• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıntı ve yalnızlık

yakınında abla kardeş anne vs var mı ?destek olsalar sana çocuklar konusunda.bunalman çok çok normal.çocukları 2 3 saatliğine onlardan birine bırakıp eşinle bir yemeğe yürüyüşe avm ye vs gitmeliydin.çocuklar uyuyunca sohbet etmeliydiniz.bunları konuş eşinle çek
Yakınımda hiç kimse yok farklı sehirlerdeyiz

Hangi şehirdesiniz:) yakınsak sizi seve seve evime davet ederim kahvenizi yapar önünüze koyarım.cok zor tahmin edebiliyorum ama geçiyor. Hepsi bir okula gidince rahat edeceksin. Sen gezerken baskaları cocuk bakıyor olacak:) olmuş olan bi kere , yapacak birsey yok keyfini çıkar amcak oyle geçer günler

Aslında evet mantıklı ama nasıl olur bilmiyorum ben biraz çekimser davranıyorum bu konuda herkesten memnun kalmıyorum
Zaten 100 de 100 memnuniyet diye birşey yok. Onun için temizlik konusunda yardımcı fikrini çok daha fazla tavsiye ederim.
İnanın kolaylığa alışınca bana hak vereceksiniz

Kiz ben o yasta kariyer pesinde kosuyordum😐😂 masallah genc yasta anne olmussun💞 iyi yanindan bak.. bizim yaslarimizda boyun kadar olacak cocuklarin💞

Birsuru yontem var can skntini giderecek.. mesela cocuklarini alip disari cikma sansin var mi? Carsi pazar park vs? Araban ehliyetin var mi?

Ya da haftada bi kac saatte olsa yardimci tutabilirsin, maddi olarak uygunsaniz. Ya da 2 buyugu krese ver az zamanli tek cocukla biraz rahatlarsin bazi gunler.

Ya cocuklari aksam esine birakip cikabilirsin yuruyus olur carsi olur.. bi kahve icmek olur arkadaslarinla.. ya yalniz bile olur ben cok severim yanimda kimse yokken alisveris yapmayi bi kahve cay icmeyi..kendime ait bir zaman oluyor bu.

Bana kalirsa asil sorunun bunlar degil, kocanin ilgisizligi gibi geldi bana.. biz kadinlar sevgisiz ilgisiz yapamayiz. Yani 2 sozle daglari deleriz, ama ilgisiz bir esle bikariz hayattan. Bunun erkege bagimli olmakla ilgisi yok kesinlikle. Istedigin kadar kendi ayaklarin uzerinde dur, ekonomik ozgurlugun olsun. Insan esiyle konusmak ister sohbet ister.. insanlar konusa konusa sonucta..

Eşinin kendi başına hava almaya gitmek gibi bir lüksü yok bunu bir fark etmen gerek. Böyle bir ayrıcalık varsa eşin olacak adam bunu sana sağlamalı.
Yok öyle gencecik kızla evlenip ard arda çocuk yapıp arazi olmak.
Şu an deli gibi sinirlendim yine.
Yaşın daha çok küçük, bir çocuk bile çok zorlayıcı olabilecekken sen üç tane bebekten bahsediyorsun.
Evinizde olağanüstü hal ilan edip eşinle bütün yükü paylaşıp çocuklarınızı okul yaşına getirmelisiniz. O zaman rahatlayabilirsin birazcık.

Back
X