Sıkıntıdan patlamak üzereyim

Yaşadığınız yeri yazarsanız, evin dışında neler yapabilirsiniz hemen bir beyin fırtınası yapabiliriz :)

selam kızlar , yaz geldi ben yine başlAdım hayattan bezdim, küçük yerde yaşıyoruz ve gidecek park dahi yok, ev gezmeleri desen dedikodu kazanı, sürekli ev işi ve ben gerçekten patlamak üzereyim , :KK43:((( bakıyorum herkes geziyor sosyal aktivite , çok şükür sağlığım yerinde ,inanın şükrediyorum ama sanki bu evde çürüyor gibi hissediyorum :KK43: lütfen bişey yazın
Kurslara gidebilirsin.Dil kursu,enstruman kursu

Belediyelerin ve derneklerin kurslarını araştırın.
Lösev vb dernek ve vakıflarda gönüllü olarak çalışın.

İnstagram ve Facebook varsa kapatın,o mecralar insanın ciddi anlamda psikolojisini ve sinirini bozuyor ,bir süreden sonra sanıyorsunuz ki herkes mutlu,herkes geziyor,ben evdeyim,yalnızım,gezemiyorum:) ;)

İnstagram ve Facebook varsa kapatın,o mecralar insanın ciddi anlamda psikolojisini ve sinirini bozuyor ,bir süreden sonra sanıyorsunuz ki herkes mutlu,herkes geziyor,ben evdeyim,yalnızım,gezemiyorum:) :KK66:
Aynısının tıpkısı ki Zaten öyle :))

Halk Eğitim Merkezlerinin kursları var oralara gidebilirsin ya da kitap okuyabilirsin.

Ben de bu aralar Muhteşem Yüzyıl'a takıldım kaldım.Defalarca izlediğim halde hala ilk defa izliyorum gibi heyecanla izliyorum:)

İlk sayfada yazmıştım ama bir şeyler daha var aslında .

Kanaviçe yap .
10000 parçalı puzzle yap
. Kampa katıl .

3D tasarım yapabilirsin 3d's max ile ya da Kafana göre ev planları çizebilirsin hayalindeki evi tasarlayabilirsin AutoCad ile

Belgeseller izle bilim belgeselleri falan en sevdiklerim arasında mesela mısır tarihi belgeselleri vardır .

Müze kart al müzeleri gez favorim kesinlikle arkeoloji müzesi hedefim british museum .

Darüşşafakaya vs ziyarette bulunabilirsin .

Hiçbir şey içinden gelmiyorsa mezarlık ziyareti yap . Hayatın can sıkıntısıyla boşa geçiremeyecek kadar değerli olduğunu görürsün :)

Çok yoğun tempoda çalışan insanlarda seninle hemen hemen aynı şeyleri düşünüyor. Sadece tatil günleri mutlular:)

-2 haftada bir çevre illere gezi.
-Mutfakta kendinizi geliştirmek.
-Düzenli spor yapmak ( youtube da bi sürü video var)
-Kendinize bakım yapmak ( maskeler, ayaklarınızı tuzlu suda dinlendirmek vs vs)
-DüZgün bir kaç arkadaş edinip çay kahve sohbeti yapmak.
- Güzel şeyler izlemek.
Geçici bir süreçse orada bulunmanız. Bu sakinliğin tadını doyasıya çıkarn derim.

Keşke benim zamanım olsa da sıkilabilsem
Şöyle sabahlari temizliği bitirip kahvaltimi yapıp konu komsuyla kahve icebilsem
Benim yapmak isteyipte yapamadiklarim ve aynı zamanda sana önerdiklerim
- spor yapmak
Spor yapılacak alan yok diyorsan instagramda youtubeda evde yapilabilen hareketler var
- yerli yabanci diziler ve filmler izlemek
Evde sınırsız internet varsa özellikle
Programları internet siteleri var
-el işi yapmak örgü ormek özellikle zaman nasıl geciyor anlamıyorsun
O sirayida yapayim burayida yapayim derken bir bakıyorsun kaç saat geçmiş

- balkonunuz bahçeniz varsa bitki yetistirebilirsiniz o çeşit çeşit çiçekli balkonlar insana çok iyi geliyor

-kitap okumak
-puzzle yapmak
-değişik yemekler yapmak
-dil öğrenmek
- evden satış yapabileceğin kurabiye pastalar vs. yapmak
- geçici işlere girebilirsin
-çevre illere kısa turlara gidebilirsin

Back
X