Sıkıntı GÖRÜMCEM

Konu çok uzun nasıl başlasam bilmiyorum sorun GÖRÜMCEM eşimin annesi olmadığı için ablasını anne gib

• Aile

OY: 6 35,3%
  • Dert

OY: 13 76,5%

• Ankete Katılan
    17
Sapsız üzüm dediğiniz kişinin bir babası 4 kardeşi ve bir üvey annesi var ben kimseyi ekarte etmeye çalışmıyorum herkes yerini değerini bilicek o kadar ayrıca benim eşim beni aldıktan sonra sen küçüksün gelir elimin altına girersin diye aldım diyen bir kişilik yaşanılan olayları tam anlamıyla bilmeden kimseyi suçlamayın lütfen

sizde herşeyi en ince detayına kadar anlatmadan,bizim size hak vermemizi istemeyin.

Ama yuvamda mutsuz oluyorum onun yüzünden kocama herhangi bi lafımı farklı aks ediyor
Canim bak sen esinle iyi oldukca gorumcen pisar.
Esin özunde sana karsi iyi biri nasil davraniyor sana.
Sen hic gorumcenle muhatap olma ayni ortamda olursanda yüzeysel konus bu taktikleri uygula baktin olmuyor al karsina görumceni acik acik soyle senin derdin ne de elini cek üzerimden de.

Kusura bakmayın ama burada kimse her şeyi en ince detayına kadar anlatmıyor öneri istedim suçlanmak değil
bende farklı bir bakış açısıyla yaklaştım olaya,benimde annem yok ve kardeşim benim herşeyim.
İlerde eşi bizim yaşadığımız zor günleri,zorlukları hiç bilmeden kardeşimle aramdaki bağı,yakınlığı böyle tenkit edip böyle düşünse.Aynen size yorumum gibi olur düşüncem.

Senn bir şey yapmana gerek yok esin büyüyecek kendi aklını kullanacak her bir lafta dolup dolup bana çatan birini ciddiye bile almam ki sende alma çek resti kendi aklı fikri olan bana değer veren birini istiyorum de

Benim de bu durum da sana bi sözüm olucak kardeşinin mutluluğu için benim görümcem gibi olma yaşadıkları zor günlere saygım sonsuz ama zor günler yaşadılar diye beni eşime kötüleme hakkı yok

Eşim genel olarak iy ama dediğim gibi görümcem her günümüzde var ve ben onunla konuşmak istemesem eşim de bana tavır alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…