
Sonra kızlarla toplanın. Ama eşin sormazsa söyleme .sorarsa söyle.
Ilk 1 hafta delidana gibi gezer sevinir .sonra kürkcu misali cevrende dolanacak. Burda en önemli şey sabretmek.
Oyunu kuralına göre oynamak.
Unutma küs ya da asık surat izlenimi vermen hem onu önemsediğin anlamina gelir. Hem de yeter artık diye onu kavgaya teşvik eder.
O ince noktayı iyi bul.
Eşin bir anormallik olduğunu anlamali ama kesinlikle ne olduğunu anlatamamali..
Bilmiyorum ifade edebildim mi
Kolay gelsin