• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntı bende mi, yoksa duygularım benimle oyun mu oynuyor??

Sevgili değilsiniz. Sadece telefonla görüşüp, bir kere buluşmuşsunuz. Zaten bu şekilde ilişki olmaz.

iyi de uzak mesafe degil ki izmit Istanbul,
ben Istanbulda oturuyorken (anadolu yakasi) ve sevgilim izmitteyken haftada 1 kesin gorusurduk, cogu zaman daha fazla (ama biz ailelerle yasamiyorduk), hadi sizde aailelerle yasaniyorsa daha az olsun ama en kotu ayda bir olur, o da en kotu yani korona falan var diye.
Haklısınız. İstesem bende giderim yanına izmite ama o istemiyor. Ailesini tehlikeye atmak istemiyormuş. Saçmalığa bakar mısınız :D Sanki anası babası hiç dışarı çıkıp tehlikeye girmiyormuş gibi konuşuyor. İstemediği için söz dahi etmediği için gitmek istemiyorum. Çünkü gidersem isteyen tek kişi ben olacağım için yalnız kalıcam.

çoktan ayrılmış senden. bari sen arılmış gıbı yap.

Haklısınız. İstesem bende giderim yanına izmite ama o istemiyor. Ailesini tehlikeye atmak istemiyormuş. Saçmalığa bakar mısınız :KK70: Sanki anası babası hiç dışarı çıkıp tehlikeye girmiyormuş gibi konuşuyor. İstemediği için söz dahi etmediği için gitmek istemiyorum. Çünkü gidersem isteyen tek kişi ben olacağım için yalnız kalıcam.

bakin bu sekilde cok konu okuyoruz,
ve bazen dogru yilda miyiz diye dusunuyorum.
Benim bahsettigim sevgililik donemi 10 yil oncesine ait.

ulasim, iletisim caginda 8 ay birini gormemek icin, o kisinin baska kitada yasamasi falan gerekir, onda bile cozum bulunur hatta da maddiyat konusundan oturu hadi olabilir diyelim. sizin durumunuzda ise sadece bahanedir.
bu adam hic ise gitmiyor mu, evden disari hic mi cikmiyor.
Hadi toplu tasimadan tirstti diyelim, olabilir, para biriktirip gunubirlik arac kiralar insan yine bir yolunu bulur.

bakin bu sekilde cok konu okuyoruz,
ve bazen dogru yilda miyiz diye dusunuyorum.
Benim bahsettigim sevgililik donemi 10 yil oncesine ait.

ulasim, iletisim caginda 8 ay birini gormemek icin, o kisinin baska kitada yasamasi falan gerekir, onda bile cozum bulunur hatta da maddiyat konusundan oturu hadi olabilir diyelim. sizin durumunuzda ise sadece bahanedir.
bu adam hic ise gitmiyor mu, evden disari hic mi cikmiyor.
Hadi toplu tasimadan tirstti diyelim, olabilir, para biriktirip gunubirlik arac kiralar insan yine bir yolunu bulur.
Aynen öyle. Çalışmıyor günleri bilgisayar başında geçiyor. Ailesinin durumu da az çok iyi. Gelmek istese rahat gelir. Bende artık salmış durumdayım. Bu insan üniversite okuyor. Okulda konuştuğu görüştüğü biri olduğu zaman bir gün irtibatını tamamen kesecek diye düşünüyorum. Bende okuyorum. Bunları düşündüğüm zaman kendimi gerçekten derslere veremiyorum. Üniversite hayalim var. Gerçekleştirmek istediğim birçok şey var ve ben bu insan için kendimi aptallığımla yıpratıyorum. Sıkıntımı paylaşacak kimsem yok diye buraya yazdım. Sizlere teşekkür ederim.

Back
X