- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.594
- 248
- Konu Sahibi catloverrrr
Allah böyle oğulcu kaynanadan ve anacı kocadan korusun herkesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedir bu erkek analarının oğluşlarini paylaşamama halleri ya. İki kızım bir oğlum var rabbim sağlıklı ömür versin inşallah da buyuduklerini göreyim evlenip gitsinler bende bı şöyle öğleye kadar yatayım ya. Valla bnmkide aynıydı. Başta eşim annesine ses çıkarmadı ama baktı olacak gibi değil çünkü bende bir iki sustum tepeme çıkıyordu en son ufak bı cinnet oh mis. Sende bide kaynanana kanaman olduğunu haber veriyorsun ne bekliyorsun kiNeyse sonrasında ben buna rağmen olayları büyütmedim. Bu son olay olduğunda hamileliğimi öğreneli bir iki gün olmuştu. Kendimi üzmemeye çalıştım. 6. Haftada kalp atışını duyunca eşim annesine babasına kardeşine söyledi. Soğuk bir tebrik ettiler. Kimse bu duruma sevinmedi. Bu şekilde ben 13. Haftaya geldim hamileliğin. 3 gün önce kaynanamlarda otururken ortada hiçbit şey yokken bu konuları açası tuttu. Senin benimle derdin ne sen nasıl cevap verirsin diye bağırmaya başladı. Benimle bu şekilde konuşamayacağını hakaret etmemesi gerektiğini edemeyeceğini söyledim. Kaynanasıda ona hakaret ediyormuş o ağzını açmamış bende göz yumaşakmışım cevap vetmeyecekmişim gibi taş devrinden kalma laflar etti. Olay büyüdü de büyüdü. Ben düşündükçe kendimi yedim bitirdim. Kanamam başladı acil doktora gittim. Düşük riskim varmış ve ilaca başladım. Annesini suçladım diye eşim leş gibi davranıyor. Yatağı bile ayırdı. Annesine yapma yeter dur demedi demiyor. Kaynanama mesaj attım benim bugün kanamam oldu diye. Mesajıma görüldü attı. Umrunda bile olmadı. Siz olsanız böyle bir durumda be yapardınız
Kendi ayaginiza sikmissiniz. Keske kurtaj yaptirip cocugu aldirsaydiniz. Kocaniz anneci bir yavsak, hicbor zaman duzelmez. Kendi ayaklariniz uzerinde durmaya calisin, sonra da bosanirsiniz.Neyse sonrasında ben buna rağmen olayları büyütmedim. Bu son olay olduğunda hamileliğimi öğreneli bir iki gün olmuştu. Kendimi üzmemeye çalıştım. 6. Haftada kalp atışını duyunca eşim annesine babasına kardeşine söyledi. Soğuk bir tebrik ettiler. Kimse bu duruma sevinmedi. Bu şekilde ben 13. Haftaya geldim hamileliğin. 3 gün önce kaynanamlarda otururken ortada hiçbit şey yokken bu konuları açası tuttu. Senin benimle derdin ne sen nasıl cevap verirsin diye bağırmaya başladı. Benimle bu şekilde konuşamayacağını hakaret etmemesi gerektiğini edemeyeceğini söyledim. Kaynanasıda ona hakaret ediyormuş o ağzını açmamış bende göz yumaşakmışım cevap vetmeyecekmişim gibi taş devrinden kalma laflar etti. Olay büyüdü de büyüdü. Ben düşündükçe kendimi yedim bitirdim. Kanamam başladı acil doktora gittim. Düşük riskim varmış ve ilaca başladım. Annesini suçladım diye eşim leş gibi davranıyor. Yatağı bile ayırdı. Annesine yapma yeter dur demedi demiyor. Kaynanama mesaj attım benim bugün kanamam oldu diye. Mesajıma görüldü attı. Umrunda bile olmadı. Siz olsanız böyle bir durumda be yapardınız
Bazı şeyleri fark etmişsiniz, aklınızı kullanıp seçiminizi yapmanız gerekli, iki yolda zorlu. Kabullenmesi zor. Size burada yazılan yorumlar canınızı acıtabilir ve malesef gerçeklerin böyle bir etkisi var. Söylediğim gibi ilk yol; değersiz olduğunuz evliliğiniz, yanınızda durmak yerine annesini seçen annesi için sizin hamile olmanıza, düşük riskiniz olmasına rağmen kavga eden annesinin aklıyla hareket eden eşiniz ve tabiki çirkeflesip istediklerini yaptıran çirkinleşen ailesi, anneci bir eş, oğluna aşırı düşkün annesi ki tam bir karaçalı, aile olduğunuzu önceliğinin eşi ve bebeğinizin sağlığı, huzuru ve mutluluğu olduğunu bilmeyen bir koca; eşiniz sizin yanınızda durmadığı sürece evliliği için çabalamadığı sürece hiçbir şey düzelmez, çünkü eşiniz değişmez böyle gelmiş böyle gider, sizde en sonunda tükenirsiniz, diğer ikinci yol ise bilmediğiniz ama özgürlüğünüze kavuşacağınız kendinizi bulacağınız, kendi yolunuzuDoğru söylüyorsun. Bana dank ettiği zaman hamileydim malesef. Sevinemedim bile
Herkese merhaba arkadaşlar bir konuda fikre ihtiyacım var. Başımdan geçenleri anlatacağım yardımcı olup yorum yaparsanız çok mutlu olurum.
Eşimle 1,5 sene önce severek evlendik. Kendi aramızda sade bir söz nişan ve çok geçmeden de düğün yaptık. Normalde anne babası ve kız kardeşiyle gayet iyiydik ya da ben öyle olduğunu sandım biraz söylediklerini tölare ettim. Evlendikten sonra annesi sürekli her akşam onlarda oturmamızı istedi. Bende çalışan biriyim ve eve gelip dinlenmek istediğimi haftada 1 2 gidebileceğimi söyledim. Sonra oğlum evden gitti çok üzülüyorum diye yanımda başkalarına dert yanmaya başladı. Senin yüzünden oğlumdan ayrı kalıyorumlara kadar gitti mevzu. Ben eşime hep söylüyorum gitmek istiyorsan git çayını kahveni iç gel diye. Ama bensiz gitmek istemediğini söylüyor.
Sonra kaynanam gitgide sertleşmeye ve kötü konuşmaya başladı. Ev alıcak olduk ev beğendik. Gözün çok yüksekte aç gözlüsün gibi tabirler kullandı. Eşimle şakalaşırken bugünlerdede pek sakarsın dedim diye ortalığı ateşe verdi. Eşime ben yokken gazı vermiş. Bunlara hiç takılmayan kocam geldi benimle nasıl böyle konuşursun diye kavga etti benle. Ve böyle daha nice şey. En son bir düğünde kızımla oğlumun fotoğrafını çekeceğim sen kenara çekil dedi bana. Doğal olarak ben buna alındım. Çok sert ve dışlayıcı şekilde söyledi çünkü. Birdahaki fotoğraf faslında fotoğrafa dahil olmak istemedim. Aklımca ilk defa trip yapacağım. Sen misin hayır diyen. Verdi veriştirdi. Saygısız terbiyesiz diye instagramda gönderiler paylaştı benim hakkımda. Görümcem (benden 5 yaş küçük ) abisine mesajlr attı terbiyesiz senin karın. Annemle böyle konuşamaz gibi iğrenç üsluplarla eşimi doldurmaya uğraştı. Devamını yazıyorum aşağıya
O kaynanaya, görümceye,kocaya o lafları yutturur layık oldukları haddi bildirir giderdim baba evine.Neyse sonrasında ben buna rağmen olayları büyütmedim. Bu son olay olduğunda hamileliğimi öğreneli bir iki gün olmuştu. Kendimi üzmemeye çalıştım. 6. Haftada kalp atışını duyunca eşim annesine babasına kardeşine söyledi. Soğuk bir tebrik ettiler. Kimse bu duruma sevinmedi. Bu şekilde ben 13. Haftaya geldim hamileliğin. 3 gün önce kaynanamlarda otururken ortada hiçbit şey yokken bu konuları açası tuttu. Senin benimle derdin ne sen nasıl cevap verirsin diye bağırmaya başladı. Benimle bu şekilde konuşamayacağını hakaret etmemesi gerektiğini edemeyeceğini söyledim. Kaynanasıda ona hakaret ediyormuş o ağzını açmamış bende göz yumaşakmışım cevap vetmeyecekmişim gibi taş devrinden kalma laflar etti. Olay büyüdü de büyüdü. Ben düşündükçe kendimi yedim bitirdim. Kanamam başladı acil doktora gittim. Düşük riskim varmış ve ilaca başladım. Annesini suçladım diye eşim leş gibi davranıyor. Yatağı bile ayırdı. Annesine yapma yeter dur demedi demiyor. Kaynanama mesaj attım benim bugün kanamam oldu diye. Mesajıma görüldü attı. Umrunda bile olmadı. Siz olsanız böyle bir durumda be yapardınız