Ağlamaktan içim çıktı kızlar nolur akıl verin eşimle çok fena kavga ettik , haftasonu kaynanmlarda kaldık , kv sürekli oğluşum bi tek beni dinler oğluşum şöyle araba al paranda var bilmem ne, görümcem ise abisini bacaklarını kucağına almalar dokunmalar vs , bide görümcem kv ye diyor ki ayy Allahım ne bu oğlan sevgisi gülüyor bi yandan da hoşuna gidiyor , bugün eşime hiç konuşasım gelmedi ne oldu dedi az önce, yine haksızım konuşmanın anlamı Yok dedim . Konuş saçmalama dedi, neyse dedim niye benim yanımda öyleler ; sana her şey haram da bilmem ne de başladı eşim bağırış çağırış kavga ettik.. bir kere bana haklısın demiyor veya haklısın ama işte salla demiyor bıktım artık.. zaten hamileyim her şeye ağlıyorum ..sadece bana diyor ki kim ne derse desin takılma demiyor muydum diyor ama bunu söylerken bile bağırıyor bana ki kavgadan sonra diyor.. annemleri 10 gündür görmüyorum tabiki öpecek diyor tamam öpmesin bişey demiyorum dedim , sürekli sürekli oğluşum oğlum öpcem, kuscam dedim benim annem hayatta yapmaz öyle eşim varken abartı gibi .. tamam haklısın orda falan dedi ama dilucuyla aşırı ana kuzusu kızlar napayım ben bu insanla gerçekten konuşasım gelmiyor bir kere bile en basit konu bile olsa haklısın demek Yok off ıfff
(