Her konunun içinde kocam her zaman onun sözünü eder yaptıklarının farkında ama umursamıyo kötü biri aileme çok fazla karışıyorGörümceni kötüleme
Mesafeli ol
Ben takmasam da eşim onun söyledikleri yüzünden benimle kavga ediyorBunları bu kadar kafaya takarsanız , psikoloji çöker. Bırakın konuşsunlar. Siz önemsediğiniz için konuşuyorlar zaten demek ki sinirlendiğinizin farkındalar. Eşinizle boşuna aranızı bozmayın. Takıntılar öldürür insanı , siz takıntı yapmışsınız bunu. Yazık değil mi size başkalarının yaptığı dedikodular yüzünden hem mutsuz oluyor hem de bedeninizi yoruyorsunuz.
Bunu da denedim başta konduramazdım ve çok samimiydim bunu kocam da görüyordu ama buda işe yaramadı kocamı tek bulduğunda hemen benimle ilgili olur olmadık şeyler söyler ve kocam beni suçlu bulur hepBu sorunun farkındaysan sen sürekli görünmmceni kötüleme.
Aksine ov.
Öyle yapmak istememiştir demek istememiştir de eşine karşı.
Halini hattını ara sor
Hatta eşini de arama
Direkt göründeki ara
Napıosun abla de.
Laf sokma.
Sen iyi ol.
Görümce sen iyi olursan kötülese de esin ihtimal vermez. Ablasını suçlu görür.
Böyle böyle yürür tarafına çekersin.
Yoksa zor..
Şakaya vur
Aşırı değer veriyo ablasına ve onun sözleri kocam için emir gibi bişeyKocan niye doluyor koskoca adam gelmesin dolduruşa.
Ben takmasam da eşim onun söyledikleri yüzünden benimle kavga ediyor
Bunu da denedim başta konduramazdım ve çok samimiydim bunu kocam da görüyordu ama buda işe yaramadı kocamı tek bulduğunda hemen benimle ilgili olur olmadık şeyler söyler ve kocam beni suçlu bulur hep
Boşan dese boşanacak yani?Aşırı değer veriyo ablasına ve onun sözleri kocam için emir gibi bişey
Bilmiyorum bir de oğlumuz var daha 6 aylık sürekli stres içindeyim herşeyin başında görümcemBoşan dese boşanacak yani?
E sen kimsin nesin bu durumda?
bak bende kv hiç anlaşamam .Ama kocam hep onu iy biliyo ve hissettiklerimi anlamamazlıktan geliyor hep beni kötü gösteriyor görümcem
Suç gorumcende degil.Konu çok uzun nasıl başlasam bilmiyorum sorun GÖRÜMCEM eşimin annesi olmadığı için ablasını anne gibi görüyor ve çok fazla değer veriyo görümceme her şeyi anlatıyor ve görümceme laf getirmiyor çok sıkıntı yaşadım ben görümcemle kocamı bana karşı dolduran biri ve şimdi de kocam eğitim için şehir dışına çıktı tabi 2 gün önceden ablasına sürpriz yapıp onun yanına gitti kocam normal de benim yanımda oyun oynar tv bakar ve erken den uyur ama dün gece oyuna hiç girmemiş ve gece 1 de yatmışlar kocam bugün sabah aradığında çok soğuk tu ve beni azarlayarak konuştu bende kapatalım telefonu dedim kapattık sonra mesaj attım (iy dolmamışsın biraz daha dol) diye henüz bişey yapmadı sizce ne yapmalıyım görümcemin bana karşı kocamı doldurmalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?