- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
- Konu Sahibi nergisyasemin
5 yıllık evliyiz.bir kızım var şimdide yeniden hamileyim. acaba hamilelik psikolojisi mi bilemiyorum tabi. ilk zamanlar ailevi sıkıntılarımız ve çalkantılı dönemlerimiz oldu. (bu arada evlenmeden önceki uzun ilişki sonrası nişanlılık ardından nişan atmışlığım ve ayrıldıktan sonra tesadüfen aldatıldığımı öğrenmişliğim de var.) tabi yeni birini hayatıma soktum evlendim diyene kadar da üzerinden 4 yıl geçti. aslında kıskanç bir insan olmamama rağmen biraz paranoyaklıklarım vardı. eşim yakışıklı ve özgüveni tavan biri. neyse konuya gireyim :) ben burdan okuyup whatsapp takibine başladım. eşim acayip işkoliktir. grupları falan var. bi falsosunu yakalamadım. ama gruplardaki arkadaşları da evli olmalarına rağmen hep karı kız muhabbeti döndürüyorlar. bi tanesi rus stajyer almış onun videosunu çekip falan gönderiyor. sonra yine burdan okuyup bildirim gittiğini öğrenip takibi bıraktım. eşimin face arkadaşları gizli idi sonradan açmış. parolası falan da bende yok. kendi profilimden onun profiline girdim. arkadaş listesini açtım. okul arkadaşlarını da hep bilirim çoğu da bende ekli olduğu için ortak arkadaş minimum 2 gözüküyor. sonra bi tane kız dikkatimi çekti. tek ortak arkadaş eşim. bi gireyim dedim. kızın bazı fotoğrafları açık onlara bakarken bir baktım eşim neredeyse hepsini beğenmiş
kan beynime sıçradı. eşime yazdım hemen kim bu kız diye. gelince konuşuruz dedi. çabuk söyle şifreni ver dedim geçiştirdi. gelcem bakarız dedi. telefondan bakarız dedi. o da arkadaşlarıyla birlikteydi o arada. kayıtlı mailini değiştirmiş söyle diyorum söylemiyor. bende ofisteydim dolabını bi açtım bilgisayarlarından biri orda hemen aldım. şirket mailini yapmış. hemen sıfırla dedim. bi güzel mail de geldi. açtım face ini didik didik ettim. uyanık bi de hareketler dökümünden silmiş. beni almaya gelcekti beklemedim çıktım ofisten. bu aradada kız normal bir tip değil bir, ikincisi eşim benim fotoğraflarımı bile beğenmez öyle alakasız gibi görünür. ağlaya ağlaya eve gittim. aradı açmadım. kızımda babannesigildeydi. onu almadan geldi. kızdım bağırdım. saçmalama dedi neymiş o bizim fotoğraflarımızı beğenmişmiş baktım hiç öle bişey yok. şirketin sayfasını paylaşmışmış ona da baktım o da yok. o arada gitti kızı aldı geldi. tekrar aldım telefonunu açtım. bakıyorum aşağıya indikçe bütün fotoğrafları beğenmiş iyce çıldırdım. çok afedersiniz memeleri meydanda fotoğrafları var onları bile beğenmiş
hadi beğendin diyorum hareketler dökümünden niye kaldırdın diyorum cevap veremiyo ben bilmiyorum nasıl kaldırılır diyor. çok gücüme gitti neyini eksik ettim diye ağladım. sildi kızı falan ama ne fayda içime kılçığı düşürdü. şimdi normaliz ama ben nedense kabullenemiyorum. sürekli kafamı meşgul ediyor. çok mu abartıyorum acaba? siz olsanız ne yapardınız? hamile olduğum için mi böyleyim acaba. bu arada kız da güya okul arkadaşlarından birinin eski sevgilisiymiş. okuldan tanışıyoduk diyo ama kız bunlar hazırlıkta okurken son sınıftaymış yani herşey mantıksız geliyor bana 
son olarak önceden aldatılmış olmamammı beni bu hale getirmiş olabilir? bana fikir verirseniz çok mutlu olcam

son olarak önceden aldatılmış olmamammı beni bu hale getirmiş olabilir? bana fikir verirseniz çok mutlu olcam
Son düzenleme: