Sıkıntılar bitmeyecek mi ?

yildiztozuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
189
380
103
30 yaşındayım 1 senelik memurum. Esim 15 senelik jandarma personeli. 5 senelik evliyiz 3 senesi ayrı geçti, o doğuda eş goturulemeyen yerlere gitti ben gidemedim. Hep ayrı geçti, kızımız yeni doğmuştu tek büyüttüm desem yalan olmaz. En sonunda tamam oldu dedik batıya tayini çıktı, 7 8 sene ellemezler dedik bu sefer de 2012 yılında telefonuna gelen bir ankesörlü arama yüzünden hakkından soruşturma açıldı ve açığa alındı ve muhtemelen bir süre sonra ihraç olacak. Çünkü benzer şeyleri yaşayanlar çok var. Biz kendimizden eminiz ama bu zamanda bu yetmiyor ki..
Bundan 2 Ay öncesinde ev sahibi evden çıkın dedi diye borcun altina girip ev aldık, araba kredisi var..
Ben de 8 aylık hamileyim ücretsiz izne cikmayi düşünüyorum. Çocuğuma 2 sene bakayim diyorum çünkü bakabilecek, güveneceğim kimse yok.
Simdi hayata bir yerlerden başlamayı düşünüyoruz, çünkü eşimden dolayı benim de başımı agritma ihtimalleri yüksek. Bu kadar temizken, didinip emek verdiğin şeylerin haksiz bir itham yüzünden elinden alınması çok zor...
2014 yılında instagramla ilgilenmeye başlamıştım. 10 a yakin 100bin-500bin takipçi aralığında kadın kitlesi yüksek sayfalarim var. Memur olunca, çocuk da olunca bakamadim kardeşime vermiştim sen ilgilen kazan diye. Şimdi muhtemelen ele alacağım bunları. Kendi reklamimi yapıp ürün satmak istiyorum. Kitlem çok aktif ama ne yapayım bir türlü karar veremiyorum çünkü mevcut durumdan dolayı çok yanılma lüksüm yok. Her an dimdizlak kalacağız diye şimdiden birseyler yapmak istiyorum bu konuda fikir ve önerilerinizi de bekliyorum.

Allah yardimciniz olsun yasadiklariniz kolay degil.Umarim düsundugunuz gibi olmaz ve sizin en azindan memuriyetiniz devam eder.Eşiniz icinde hayirlisi olsun belki daha iyi kapilar açilicaktir bu ona vesiledir🙏

hakkınızda hayırlısı olsun tabi ki de 2012 de soruşturma açılıyor, ortalama neler olabileceğini bilirken 2 ay önce krediye giriyorsunuz, bir de 2. çocuk.. yani baya bi plansızlık söz konusu..
ne diyim inşallah eşiniz temize çıkar..
instagram sayfalarından çok kazanan da var rezil olan da..
belki profesyonel bi sosyal medya uzmanından tavsiye alabilirsiniz..

hakkınızda hayırlısı olsun tabi ki de 2012 de soruşturma açılıyor, ortalama neler olabileceğini bilirken 2 ay önce krediye giriyorsunuz, bir de 2. çocuk.. yani baya bi plansızlık söz konusu..
ne diyim inşallah eşiniz temize çıkar..
instagram sayfalarından çok kazanan da var rezil olan da..
belki profesyonel bi sosyal medya uzmanından tavsiye alabilirsiniz..
Sanırım soruşturma 2012de açılmamış, telefon 2012de gelmiş.

Allah yardımcınız olsun.
Bir fikrim yok ama en güzel şekilde çıkarsınız bu işten inşallah.

Ben bilmediğimden soruyorum ankesörlü tekefondan arama ve açığa alınmayla ne alakası var ?
Bir de her ankesörlü telefondan alınana böyle bir şey yapılıyorsa o zaman askeri personel kalmazdı sanırım. İyi bir avukat tutun bence.
Diğer konu ise bu olaylar varken neden 2. Çocuğu düşündünüz bilemiyorum. Orada epey bi ihmalkar davranmışsınız.
Ben yerinizde olsam indirim haberleri verip linke yönlendirme kesinlikle yaparım. Bir de bebek ürünlerine ilgi çok çok fazla. Ve güzel bir kazançta var.

Ben bilmediğimden soruyorum ankesörlü tekefondan arama ve açığa alınmayla ne alakası var ?
Bir de her ankesörlü telefondan alınana böyle bir şey yapılıyorsa o zaman askeri personel kalmazdı sanırım. İyi bir avukat tutun bence.
Diğer konu ise bu olaylar varken neden 2. Çocuğu düşündünüz bilemiyorum. Orada epey bi ihmalkar davranmışsınız.
Ben yerinizde olsam indirim haberleri verip linke yönlendirme kesinlikle yaparım. Bir de bebek ürünlerine ilgi çok çok fazla. Ve güzel bir kazançta var.
Aynı şeyi sormuşuz,çünkü bende anlam veremedim

Siz bu adamdan boşanmak istemiyor muydunuz?
Olaylar nasıl buralara gelmiş.
Zaten siz memur olmadan ek işler yapıyordunuz sonra memur olunca oralarla ilgilenemediniz ama oradan kazanciniz iyidi sanki bunlar da sorundu o zaman.
Parasal sıkıntılarınız hep vardı diye hatırlıyorum eşinizin bu durumu da kötü olmuş.

Feto ile alakalı soruşturma geçiriyor eşi ondan bahsediyor.Fakat bu aramaların kıstasları var.Bir kere arandiysa kuşkusuz avukatı vardır eşinizin beraat etmeli.Ama periyodik şekilde arama varsa işi zor

Ve daha yeni 1 yil memur, 8 aylikta hamile. Memur olur olmaz hamile kalmak niye? Bir süre çalişman gerekmiyormu ücretsiz izin için?

Ayni zamanda bide ev alma. Eş ülkenin diğer tarafindayken bide ilk çocuğuna hamile kalmiş.

Yani sürekli bir plansizlik var, sonra "zavalli biiz" demesi var.

Ve daha yeni 1 yil memur, 8 aylikta hamile. Memur olur olmaz hamile kalmak niye? Bir süre çalişman gerekmiyormu ücretsiz izin için?

Ayni zamanda bide ev alma. Eş ülkenin diğer tarafindayken bide ilk çocuğuna hamile kalmiş.

Hayır işe başladığının ertesi gün doğum yapsa izne ayrılabilir. Doğum izni için bir çalışma süresi yok.

şu an birden fazla çocuk yapsaydım valla ben de zavallı bennn diye konu açardımm.planlama hataları var bu evlilikte fazlasıyla

Yani gercekten bazi durumlari anlayamiyorum, zorlaniyorum kafamda cozmeye calisirken, bu durumlarda boyle bir ortama neden yeni bir cocuk getirilir hakikaten biri bana soylesin.
Insan bakabilcegi, her anlamda yetebilcegi kadar cocuk yapmalı. Çünkü sadece karnini doyurmak değildir çocuk bakimi, ki o bile zar zor yapilan birsey bu devirde!! Esinizin durumu belli, sizin ki belli ne olacak simdi o cocuklar? İnstagram sayfasiyla calisarak mi buyuteceksiniz?
Simdi kazayla oldu der çıkarsınız isin icinden😓
11 senedir kazadir hamile kalmayan ben bu kazara durumlara da cok sasiriyorum, korunmuyoruz deseler daha iyi😏

Yoo gerekmiyor

• Beğen
Reactions: The
Doğum izni ve ücretsiz izin ayni değilki
Yok doğum izninin ücretli kısmı bittikten sonra 2 yıl ücretsiz izin alınıyor ve bunun adı da doğum izni veya ücretsiz izin olarak geçiyor.
Sizin dediğiniz her memur 5 yılı doldurunca sebepsiz 1 yıl ücretsiz alabilir hakkıyla alakalı ama ücretsiz doğum izni böyle bir süreye ihtiyaç duymaz.

Back
X