- 13 Ağustos 2017
- 189
- 380
- 103
- Konu Sahibi yildiztozuu
-
Sanırım soruşturma 2012de açılmamış, telefon 2012de gelmiş.hakkınızda hayırlısı olsun tabi ki de 2012 de soruşturma açılıyor, ortalama neler olabileceğini bilirken 2 ay önce krediye giriyorsunuz, bir de 2. çocuk.. yani baya bi plansızlık söz konusu..
ne diyim inşallah eşiniz temize çıkar..
instagram sayfalarından çok kazanan da var rezil olan da..
belki profesyonel bi sosyal medya uzmanından tavsiye alabilirsiniz..
Aynı şeyi sormuşuz,çünkü bende anlam veremedimBen bilmediğimden soruyorum ankesörlü tekefondan arama ve açığa alınmayla ne alakası var ?
Bir de her ankesörlü telefondan alınana böyle bir şey yapılıyorsa o zaman askeri personel kalmazdı sanırım. İyi bir avukat tutun bence.
Diğer konu ise bu olaylar varken neden 2. Çocuğu düşündünüz bilemiyorum. Orada epey bi ihmalkar davranmışsınız.
Ben yerinizde olsam indirim haberleri verip linke yönlendirme kesinlikle yaparım. Bir de bebek ürünlerine ilgi çok çok fazla. Ve güzel bir kazançta var.
Ne bileyim o zaman diyelim ki ben bir askeri personele kafayı taktım ararım ankesörlü telefondan konuşurum.Aynı şeyi sormuşuz,çünkü bende anlam veremedim
Ben bilmediğimden soruyorum ankesörlü tekefondan arama ve açığa alınmayla ne alakası var ?
Bir de her ankesörlü telefondan alınana böyle bir şey yapılıyorsa o zaman askeri personel kalmazdı sanırım. İyi bir avukat tutun bence.
Diğer konu ise bu olaylar varken neden 2. Çocuğu düşündünüz bilemiyorum. Orada epey bi ihmalkar davranmışsınız.
Ben yerinizde olsam indirim haberleri verip linke yönlendirme kesinlikle yaparım. Bir de bebek ürünlerine ilgi çok çok fazla. Ve güzel bir kazançta var.
Hayır işe başladığının ertesi gün doğum yapsa izne ayrılabilir. Doğum izni için bir çalışma süresi yok.Ve daha yeni 1 yil memur, 8 aylikta hamile. Memur olur olmaz hamile kalmak niye? Bir süre çalişman gerekmiyormu ücretsiz izin için?
Ayni zamanda bide ev alma. Eş ülkenin diğer tarafindayken bide ilk çocuğuna hamile kalmiş.
Yani sürekli bir plansizlik var, sonra "zavalli biiz" demesi var.
şu an birden fazla çocuk yapsaydım valla ben de zavallı bennn diye konu açardımm.planlama hataları var bu evlilikte fazlasıylaVe daha yeni 1 yil memur, 8 aylikta hamile. Memur olur olmaz hamile kalmak niye? Bir süre çalişman gerekmiyormu ücretsiz izin için?
Ayni zamanda bide ev alma. Eş ülkenin diğer tarafindayken bide ilk çocuğuna hamile kalmiş.
Yoo gerekmiyorVe daha yeni 1 yil memur, 8 aylikta hamile. Memur olur olmaz hamile kalmak niye? Bir süre çalişman gerekmiyormu ücretsiz izin için?
Hayır işe başladığının ertesi gün doğum yapsa izne ayrılabilir. Doğum izni için bir çalışma süresi yok.
Yok doğum izninin ücretli kısmı bittikten sonra 2 yıl ücretsiz izin alınıyor ve bunun adı da doğum izni veya ücretsiz izin olarak geçiyor.Doğum izni ve ücretsiz izin ayni değilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?