Sıkıntı

lalezar29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
22
3
1
33
Ağlamaktan içim çıktı kızlar nolur akıl verin eşimle çok fena kavga ettik , haftasonu kaynanmlarda kaldık , kv sürekli oğluşum bi tek beni dinler oğluşum şöyle araba al paranda var bilmem ne, görümcem ise abisini bacaklarını kucağına almalar dokunmalar vs , bide görümcem kv ye diyor ki ayy Allahım ne bu oğlan sevgisi gülüyor bi yandan da hoşuna gidiyor , bugün eşime hiç konuşasım gelmedi ne oldu dedi az önce, yine haksızım konuşmanın anlamı Yok dedim . Konuş saçmalama dedi, neyse dedim niye benim yanımda öyleler ; sana her şey haram da bilmem ne de başladı eşim bağırış çağırış kavga ettik.. bir kere bana haklısın demiyor veya haklısın ama işte salla demiyor bıktım artık.. zaten hamileyim her şeye ağlıyorum ..sadece bana diyor ki kim ne derse desin takılma demiyor muydum diyor ama bunu söylerken bile bağırıyor bana ki kavgadan sonra diyor.. annemleri 10 gündür görmüyorum tabiki öpecek diyor tamam öpmesin bişey demiyorum dedim , sürekli sürekli oğluşum oğlum öpcem, kuscam dedim benim annem hayatta yapmaz öyle eşim varken abartı gibi .. tamam haklısın orda falan dedi ama dilucuyla aşırı ana kuzusu kızlar napayım ben bu insanla gerçekten konuşasım gelmiyor bir kere bile en basit konu bile olsa haklısın demek Yok off ıfff (

Hayatınızla ilgili kararları ailesinin doğrultusunda almıyorsa abartmayın derim.
Hem sizin rahatsız olduğunuzu anlıyorsa kv inadına yapar. Ayrıca annesi yani
Hamilesiniz evladınız olacak. Siz evladınızı seviyorsunuz diye eşi böyle şeyler düşünse hoşunuza gidecek mi?

10 gündür gormeyince oglusum moglusum çok mic mic ne o öyle yaa abartı tabii
sen de hamilesin hormonlardan dolayi alinganlik da var
boşver takma
iplenmediklerini görünce vazgececeklerdir
kV ve gorumce

Bunu hiç umursamıyormuş gibi davranmalısın onlar öyle yaptıkça diyeceğin şey - e tabi sizde haftada bir on günde bir anca görüyorsunuz doya doya sevişin diyeceksin. Eşine de laf arasında kazık kadar adamı 5 yaşında çocuk sever gibi seviyorlar sende bundan hoşlanıyorsun ilginç ve kocamı bebek gibi görmek komik geliyor de geç sonra o yaptırmaz zaten

Cunku o kv. Cunku o gorumce. Opecek sevecek tabi. Ben oglumu yanimizda kimseler yokken de oyle seviyorum. Gelin varken de seveeim nolacak ki. Annesi ve kiz kardesi sevsinler yahu birakinda. Onemli olan size kotu davranmamalari.

Eşinizin bu durumdan rahatsiz olmasını sağlamak istiyorsaniz Ayy vallahi gozumdeki tüm çekiciliğini seksepaliteni yok ettiler resmen sen benim kocamsin oglusum ne ayol 0-6 yaş grubunda misin sen nasıl tepki gostermiyorsun benim yanımda seni bu duruma dusurmelerine demelisin eşine
böylece hem gururunu oksamis hem de dediğine getirmiş olursun

Ayy desin ya anasi bu .
Kulaklarinizi 10 dk kapativerin
Kocanizi ayartmaya calisan hic tanimadiginiz bi kadin degil ki
Annesi yani ..
Sizin anneniz yapmiyor olabilir
Ama her anne farkli iste
Ayrica rahatsizliginizi belli ederseniz daha cok ustune duser
Kv lerin mizaci boyle

İster öpsün ister yalasın ,ana oğul onlar ,ev aile yaşantınıza mudahale gelirse o zaman tepki verin ,
eşiniz sizinle ortak karar almak zorunda ,onların aklına giderse sorun var ,
kendi kendinizi boşuna doldurmayın

Hormonlarınız coşmuş sakin olun biraz..
Eşinizi kıskanmayı bırakın Anne olduğunuz zaman annesini daha iyi anlayacaksınız biraz sabır. Zamanı gelecek inşallah

Burada sizlik bir durum yok ki.
Eşimin ailesine gittiğimizde eşim, annesinin dizine yatar koklaşır öpüşürler.
Görümcem bizde kaldığında abla kardeş sarmaş dolaş tv izlerler.
Sabah eşim uyandırmaya girer, beraber yatak keyfi yaparlar vs.
Evet, bir süre sonra sıkıcı ve gereksiz oluyor ama sizlik durum yok.
Onlar kardeş, kayınvalideniz de annesi.
Sizi kıskandırma amaçlı düşünüyorsanız 'sapık' zihniyet eseri derim bu davranışlar.

İyi misiniz hanımefendi yatak keyfi nedir Allah aşkına? Herkesle mesafenin korunması gerektiğini düşünüyorum

Kızlar ben ondan sakin ol takma demesini beklerken o benim üstüme geldi yaaa her konuda böyleyiz ama bebek olunca hiç düşünemiyorum yine beni haksız bulacak

Günaydın ,
Ya bu anneler, ablalar doğurup, bakıp, büyütüp emek verip, oğulları evlendikten sonra da unutsunlar mı çocuklarını ? Ne yapsınlar ? Sizin kocanız olunca, o insanlarla ilişikleri mi kesilsin ? Aramasınlar, gelmesinler, sevmesinler mi istiyorsunuz ?
Şurada okudukça bu tip konular şaşırıyorum. Size saygısızlık etmedikleri sürece çocuklarını her türlü sevebilirler değil mi ?
Valla 27 yaşında yeğenim var. Nişanlı... Teyzesiyim, emek verdim, canım ciğerim benim ve her türlü severim nişanlısının yanında da karısının yanında da... Evlendi, evlat artık benim değil, karısının oldu ... Hadi yaaaa....

Kızlar ben ondan sakin ol takma demesini beklerken o benim üstüme geldi yaaa her konuda böyleyiz ama bebek olunca hiç düşünemiyorum yine beni haksız bulacak
Çünkü zaten son derece haksızsınız! Ne mesafesi yahu insanın annesiyle kardeşiyle siz iyi misiniz? Nasıl bi zihniyettesiniz?

ilk evlendiğimiz yıllarda benim kv de eşime aynen böyleydi oraya gittiğimizde oğlum kurban olurum oğlum şundan ye bundanda ye lokmaları ağına verirdi. otururken dizine yatırırdı yanımda. eşimde o sıra 28 yaşında kazık gibi adam. ama ben sinirlenmezdim aksine çok komiğime giderdi. kv eşime öyle yaptıkça karşılarında pis pis alaycı alaycı gülerdim. eşim bu gülüşlerimden rahatsız olurdu sonra annesine bukadar müsade etmemeye başladı. zamanlada kv de o hareketleri bıraktı. 10 yıl oldu halen zaman zaman eşime o günleri hatırlatır ana kuzusu diye alay ederim ama hiç hatırlamaz kabul etmez

Kızzz ne takıyosunn kv bu adı üstünde kaynanaa sende doğurunca onların yanında yap yavruşum kuzuşum aşkitom boşver karnındakini strese sokma canım

sanane ya oğlu değil mi istediği gibi sever
abisi değil mi? dokunuyor da ne demek? seni ilgilendiren bir şey yok ortada.

sen kendin soğuk ve mesafeli olabilirsin aile üyelerinle, kocanın ailesiyle ilişkilerine ne karışıyorsun sana bir zararı var mı yok. allah allah ya kardeşi ayağını uzatıyormuş da dokunuyormuş da. neresine dokunuyor da bu kadar rahatsız oldun?

ayrıca kv ve görümcenin davranışlarından rahatsız olup ne diye kocana surat yapıyorsun? o adam sana niye hak versin, haklısın deyince bu sefer onların davranışlarına tepki göstermesini bekleyeceksin. adam öyle büyümüş, öyle alışmış. kendisi rahatsız olmuyorsa sana söz hakkı düşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…