Sıkıntıdan patlamak üzereyim

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
selam kızlar , yaz geldi ben yine başlAdım hayattan bezdim, küçük yerde yaşıyoruz ve gidecek park dahi yok, ev gezmeleri desen dedikodu kazanı, sürekli ev işi ve ben gerçekten patlamak üzereyim , :(((( bakıyorum herkes geziyor sosyal aktivite , çok şükür sağlığım yerinde ,inanın şükrediyorum ama sanki bu evde çürüyor gibi hissediyorum :( lütfen bişey yazın

Kitap okumak ve bilim belgeselleri ya da kült filmleri sanat filmleri vs izleyerek daha verimli geçirebilirsin hayatını evde .

Sinemaya gezmeye gitsen ne kazanırsın ki ama bilgi dagarcığını genişletirsen mutlu olursun . Yani en azından ben böyleyim .

selam kızlar , yaz geldi ben yine başlAdım hayattan bezdim, küçük yerde yaşıyoruz ve gidecek park dahi yok, ev gezmeleri desen dedikodu kazanı, sürekli ev işi ve ben gerçekten patlamak üzereyim , :KK43:((( bakıyorum herkes geziyor sosyal aktivite , çok şükür sağlığım yerinde ,inanın şükrediyorum ama sanki bu evde çürüyor gibi hissediyorum :KK43: lütfen bişey yazın
film izlemeyi, yabancı dizileri çok severim. evdeyken ve bir işim yoksa üstüste bir çok bölüm izlerim.izlemediğim film ve dizi kalmadı diyebilirim. ..herkes geziyor, sosyal aktivite demişsiniz.onlar neler yapıyorlar?o sosyal aktiviteler nedir?
günübirlik yakın illere de gidebilirsiniz. tren ya da otobüse atlayıp en yakın civar illerde de gezebilirsiniz haftada,2haftada bir..

Bu aralar fatmagülün suçu ne izliyorum :KK48:
Yaprak dökümünden aldığım zevki hiç bir diziden alamıyorum ya . Birde her seferinde sanki ilk defa izliyor gibi oluyorum ya deli miyim nedir o_O ne zaman kendimi kötü hissetsem başlıyorum izlemeye sonra bana terapi gibi geliyor ardı ardına tüm gün bölüm izliyorum. Bedava terapi:KK12:

Eliniz yatkınsa kokulu taş, örgü yapıp İnstagram dan satabilirsiniz. Kitap okuyabilir, telefona ilginç bulmacalar indirip çözebilirsiniz. İnternetten yabancı dizileri takip edebilirsiniz.

Kitap okuyorum çokta seviyorum , film de varsa internet izliyorum yani evde yapılacak lar

Yaprak dökümünden aldığım zevki hiç bir diziden alamıyorum ya . Birde her seferinde sanki ilk defa izliyor gibi oluyorum ya deli miyim nedir o_O ne zaman kendimi kötü hissetsem başlıyorum izlemeye sonra bana terapi gibi geliyor ardı ardına tüm gün bölüm izliyorum. Bedava terapi:KK12:
Ya o bende de oluyor garip bşy ama oluyor işte 4 sezon baştan aşağı izlesem de sıkılmıyorum vaktinde de çok izlerdim evdekiler anlam veremezdi :halay:

Bence Türkiye’nin gelmiş geçmiş en güzel dizisi bende ne zaman denk gelsem izlerim.

Canm aynı ben de bunları yaşyprum anlyorum seni mesela sosyal medyada bir blog açablrsn yemeğe ilgin varsa veya ev işlerine bunlarla alakalı bir blog aç video foto paylaş arkadaş edin güzel olablr

Back
X