Bence sen annenin ve babanın arasına girmesen iyi olur ayrıca baban büyük beddua etmis yani aslında annenin kapanması lazım koca sözü dinlenmemesi cok büyük günah diye duymustum ama tabi ki zorla hicbirsey olmaz annen daha kapalı giyinmeye baslasın belki baban ikna olur, ayrıca bütün babalar hizmet bekler hangi erkek gördün kendi isini yapan :) Ayrıca annenin kapanmasını istedi diye babandan nefret etmemelisin , babanın kıymetini bil bir kac oldu babamı kaybedeli inan cok sey kaybediyor insan hayattayken her dediğini yap
Pardon da sene olmuş 2013, ne kocası bu ya Allah'tan sonra geliyor. Ayrıca ben bunu bir tek bizde görüyorum. Hangi hakla insanın Allah'la arasına giriliyor. Kapanmak isterse kapanır, istemezse de kapanmaz. Günahı da sevabı da ona. Kimsenin karışmaya hakkı yok.
ayrıca baba bedduası demişsin ama anladığım kadarıyla baban baba değil, sadece sperm kaynagı. böyle adam beddua etse kaç yazar. hep derim din niyettir diye. ve babanın niyeti de cok belli. Bırak allah aşkına yaa ne korkuyorsun. Bırak o korksun öldükten sonra ne yaşayacak bu yaptıklarını nasıl ödeyecek diye. Biraz mantıklı olun kzılar yaa. ve haklı olanı iyi olanı kimseye, babanıza bile ezdirmeyin.
Yine sanslısın bak ben dedemi görmedim hic hemde ikisinide :) Bir babam vardı o da gitti hergün dualar ediyorum rüyama gelsin diye o kadar muhtac hale düsüyorsun ki sadece baban gitmiyor o zaman kolun kanadın herseyin gidiyor, yolda evde korkarak yürüyorsun cünkü arkanda kimseler olmuyor , erkek arkadasım var ama bir baba kadar olamaz hem benim babamda sorumsuzdu cok cektirdi ama simdi olsada ceksem diyorum bosver sen alttan almaya calıs herkes yaptığını cekicektir zaten sende sabrının selametini alıcaksındır canım
bu konuda arkadaşlara katılıyorum aralarına girmemelisin
girersen de uzlaştırma amaçlı olmalı bu...eğer boşanmak söz konusu değilse her çift gibi onlar da bir ortak noktada buluşmak zorunda...
ayrıca baban kötü birşey istememiş ki bence, sadece karısını kıskanmış (6 ay yurtdışında kalmasından dolayı sanırım)...
seven kıskanmaz mı?
size ne kadar babalık yaptı orasını bilemem tabi...belki çok üzdü belki çok ağlattı bilemem
ama ne olursa olsun o bir baba saygı ve hizmet bekler ve bir evlat olarak saygı ve hizmette kusur etmemelisin bence...
ahhhhh babammmm ahhhhhh
keşke hayatta olsaydın daaa
ben sana ne baklava börekler açardım
ayaklarını yıkardım
öpe koklaya bitiremezdim
seni ben
ama
artık yoksun...
iyi veya kötü herkesin sadece bir tane babası oluyor bu dünyada ltf değerini bil
Canım ya kıyamam o anneciğineeğer annenin ağlamasına dayanamıyorsan,al anneni yanına ve terk et o evi..bu arada baba bedduası tutsaydı"ben"sürünüyor olurdum..
Annenin degil de babanin bedduasi tutar derler
Ayrica baban annene baskasini mi bulacaksin demis ya
belli ki oralarda kendisi baskasini bulmus...
Baba duası kabul olur yalnız haklı olduğu zaman kabul olur.
Siz onu üzecek, kıracak bir şey yapmadan kafasına göre dua eden birinin duasını Allah kabul eder mi orasını bilemem..:26:
Anneniz yetişkin bir insan kendi aklı fikri var babanızın yaptıgı baskıyı dogru bulmuyorum.Anneniz eger kendisi isterse başını örter ister açar buna kimsenin karışmaya hakkı yok.
Başı açık bir insana kapan denmesini başı kapalı bir insanada açıl denmesini hiç doğru bulmuyorum.
Pardon da sene olmuş 2013, ne kocası bu ya Allah'tan sonra geliyor. Ayrıca ben bunu bir tek bizde görüyorum. Hangi hakla insanın Allah'la arasına giriliyor. Kapanmak isterse kapanır, istemezse de kapanmaz. Günahı da sevabı da ona. Kimsenin karışmaya hakkı yok.
ayrıca baba bedduası demişsin ama anladığım kadarıyla baban baba değil, sadece sperm kaynagı. böyle adam beddua etse kaç yazar. hep derim din niyettir diye. ve babanın niyeti de cok belli. Bırak allah aşkına yaa ne korkuyorsun. Bırak o korksun öldükten sonra ne yaşayacak bu yaptıklarını nasıl ödeyecek diye. Biraz mantıklı olun kzılar yaa. ve haklı olanı iyi olanı kimseye, babanıza bile ezdirmeyin.
insan kinlenior ve nefret duyuyor.cunku bızdekı babada senın anlattığına benzer
bencıl egoıst
annemı yataktan kovar gelme başka yerde yat der oda yanımızda yatar
ınsan anasına uzuluo
en fedakar onlar oluo
o yüzden aman hayatta olaydıda herseyı yapardım dıyemıcem
varlığı bı ezıyet olan ınsanlar ıcın bencıl olacaksın sende baban dahı olsa
ama hanı ıyı olur sen dengesız olursun o ayrı
ama ezıyet eden bır ınsan ya sadece sıfatı baba
başkada bıse deıl
annene kolaylık dılerım canım benm
Canım ya kıyamam o anneciğineeğer annenin ağlamasına dayanamıyorsan,al anneni yanına ve terk et o evi..bu arada baba bedduası tutsaydı"ben"sürünüyor olurdum..
BENİM BABAM ÖLELİ DAHA 6 OLDU!! BİLİP BİLMEDEN İNSANLARIN BABALARINA LAF ATARAK ZATEN GÜNAHA GİRMİS BULUNUYORSUN ACIMIDA TAZELEYEREK ZATEN BÜYÜK GÜNAHA GİRDİN KUSURA BAKMA AMA SENİN BABAN AZ BİLE YAPMIS SİZE!!! Annen istemiyorsa bosansın o zaman yoksa kocasının sözünü dinlesin ben durduk yerde uydurmuyorum kitaplarda yazıyor kocasının helalliğini almayan adamın vay haline diye okuda bak oradan konusucağına!! yoksa banane sizden annenden babandan kardesim?
ya valla eger nisanlinda babanin ipliginden orulmusse hic ardina bakmadan kac gulum.
annenide al ayri eve cikin, o sahsiyetsiz sahsiyette kendine baklava acacak baskasini bulsun. cok uzuluyorum annelere ben cookk
rabbim onlarin cektiklerini diger dunyada cennetiyle mukafatlandirsin insallah
şu o senin baban nefret etme aralarına girme muhabbetleri beni deli ediyor her baba sizinki gibi olmaya bilir babamda olsa bana insan gibi davranmayan anneme iyi davranmayan adamdan nefret ederim. anneciğine çok üzüldüm canım Allah kolaylık versin şöle ortalıkta olmayp sora babaymış gibi ahkam kesenleri boğasım geliyor bende babamı pek sevmem bbasıyla arası iyi olanlarda anlamaz zaten senin evde neler yaşadığını ama ben tahmin ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?