Sıkıntı GÖRÜMCEM

Konu çok uzun nasıl başlasam bilmiyorum sorun GÖRÜMCEM eşimin annesi olmadığı için ablasını anne gib

• Aile

OY: 6 35,3%
  • Dert

OY: 13 76,5%

• Ankete Katılan
    17

Pink2017

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2018
32
13
3
27
Konu çok uzun nasıl başlasam bilmiyorum sorun GÖRÜMCEM eşimin annesi olmadığı için ablasını anne gibi görüyor ve çok fazla değer veriyo görümceme her şeyi anlatıyor ve görümceme laf getirmiyor çok sıkıntı yaşadım ben görümcemle kocamı bana karşı dolduran biri ve şimdi de kocam eğitim için şehir dışına çıktı tabi 2 gün önceden ablasına sürpriz yapıp onun yanına gitti kocam normal de benim yanımda oyun oynar tv bakar ve erken den uyur ama dün gece oyuna hiç girmemiş ve gece 1 de yatmışlar kocam bugün sabah aradığında çok soğuk tu ve beni azarlayarak konuştu bende kapatalım telefonu dedim kapattık sonra mesaj attım (iy dolmamışsın biraz daha dol) diye henüz bişey yapmadı sizce ne yapmalıyım görümcemin bana karşı kocamı doldurmalarına

Bunları bu kadar kafaya takarsanız , psikoloji çöker. Bırakın konuşsunlar. Siz önemsediğiniz için konuşuyorlar zaten demek ki sinirlendiğinizin farkındalar. Eşinizle boşuna aranızı bozmayın. Takıntılar öldürür insanı , siz takıntı yapmışsınız bunu. Yazık değil mi size başkalarının yaptığı dedikodular yüzünden hem mutsuz oluyor hem de bedeninizi yoruyorsunuz.

Bu sorunun farkındaysan sen sürekli görünmmceni kötüleme.
Aksine ov.
Öyle yapmak istememiştir demek istememiştir de eşine karşı.

Halini hattını ara sor

Hatta eşini de arama
Direkt göründeki ara
Napıosun abla de.

Laf sokma.
Sen iyi ol.
Görümce sen iyi olursan kötülese de esin ihtimal vermez. Ablasını suçlu görür.

Böyle böyle yürür tarafına çekersin.
Yoksa zor..

Şakaya vur

Ben takmasam da eşim onun söyledikleri yüzünden benimle kavga ediyor

Görümceni sürekli kötülersen bu gdişle boşanırsnız.

Sevmesen bile kötü konuşma.

Bunu da denedim başta konduramazdım ve çok samimiydim bunu kocam da görüyordu ama buda işe yaramadı kocamı tek bulduğunda hemen benimle ilgili olur olmadık şeyler söyler ve kocam beni suçlu bulur hep

Ben takmasam da eşim onun söyledikleri yüzünden benimle kavga ediyor

Kavga edeceğini anladığın vakit başka odaya git sevdiğin birseyi yap.

O soylesensede sessiz kal.
Ortalık sakinleyince söyle.
Bir sorun mu var anlayamadım "normalde bana karşı böyle davranmazdin. Işın stresinden olmalı. " ama kırıldim bu duruma.

'de mutlaka.
Olumlu beklenti oluştur.
Kırıldığını belli et.
Ablasını karıştırma.

Ne kadar kotu bir durum koskoca adam neyin ne oldugunu anlayamiyor mu ?
Boyle adamlar evlenmesin bi zahmet.

Bunu da denedim başta konduramazdım ve çok samimiydim bunu kocam da görüyordu ama buda işe yaramadı kocamı tek bulduğunda hemen benimle ilgili olur olmadık şeyler söyler ve kocam beni suçlu bulur hep

Bu ömür boyunca uygulnacak birşey.
Söylesin

Sende ben böyle yaptım kötü mu ettim ablam olarak gördüm dersin.

Ama kocam hep onu iy biliyo ve hissettiklerimi anlamamazlıktan geliyor hep beni kötü gösteriyor görümcem
bak bende kv hiç anlaşamam .
Kv sürekl eşime senın eşin şöyle böeyle der.
Ama ben hiiç cevap vermem eşime kötülemem . Onun hakkında iyi , kötü konuşmam .
Yok gibi dvranırım .
Sen de öyle yap .
Ablası onun . İnsanları ailelerinden vazgeçiremzssiniz.
Sizde kimse için ailenızden vazgeçmeyın

S
Suç gorumcende degil.

3. kisilerin lafiyla eşine karsi davranislari değişen esin suclu.

Baskalari ne derse dinleyip kulak arkasi ederek sana cyansitmamasi gerekir. Dengeyi kuramayan kişi ile isin zor.

Sorunlarinizi onun bu yonune dikkat cekerek duzeltmesini sağlamaya çalışın derim.

Boşver gorumcenı kotuleme sen yınede eşıne karsı meleğı oyna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…