sıkıntı büyük

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.774
7.047
358
İzmir
Kızlar size bir durum hakkında ne yaoardınız nasıl kurtulurdunuz diye soruyorum ....

Konu şu..... Gençlik yıllarınızda 16 yaşında falan yani... biri sizi sevdiğini aşık olduğunu söylüyor .. sizde her fırsatta onu o gözle görmediğinizi arkadaş olarak kalmak istediğinizi söylüyorsunuz... ama tabi o arkadaş olmayı değil sevgili olmayı istiyor.... sizde bu durumda görüsmeyi kesiyorsunuz

...karşı taraf aramaya ısrar etmeye devam ediyor ...öyle böyle derken seneler geçiyor ... adam evleniyor ama hala sizi arayıp bir ümit istiyor herseyi birakip birlikte olmak için... siz tekrar olmayacağını sizi aramaması gerektiğini söylüyorsunuz ama nafile adam takıntılı bir şekilde ısrarcı olmaya devam ediyor ... bu durumdan nasıl sıyrılırsınız... eşine anlatırdım demeyin eşi herşeyi çok iyi biliyor zaten ama kızın ailesi ögrenirse işler çok kötü bir hal alır

Polise şikayet ederim diyin . .
Israrcı taciz bu . .
:sinirli:

Kızlar size bir durum hakkında ne yaoardınız nasıl kurtulurdunuz diye soruyorum ....

Konu şu..... Gençlik yıllarınızda 16 yaşında falan yani... biri sizi sevdiğini aşık olduğunu söylüyor .. sizde her fırsatta onu o gözle görmediğinizi arkadaş olarak kalmak istediğinizi söylüyorsunuz... ama tabi o arkadaş olmayı değil sevgili olmayı istiyor.... sizde bu durumda görüsmeyi kesiyorsunuz

...karşı taraf aramaya ısrar etmeye devam ediyor ...öyle böyle derken seneler geçiyor ... adam evleniyor ama hala sizi arayıp bir ümit istiyor herseyi birakip birlikte olmak için... siz tekrar olmayacağını sizi aramaması gerektiğini söylüyorsunuz ama nafile adam takıntılı bir şekilde ısrarcı olmaya devam ediyor ... bu durumdan nasıl sıyrılırsınız... eşine anlatırdım demeyin eşi herşeyi çok iyi biliyor zaten ama kızın ailesi ögrenirse işler çok kötü bir hal alır
Bunlara ne yaparsan yap vazgeçmiyorlar
Hasta ruhlu
Eşime takıntılı biri var
Eşide biliyor
Ama durmadı durmayada niyeti yok

şikayet ederim biraz gözü korksun
hiç olmadı en ilkel şekilde şiddete bile başvurabilirim birilerini kullanarak

kızın ailesinin de duymasını sağla madem.
ne terbiyesizlik bu böyle evli barklı, taciz ediyo bekar bi kadını.
şikayet de ederdim. ama bana ulaşmasına izin vermeden. böyle durumlarda naif olmamak lazım.
terbiyesiz

Son düzenleme:
Telefon hattinizi değiştirin engelleyin gerekirse polise şikayet edin

Hasta ruhlu
Eşime takıntılı biri var
Eşide biliyor

Karşı tarafın evlenmiş olmasıda engel değil yani... bir insan nasıl bu kadar takıntı yapar ki ... zorla yada zamanla sevmek durumu olmaz olmuyorda

Karşı tarafın evlenmiş olmasıda engel değil yani... bir insan nasıl bu kadar takıntı yapar ki ... zorla yada zamanla sevmek durumu olmaz olmuyorda
Aynen oda evli
Söylentilere göre biz evlendikten sonra kendisini ilk isteyene evet dedi
İki ay içindede evlendi
Hatta çocukları var
Tüm sülale biliyor
Eşide öğrendi ama dedikodu sanıyor sanırım
Kız vazgecmedi gecmeyecekte
Çözüm bulursan banada söyle lütfen

Numaranızı değiştirin. Hiç olmadı şikayet edin hadsizi nasıl terbiyesizlik bu evlenmiş hala taciz ediyor.

Hasta ruhlu
Eşime takıntılı biri var
Eşide biliyor
Çıldırmamak elde değil. Böyle takıntılı insanlara anlam veremiyorum ya çok yüzsüzler ya da ruh hastası.

kızın ailesinin de duymasını sağla madem.
ne terbiyesizlik bu böyle evli barklı taciz ediyo bekar bi kadını.
şikayet de ederdim. ama bana ulaşmasına izin vermeden. böyle durumlarda naif olmamak lazım.
terbiyesiz

İste bana ulaşmasına izin vermeden ailemin duymasını engelleyerek nasıl şikayetçi olabilirim??? En büyük sorunda burda

İste bana ulaşmasına izin vermeden ailemin duymasını engelleyerek nasıl şikayetçi olabilirim??? En büyük sorunda burda

Bence aileniz de bilsin
takıntılı. insanların ne yapacağı belli olmaz kaç tane kadın bunlar yüzünden olmedi mi

ailenle mi yaşıyorsun?
ailene anlatabilirsin aslında. sonuçta mağdur olan sensin

Çıldırmamak elde değil. Böyle takıntılı insanlara anlam veremiyorum ya çok yüzsüzler ya da ruh hastası.
Hasta kesinlikle
Bide kendisi kabul etse bu durumu
Tedavisini ben karşılıycam

Aynen oda evli
Söylentilere göre biz evlendikten sonra kendisini ilk isteyene evet dedi
İki ay içindede evlendi
Hatta çocukları var
Tüm sülale biliyor
Eşide öğrendi ama dedikodu sanıyor sanırım
Kız vazgecmedi gecmeyecekte
Çözüm bulursan banada söyle lütfen

Çözüm yok gibi yani ... hakaretde etsen kendinden tiksindirmeyede uğraşsan olmuyor ... Sülük gibi yapışıp hayat enerjimi emiyor sanki

Benim eski sevgilim de evlendi. 2 ay önce tanıştığı bir kızla. İsmime çok benzer isimli bir kız bulmuş. Seninkisini bulamadım bunla idare edeceğiz dedi.

Ben de onun sapık olduğunu söyledim ve eşime şikayet ettim.
O naptı bilmiyorum bir daha yazmadı bana

Çözüm yok gibi yani ... hakaretde etsen kendinden tiksindirmeyede uğraşsan olmuyor ... Sülük gibi yapışıp hayat enerjimi emiyor sanki
soruma cevap verir misin. hem sen niye kendinden tiksindirmekle uğraşıyorsun ki?

Eşim kendisini uyardı
Olmadı ailesiyle konuştu
Amcamız uyardı
Durmadı
Ben huzursuz olunca
Eşim eşine karına sahip çık elimde kalacak dedi
Daha neler neler
Şimdi eşim adını dahi duymak istemiyorum ne hali varsa görsün sende şu manyak için bir daha birşey söyleme
Görme duyma dedi
Onunla bağlantısı olan eşimin canı kadar değer verdiği insanlardan bile uzaklaştık
Son konuma bakarsan en son olayı beni yıne çıldırttı ama hiçbirşey yapmadım
Ben yoruldum o manyak vazgeçmedi

Back
X