• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntı mı acaba?

Bence düşünüp düşünüp daha fazla kendinizide bebişinizide strese sokmayın.Olan olmuş.Bende olsam kızar ve tepkili davranırdım tabiki ama gerçekten içiniz içinizide yemesin,bir de diğer üyelerin 'kocan sapık' yorumları biraz ağır geldi bana açıkcası.
Siz eşinizi çaktırmadan bir süre takibe alın.Aldatma kesinlikle değil ama yaptığı hoş bir davranışta değil.
Eşşeğin aklına sokuyosun bilmem ne derse eğer, 'içinde varsa soksamsa sokmasamda yaparsın,yaparsanda kapı orda' dersiniz,o alacağını alır zaten.
Sağlıklı uzun ömürler diliyorum bebişlerinizle.Bir avaz da kurtulun inşallah. :)

Bence düşünüp düşünüp daha fazla kendinizide bebişinizide strese sokmayın.Olan olmuş.Bende olsam kızar ve tepkili davranırdım tabiki ama gerçekten içiniz içinizide yemesin,bir de diğer üyelerin 'kocan sapık' yorumları biraz ağır geldi bana açıkcası.
Siz eşinizi çaktırmadan bir süre takibe alın.Aldatma kesinlikle değil ama yaptığı hoş bir davranışta değil.
Eşşeğin aklına sokuyosun bilmem ne derse eğer, 'içinde varsa soksamsa sokmasamda yaparsın,yaparsanda kapı orda' dersiniz,o alacağını alır zaten.
Sağlıklı uzun ömürler diliyorum bebişlerinizle.Bir avaz da kurtulun inşallah. :)

çok teşekkür ederim :KK36: zaten o da böyle bişey yapıyorsam boşanmayı göze almışım demektir diyor. yani aldatılmayı affetmeyeceğimin farkında. yaptığının yanlış olduğununda farkında ama kuyruğu dik tutup üste çıkmaya çalışıyor. suçlu psikolojisi. bişey varsa illaki çıkıyor ortaya da işte arada kendi kendimi yiyorum

kim olsa aynı tepkiyi verir sanki dimi. hatta şu an az bile abartmışım diye de düşünmedim diil :KK70: nasıl davranmalıyım onu kestiremiyorum ama. hiçbişey yokmuş gibi de devam edilmiyoki. görümceme anlatiim bari. hoş ona şimdiye kadar ne anlattıysam bunda ne var ki dedi. sonuçta ablası bi de evli bile diil nasıl anlasın beni
fiseklemek gibi olmasın ama az bile olmuş sanki

bi tanısanız acayip zeki geçinir. benimde saf olduğumu idda eder hep. önce düşünemedim falan dedi sonra üste çıkıp eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuyosun demeye başladı. ben zaten hiçbirşeyin gizli kalmayacağını bilirim eninde sonunda çıkar diye de düşünürüm ama mantıklı bir cevap alamayınca içim içimi yiyor :/
Eşeği aklına karpuz kabuğu sokuyorsun ne demek yaaa!!! Ne demek o!!! Siz hamilesiniz ben gelip döveyim onu sizin yerinize...
O arkadaş ortamını değiştirsin. Hepsi abazan. Sekreterinin videosunu çeken bir adamla benim eşim asla arkadaşlık falan yapamaz. Yaptırtma.
Bir şey yapmaya kalkmış, becerememiş şimdi üste çıkmaya çalışıyor terbiyesiz.

Eşeği aklına karpuz kabuğu sokuyorsun ne demek yaaa!!! Ne demek o!!! Siz hamilesiniz ben gelip döveyim onu sizin yerinize...
O arkadaş ortamını değiştirsin. Hepsi abazan. Sekreterinin videosunu çeken bir adamla benim eşim asla arkadaşlık falan yapamaz. Yaptırtma.
Bir şey yapmaya kalkmış, becerememiş şimdi üste çıkmaya çalışıyor terbiyesiz.

onu ben whatsapp web den gördüm. biliyorum ama bildiğimi nasıl söylicem bilemedim. yoksa o arkadaşlarından hiç hazetmiyorum :(

Back
X