sıkıntılar kar topu gibi büyüyor babam düğünümü burnumdan getirecek anlaşılan

bu konuda arkadaşlara katılıyorum aralarına girmemelisin

girersen de uzlaştırma amaçlı olmalı bu...eğer boşanmak söz konusu değilse her çift gibi onlar da bir ortak noktada buluşmak zorunda...

ayrıca baban kötü birşey istememiş ki bence, sadece karısını kıskanmış (6 ay yurtdışında kalmasından dolayı sanırım)...
seven kıskanmaz mı?

size ne kadar babalık yaptı orasını bilemem tabi...belki çok üzdü belki çok ağlattı bilemem

ama ne olursa olsun o bir baba saygı ve hizmet bekler ve bir evlat olarak saygı ve hizmette kusur etmemelisin bence...

ahhhhh babammmm ahhhhhh
keşke hayatta olsaydın daaa
ben sana ne baklava börekler açardım
ayaklarını yıkardım
öpe koklaya bitiremezdim
seni ben
ama
artık yoksun...

iyi veya kötü herkesin sadece bir tane babası oluyor bu dünyada ltf değerini bil

''Haksız ise beddua yapmakla haddini aşmış ve hatta zulüm yapmış olmaktadır ve haramdır.''

Anne babanın bedduası geçer evet ama haksızsa geçmez diye düşünüyorum.Seni çok iyi anlıyorum çünkü benim babamda sizin anlattığınız gibi düğünüme 9 ay var sırf benden kurtulmak için düğünü eylül ekimde yapalım diye konuşurlarken duydum ne kadar üzücü ama bol bol dua ediyorum sizi de çok iyi anlıyorum inşaallah düğününüzde bir huzursuzluk çıkarmaz.

Canım ya kıyamam o anneciğine eğer annenin ağlamasına dayanamıyorsan,al anneni yanına ve terk et o evi..bu arada baba bedduası tutsaydı"ben"sürünüyor olurdum..

Annenin degil de babanin bedduasi tutar derler

Ayrica baban annene baskasini mi bulacaksin demis ya
belli ki oralarda kendisi baskasini bulmus...

Baba duası kabul olur yalnız haklı olduğu zaman kabul olur.
Siz onu üzecek, kıracak bir şey yapmadan kafasına göre dua eden birinin duasını Allah kabul eder mi orasını bilemem..:26:

Anneniz yetişkin bir insan kendi aklı fikri var babanızın yaptıgı baskıyı dogru bulmuyorum.Anneniz eger kendisi isterse başını örter ister açar buna kimsenin karışmaya hakkı yok.

Başı açık bir insana kapan denmesini başı kapalı bir insanada açıl denmesini hiç doğru bulmuyorum.

Pardon da sene olmuş 2013, ne kocası bu ya Allah'tan sonra geliyor. Ayrıca ben bunu bir tek bizde görüyorum. Hangi hakla insanın Allah'la arasına giriliyor. Kapanmak isterse kapanır, istemezse de kapanmaz. Günahı da sevabı da ona. Kimsenin karışmaya hakkı yok.
ayrıca baba bedduası demişsin ama anladığım kadarıyla baban baba değil, sadece sperm kaynagı. böyle adam beddua etse kaç yazar. hep derim din niyettir diye. ve babanın niyeti de cok belli. Bırak allah aşkına yaa ne korkuyorsun. Bırak o korksun öldükten sonra ne yaşayacak bu yaptıklarını nasıl ödeyecek diye. Biraz mantıklı olun kzılar yaa. ve haklı olanı iyi olanı kimseye, babanıza bile ezdirmeyin.

Arabistan'a gitmesin de böyle düşünmesinin etkisi büyük bence. Ben kim ederse etsin haksız yere edilen bedduanın tutmayacağını düşünüyorum. Ha dini olarak eş karısının kapanmasını ister kötülüklerden korumak için. Ama önce bir kendine bakmalı dini bütün birimiyim diye. dini kullanarak zulüm etmemeli

insan kinlenior ve nefret duyuyor.cunku bızdekı babada senın anlattığına benzer
bencıl egoıst
annemı yataktan kovar gelme başka yerde yat der oda yanımızda yatar
ınsan anasına uzuluo
en fedakar onlar oluo
o yüzden aman hayatta olaydıda herseyı yapardım dıyemıcem
varlığı bı ezıyet olan ınsanlar ıcın bencıl olacaksın sende baban dahı olsa
ama hanı ıyı olur sen dengesız olursun o ayrı
ama ezıyet eden bır ınsan ya sadece sıfatı baba
başkada bıse deıl
annene kolaylık dılerım canım benm

BENİM BABAM ÖLELİ DAHA 6 OLDU!! BİLİP BİLMEDEN İNSANLARIN BABALARINA LAF ATARAK ZATEN GÜNAHA GİRMİS BULUNUYORSUN ACIMIDA TAZELEYEREK ZATEN BÜYÜK GÜNAHA GİRDİN KUSURA BAKMA AMA SENİN BABAN AZ BİLE YAPMIS SİZE!!! Annen istemiyorsa bosansın o zaman yoksa kocasının sözünü dinlesin ben durduk yerde uydurmuyorum kitaplarda yazıyor kocasının helalliğini almayan adamın vay haline diye okuda bak oradan konusucağına!! yoksa banane sizden annenden babandan kardesim?

Son düzenleme:

babam saolsun hiç arkamda olmadı tacize uğradım adamın dediği laf şu öldürseydin keşke dedi ben napıyım dedi

Canım ya kıyamam o anneciğine eğer annenin ağlamasına dayanamıyorsan,al anneni yanına ve terk et o evi..bu arada baba bedduası tutsaydı"ben"sürünüyor olurdum..

Annenin degil de babanin bedduasi tutar derler

Ayrica baban annene baskasini mi bulacaksin demis ya
belli ki oralarda kendisi baskasini bulmus...

Baba duası kabul olur yalnız haklı olduğu zaman kabul olur.
Siz onu üzecek, kıracak bir şey yapmadan kafasına göre dua eden birinin duasını Allah kabul eder mi orasını bilemem..:26:

sizce böyle bir babanın bedduası kabul olurmu anneme bu gün el kaldırdı annemde hıçkırarak ağlıyordu bende annemın arkasına geçtim ve annemi kendime çektim babamda bana s**r git dedi
neymiş efendim baklava açacakmısız bir haftadır aynı tatlıyı yiyorum dedi bende biz 1 aydır aynı kıyafeti girdiğimizde birşey demiyoruz ama dedim oda bana pardon hanım efendi ben o--pluk yaparım sana kıyafet elırım g*tumu s**trrır sana elbise alırım dedi varmı böyle bir baba hangi baba evladına bunu der ya sonra bana ceheneme git diyor

evet bize hiç babalık yapmadı ne zaman bize ne yaptın desek tatile götürdüm dedi
tatilmiş accık baba olsaydı keşke
onun için en değerli şey tavla okey çay sigara
annem yazık boşanmak istiyor ama ailesinin maddi durumu iyi değil e bi diploması da yok sırf bu yüzden nişanlıma da güvenemiyorum

anneme dün şunu söyledi eğer ben ölürsem kalan maaşım sana haram olsun dedi oysakı babam kalp ameliyatı oldu annem çekti ceremesini annem bel fıtıgı olunca adam annemin başına kalktı seni istanbula götürdüm diye keşke imkanım olsada çeksem annemi

boşanma ihtimali olsa kesinlikle boşardı ama anne köle demek
mi
hiç mi annemin hatrı yok hiç mi emeği yok
babam her şeyi haram etti zaten anneme çay getir yoksa hakkımı helal etmem diyor zulum değil de ne ?

birincisi, haksiz yere beddua tutmaz, bir babanin bedduasi eger gercekten evladi haksizlik etmisse tutar ki bir baba boyle bi durumda bile beddua etmeden once dusunur, zaten bu yuzden babanin bedduasi tutar derler, cunku babalar anneler gibi gelisi guzel beddua etmezler, yurekli annelerinki gibi yufka ve tabiri caizse 'titrek' diildir cocuklarina karsi, o yuzden beddua etmek icin hakli yere baya bi dertlenmis olmalari lazim.

ikicisi, babadir yapar, babadir saygi goster, herkesin tek bi babasi var vs diyenlere sunu soylemek istiyorum, tek bi baba oldugu gibi tekde bir annemiz var, ve ben annemin tek bir goz yasina dunyalari yakarim! o kadin beni dokuz ay karninda tasiycak aylarca canindan can verircesine emziricek, uykusuz kalicak yeri gelicek benim yuzumden ac kalicak, ve ben bu kadini sade sadece dunyaya gelmeme sebep olmus bi insana, uzerime zaruri haklari disinda bi hakki gecmemis bi insana ezdiricem, yok oyle yagma. bu adamin ne haddine bu kizinda bu kadincagizinda belki birbirleriyle geciricegi son gunlerini, son aylarini ellerinden almak, kana gozyasina bulamak, ana kiz guzel anilar hazirliklar yapicaklari yerde bu adamin pislikleriyle ugrasmak niye, neden o kadin kizinin gozlerine bakip kizim gidiyo diye agliycagi yerde o adamin zulmunden aglasin. babaysa baba, bu kizcagiz secmedi onu, belki o kadinda bayilarak secmedi onu cocuklarina baba olarak, ama madem bi kadinin namusuna sahip olmayi biliyosun, cocuk yaptirmayi biliyosun, o kadina adam gibi hakkini vererek severek sayarak kocalik, o cocuklarada baba gibi babalik yapicaksin, elalemin cocugu muamelesiyle degil. gidip baksan elalemin cocuguna zatn daha sefkatli olurlar. Allah islah etsin dicem, ama olan o kadina oluyo bu adamla yasadikca.

ya valla eger nisanlinda babanin ipliginden orulmusse hic ardina bakmadan kac gulum.

annenide al ayri eve cikin, o sahsiyetsiz sahsiyette kendine baklava acacak baskasini bulsun. cok uzuluyorum annelere ben cookk
rabbim onlarin cektiklerini diger dunyada cennetiyle mukafatlandirsin insallah

şu o senin baban nefret etme aralarına girme muhabbetleri beni deli ediyor her baba sizinki gibi olmaya bilir babamda olsa bana insan gibi davranmayan anneme iyi davranmayan adamdan nefret ederim. anneciğine çok üzüldüm canım Allah kolaylık versin şöle ortalıkta olmayp sora babaymış gibi ahkam kesenleri boğasım geliyor bende babamı pek sevmem bbasıyla arası iyi olanlarda anlamaz zaten senin evde neler yaşadığını ama ben tahmin ediyorum canım

babaanne bile istemiyor ki onu evinde başka kadın gelsin keşke imkan olsa ben hala okyorum benim mesleğim bile yok bazen bi baba kız görünce o kadar çok özeniyorum ki

ben artık nefret ediyorum ki 12 yaşında ki kardeşimin bile nefretini kazan dı kardeşim baba benimle ilgilen dediğinde napıyım kavhaye mi götüreyim dedi

Canım benim sen sonuna kadar haklisin yok baba bedduasi yok koca emri yok boyle bisey baba dedigin kizina tecavuz ediyor baba mi oluyor adi baba diye saygi duymak zorunda degilsin herkes baba olamiyor hatta insan olamiyor oz kizina soylediklerine bakarsak..bune boyle herkes annenle arasina girme demis. Sen ne olursa olsun herkese karsi anneni koruyacaksin kim olursa olsun hemde bu hayatta iyi insan ve kotu insan var gerisi hikaye sana ve ailene oyle davranamaz madem kotu olmayi seciyor sende ona kotu ol. Varligini hissettiren insanlar yoklugunda uzer ama goruyorumki bu babaniz icin hic gecerli degil birakin kendi haline ne hali varsa gorsun siz annenizin uzulmesine engel olun o yeter en degerliniz o zaten.. kolaylik diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…