Nerede oturuyorsunKitap okuyorum çokta seviyorum , film de varsa internet izliyorum yani evde yapılacak lar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede oturuyorsunKitap okuyorum çokta seviyorum , film de varsa internet izliyorum yani evde yapılacak lar
güneydoğunun bi ilçesiYaşadığınız yeri yazarsanız, evin dışında neler yapabilirsiniz hemen bir beyin fırtınası yapabiliriz :)
Kurslara gidebilirsin.Dil kursu,enstruman kursuselam kızlar , yaz geldi ben yine başlAdım hayattan bezdim, küçük yerde yaşıyoruz ve gidecek park dahi yok, ev gezmeleri desen dedikodu kazanı, sürekli ev işi ve ben gerçekten patlamak üzereyim ,((( bakıyorum herkes geziyor sosyal aktivite , çok şükür sağlığım yerinde ,inanın şükrediyorum ama sanki bu evde çürüyor gibi hissediyorum
lütfen bişey yazın
güneydoğunun bi ilçesi
Aynısının tıpkısı ki Zaten öyle :))İnstagram ve Facebook varsa kapatın,o mecralar insanın ciddi anlamda psikolojisini ve sinirini bozuyor ,bir süreden sonra sanıyorsunuz ki herkes mutlu,herkes geziyor,ben evdeyim,yalnızım,gezemiyorum:)![]()
Aa bitirdim onu tv2 de çıkıyordu :)Ben de bu aralar Muhteşem Yüzyıl'a takıldım kaldım.Defalarca izlediğim halde hala ilk defa izliyorum gibi heyecanla izliyorum:)
Evet ancak yaşayan anlarBen de bi sene oralarda çalıştım
Park bile yoktu
Merkeze gidiyoduk ayda bir
Medeniyete kavuşmuş gibi oluyordum
Keşkeee mümkün değilTatile cik
Aslında bende bu aralar çok istiyorum İngilizce YouTube den mi baksamBir yabanci dil ogeen
Telefon uygulamalari da var. InceleAslında bende bu aralar çok istiyorum İngilizce YouTube den mi baksam