Sıkılmış beyefendi........

Sana mutlaka çalışan bir yöntem veriyorum şimdi . Kuralına göre uygularsan kesin sonuç alırsın.

Eşine kesinlikle küsme ve surat asma. Fakat gülme de.. mesela. Nasılsın sorusuna iyiyim sen diye cevap ver. Başka soru sorma. Lafı uzatma. Sana sorulana cevap ver. Ama küs olarak değil
Gerçekten sorma ihtiyacı hissetmediğin için sorma.
Gün içinde hiç arama sorma. Msj atarsa kısa ve net cevap ver. Sen soru sorma
O eve geldiğinde evdeysen kitap oku. Ya da filmin en can alıcı kısmını izle ki onunla hic ilgileneme. Adamı bosver kendi hobilerinle uğraş.
Sonra kızlarla toplanın. Ama eşin sormazsa söyleme .sorarsa söyle.
Ilk 1 hafta delidana gibi gezer sevinir .sonra kürkcu misali cevrende dolanacak. Burda en önemli şey sabretmek.
Oyunu kuralına göre oynamak.
Unutma küs ya da asık surat izlenimi vermen hem onu önemsediğin anlamina gelir. Hem de yeter artık diye onu kavgaya teşvik eder.
O ince noktayı iyi bul.
Eşin bir anormallik olduğunu anlamali ama kesinlikle ne olduğunu anlatamamali..

Bilmiyorum ifade edebildim mi

Kolay gelsin

Özür dilerim ama eşiniz macera aksiyon arıyor.

Sanki kafeste kilitli. Size duygularını aktarim biçimi çok kaba ve ne demek seninle gezmek güzel değil.

Eşiniz evliliginizi ev arkadasligina donusturme kafasinda benim konunuzdan anladığım.

Bırakın ne hali varsa görsün ve tetikte olun ihanet durumları olmaz inşallah. ( Korkutmak istemiyorum ama eşiniz çok uclarda beyanlar yapmış)

Evden işe, isten eve gelen bekarlar da bikiyor monotonluktan.

Eşiniz hayatimizi renklendirelim diyebilirdi yaşanmış 4 yılınız var aynı evde.

Size böyle davranmamasi lazım :KK43:

Guzellesin, gezin tozun ve evin kapisinda bekleyin gerekirse geç dönün inadina eve O pesinizden kossun..

Valla sıkıldıysa kapı orada çıksın gezsin ama 12 den sonra eve gelmesin nerdeyse gitsin orda kalsın. Siz napcakmışsınız yalnızken siz de gezin bari.
Bence bırakın kendi haline uzaktan takip edin sıkılıp değerinizi anlayıp özler umarım sizi.Hakkınızda hayırlısı..

Bırak gıtsın..ama sende çık gez..evde oturup onu bekleme..2-3gunde doner eski haline..bunalmıştır belkide ..daha cok bunaltma ..:KK66:

Valla s... git o zaman hiç gelme derdim bu kadar kaba saba konuşan adama. Ne demek ne zaman geleceksin diye arayıp sorma filan... Otelde mi kalıyor beyefendi ya da ev arkadaşı filan mısınız? Evlilik öyle sıkılınca sorumluluklar yokmuş gibi ne istersem yaparım, kafama göre özgür takılırım gibi bir şeyse eğer, siz de öyle takılın, bakalım ne olacak. Haber vermeden çıkın gidin, eve ne zaman döneceğiniz belli olmasın... İnsan elbette arkadaşlarıyla zaman geçirebilir, eşiyle sürekli yapışık yaşamak zorunda değil ama sizin koca basbayağı bekar erkek hayatına geçmeye özenmiş gibi geldi bana.

Ama eşiniz de haklı değil mi biraz ben bile sıkılıyorum vallahi,film izle oyun oyna nereye kadar arkadaşlarım hep okul tatil diye memlekete gittiler evde patliyorum gelsinler diye bekliyorum resmen, arkadaşın yeri ayrı esin yeri ayrı biraz nefes alacak alan bırakın eşinize

Eşiniz doğru söylüyor.evlisiniz diye her aktiviteyi birlikte yapacak değilsiniz.eşlerin de kendi ayrı ortamı,arada ayrı takilmalara ihtiyacı var.erkek arkadaş ile yapılan muhabbeti sizinle yapamaz,anlayamazsınız.üstüne gitmeyin rahat bırakın.bizlerin de ihtiyacı oluyor böyle seylere.daha iyi gelecektir evliliginize

Sana mutlaka çalışan bir yöntem veriyorum şimdi . Kuralına göre uygularsan kesin sonuç alırsın.

Eşine kesinlikle küsme ve surat asma. Fakat gülme de.. mesela. Nasılsın sorusuna iyiyim sen diye cevap ver. Başka soru sorma. Lafı uzatma. Sana sorulana cevap ver. Ama küs olarak değil
Gerçekten sorma ihtiyacı hissetmediğin için sorma.
Gün içinde hiç arama sorma. Msj atarsa kısa ve net cevap ver. Sen soru sorma
O eve geldiğinde evdeysen kitap oku. Ya da filmin en can alıcı kısmını izle ki onunla hic ilgileneme. Adamı bosver kendi hobilerinle uğraş.
Sonra kızlarla toplanın. Ama eşin sormazsa söyleme .sorarsa söyle.
Ilk 1 hafta delidana gibi gezer sevinir .sonra kürkcu misali cevrende dolanacak. Burda en önemli şey sabretmek.
Oyunu kuralına göre oynamak.
Unutma küs ya da asık surat izlenimi vermen hem onu önemsediğin anlamina gelir. Hem de yeter artık diye onu kavgaya teşvik eder.
O ince noktayı iyi bul.
Eşin bir anormallik olduğunu anlamali ama kesinlikle ne olduğunu anlatamamali..

Bilmiyorum ifade edebildim mi

Kolay gelsin

Evet çok iyi anladım sağol :)

Bulmuş evde duran hanımı
Onun rahatlığıyla konuşuyor.

İki dışarı çıksan
Bi iki çevre edinsen
Bu sefer de ne çok geziyorsun der :KK53:

Eşim hergün işten eve gelip evde oturmaktan sıkılmış.
Benimle gezmek hiç güzel değilmiş.
Bütün erkekler gibi ( onun söylemesiyle)
O da keyfine bakacakmış . Işten eve ne zmn geliyorsun diye aramayacakmışım istediği zamn gelecekmiş gezip tozacakmış erkek arkadaşlarıyla . Kahvede oturacakmış .
Evlilikten çok sıkılmış Benimle vakit geçirmek istemiyormuş gidecekmişşm arkadaş bulup onlarla oturup gezecekmişim ben de .
Moralim çok bozuk haftada bir maç izlemeye gitmesine bişey demiyorum . Istersen gideblrsnde diyorum kendi gitmiyo gezmeye. Beni evde tek bırakıp gidince üzülüyormuş gidesi gelmiyormuş.
Ama bu aralar sürekli morali bozuk işlerden sanırım. gezmek istiyorum erkek arkadaşımla gezmek seninle gezmkten daha güzel filan diyor.
Moralim çok bozuk.
Beni çok seviyor her dediğimi yapıyor genelde hiç de üzmüyor Ama bu aralar işlerden midir nedir neden böle anlamadım. . Ben de üzülüyorum söyledikleri yüzünden.
4 yıldr evliyz.
Yaşımız genç.
Sizce ne yapmalıyım? ?
Tamamen ilggiyi kesip rahat bırakıp muhattap olmayayım mı? Yoksa ne önerirsiniz?
Yarın senden sıkıldım deyip yenisini getirir bu adam eve:KK11:Bu neymiş ya?Gezcem tozcam:sinirli:Varmıymıs başka derdi:KK51:

Tamam ayrı takılmak istiyorsa ayrı takılsın bu kadar bogmaya gerek yok. Oda mutlu olsun sizde ve bu duruma alısın. Benimkide cıkar arkadasına gider asla sesimi cıkarmam o kadar calisip yoruluyorlar kafa dağıtmak onlarında hakkı.

Dün denize gittik bugün de film izledik . Hep gezeriz film izleriz oyun oynarız akrabalara gider otururuz akşam dolaşmaya çıkarız ama sıkılmış işte kendi işten eve gelip evde oturmak yada benimle gezmek değil kahvede oturup arkdşlaryla gezmek istiyormuş bunalmış .
Çocuk yok şuan düşünmüyorum yakın zmnda belki
evet siz de öyle yapın madem hep arkadaşlarınızla gezin de aklı başına gelsin..

Dün denize gittik bugün de film izledik . Hep gezeriz film izleriz oyun oynarız akrabalara gider otururuz akşam dolaşmaya çıkarız ama sıkılmış işte kendi işten eve gelip evde oturmak yada benimle gezmek değil kahvede oturup arkdşlaryla gezmek istiyormuş bunalmış .
Çocuk yok şuan düşünmüyorum yakın zmnda belki
Kahve gelenegi bitmrdi mi ya ?

Back
X