Bence sen annenin ve babanın arasına girmesen iyi olur ayrıca baban büyük beddua etmis yani aslında annenin kapanması lazım koca sözü dinlenmemesi cok büyük günah diye duymustum ama tabi ki zorla hicbirsey olmaz annen daha kapalı giyinmeye baslasın belki baban ikna olur, ayrıca bütün babalar hizmet bekler hangi erkek gördün kendi isini yapan :) Ayrıca annenin kapanmasını istedi diye babandan nefret etmemelisin , babanın kıymetini bil bir kac oldu babamı kaybedeli inan cok sey kaybediyor insan hayattayken her dediğini yap
Canım benim babalar sevgilerini belli etmez ben kendi babamdan biliyorum benimde babamın yapmadığı sey yoktu öyle bir zaman geliyor ki keske olsada istediğini yapsa diyorsunmalesef benim babam normal babalardan değil yani şöyle açıklıyım kendi kafasında kurar buna inanir sonra kavga eder şefkat yok sevgiye dair hiç bir şey yok ne bize ne anneme ki şuan tatlı dille söylese annem zaten kapanırdı ama öyle bir söyledi ki bunu bağırrark
çocukluğumdan beri beni anneme karşı doldurdu sonrada bana etmediği küfür kalmadı bir teşekkür bile etmeyi bilmiyor bize diyorki siz ölün mezarınıza gülerek bakıcam diyor
hep benim içimde uktedir başka babalara bakıp çok özendim ama yok bu adamm bir garip
Canım benim babalar sevgilerini belli etmez ben kendi babamdan biliyorum benimde babamın yapmadığı sey yoktu öyle bir zaman geliyor ki keske olsada istediğini yapsa diyorsun
ama nefret etmeyi öğretiyor ablam şehir dişında okyor 4 yıldır ama bi kez olsun aramadı yada ben güya en düşkün kızı bendim herşeyine yardım ettim bi gün bana dediki salakmısın yapmasaydın dedi
Canım Allah belkide seni babanla sınıyor o öyle davranıyor diye sende karsılık vermemelisin, bir varlar bir yoklar zaten
evet babaların duaları tutar ama haklılarsa..... bide şunu anlamdım sadece açık olunca mı güzelce giyinip kuşanılıyo... şu bi gerçekki örtünmek Allah ın emri ama tercih kula ait....örtünürse kişi allahın emrini yerine getirir örtünmezse getirmez budur yani bi eş de eşini uyarma ve bilinçlendirmkle yükümlüdür bilen bilmeyeni ikaz eder durumu anlatır ve kararı kişiye bırakır....merhaba bayanlar size kısaca babamdan söz edeyim
babam yurt dışındaydı 6 aydır fakat bir geldi pir geldi öyle ki şaçmalıyor anlatayım annem açık bir bayan ve öyle çok açık giyinmez en açık halı kapri kol giyinir bide saçı açık sadece ama babam geleli 4 gün oldu dün gece annemle kavga etti vay efendim sen avret yerini açıp geziyorsun ben yokken kapanacaksın kapanmazsan sana hakkımı haram ederim Allahtan sonra bana itaat edeceksin süslenip düğünde başkasını mı bulacaksın diye ağır laflar etti
ki annem babam yüzünden erkeklerden tiksinen biri evlilikten soğuyan biri makyajda yapmaz
bu sefer ben araya girdim anne kapanacakmısın ? dedim babam da bir mahsuru mu var dedi bende yok ama annemin bi saçı açık dedim hem benim düğünümde annem giyinip kuşancak güzelce dedim söylendi banada bayağı
bu gün sırf emir vermek için gidin bana baklava açın dedi yapmadım tabiki annem dünden beri sürekli ağlıyor yazık benimde burnumdan gelecek anlaşılan düğün tutmuş beni tehdit ediyor baba beduası tutar ayağını denk al diye bir baba kızına bunu dermi
baba beduası harbiden tutarmı annemide ezdirmek istemiyorum ama biliyorum ki annemi savunsam beddua edecek nefret ediyorum ondan şimdiye kadar bana hiç babalık yapmadı ne bana ne ablama ne kardeşime ne zamn gülüp eğlensek bunumuzdan getirdi
adam sürekli bilgisayarda okey oynayıp çay sigara istiyor neymiş efendim hizmet edecekmişiz iyi bir baba olsa zaten yapacağız
baba bedduası kabul olurmu yada bu konuda deneyimi olan var mı ?
ha bir de annem boşanamıyor çünki ailesi bakacak durumda değil ve babam yurt dışına gitmeden önce asla böyle değildi arabıstana gitti geldiğinde değişti önceden hiç bir şeye karışmazdı annem kapalı giyin derdi ama babam asla kapalı giy fln demezdi
hayret ve nefret ediyorum
Bence aralarına girme söyleme şekli hiç hoş değil ama söylediği şeyin dinimizde yeri olduğu için bir şey diyemiyorum.
Benim annemle babam da tartışırken ben duymamazlıktan gelirim hatta annem çıkıp sende iki laf söylesene şu adama der ama sonradan barışır kocamı seviyorum,ayrılmam diye konuşur.
Yani işin aslı maşa olarak kullanmak istiyor kendi söyleyemediklerini bana söyletmek istiyor ben de çok duygusal bakmadığım için konuya ne haliniz varsa görün tavrındayım.
Tabi eğer annem gerçekten bıkmış olsa ayrılmak istese ve ekonomik özgürlüğü olmadığı için babama katlanmak zorunda kalsa o zaman aralarına girmek ne kelime dalardım.
Beddua konusuna gelirsek onu Allah bilir ama şahsi fikrim hayırsız bir babanın bedduası ne kadar tutar ki.
evet babaların duaları tutar ama haklılarsa..... bide şunu anlamdım sadece açık olunca mı güzelce giyinip kuşanılıyo... şu bi gerçekki örtünmek Allah ın emri ama tercih kula ait....örtünürse kişi allahın emrini yerine getirir örtünmezse getirmez budur yani bi eş de eşini uyarma ve bilinçlendirmkle yükümlüdür bilen bilmeyeni ikaz eder durumu anlatır ve kararı kişiye bırakır....
ama söyleme şekli hoş değil ve annem 5 vakit namazlıdır neymiş efendim kapanmadığı için namazıda kabul değilmiş boşuna namaz kılıp oruç tutuyorsun diyo ya sinir oluyorum o iş Rabbimin bileceği iştir
Bir babanin bedduasi tutarmis amma haksiz yere edilen beddua asla tutmazmis baban bile olsa.....
Bedduaya sormuslar nereye gidiyorsun oda cikan agiza gidiyorum demis.....
Kapanmanin sevabi ayridir kilinan namazin ayridir.....
Annen kildigi namazin sadece sevabini alir....kapanirsada onunda ayri sevabi karistirmamak lazim.....
hoş şöyle bir durum var babam amcamada beddua etmiş ortaklıkları bozulduğunda amcam zengin oldu ama babamın tün işleri alt üst oldu
varya şuan odaya dalıp kavga etmemek için kendimi zor tutuyorum hoş bunu yaptığımda beni duelloya çağırmıştı hadi kapışalım diye ben yakın spor dövüşçüsüyüm prof derecede adam beni dövüşe çağırıyor varmı böyle biri ya
Babani biraz dedeme benzettim.....
benim rahmetlik dedemdi babam o öyle bir insandı ki herkes gitse o olurdu arkamda hep bana inanırdı bana hep kızım derdi ve dedem babamın babasıydı hep derdi ki babanın dunyadaki yaptığı en güzel şey sensin derdi dedem aslan gibiydi çok yakışıklıydı ve tot ton bir adamdi ama en önemlisi o benim herşeyimdi arada sırlarımı bile veriridim o da göçtü gitti ya burdan o olsaydı şimdi nişanlanmamış ve mutlu olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?