merhaba kızlar...benim sorunlarımı az çok biliyosunuz ama farklı 2 konuda fikirlerinize ihtiyacım var...
1-eşiniz size ne kadar maaş aldıgını söylüyormu?ilk zamanlar benm eşim söylüyodu ama şmdi çekiniyormu ne anlamadım söylemiyor.bütün eksikleri karşılıyor bazen param yok falan diyor.ben vermek istesem kabul etmiyor.ama maaşınıda söylemiyor.
2-görümcem bana laf sokup duruyor.nedenide benm aileme daha çok onun ailesne ve onlara daha az gidiyomuşuz.halbuki eşit tutuyoruz.eşm istese bize gitmeyi o benm ısrar ettiğimi düşünüyor.eşimi arıyıp bize gittinizmi diye bağırmalar,bana mail atmalar bence siz annenlere taşının falan demeler.çok sıkıldım laf etmekte istemiyorum hasta diye ama huzurumu bozuyor.nası davranmalıyım ona karşı?
tamam rabbim şifa versin inşallah fakat bu onun yaptıklarını katlanılabilir kılmaz. siz genel olarak uymayın derim ben. neticede görümceniz. mümkün mertebe polemiğe girmeyin. rabbim yardımcınız olsun. kolaylaştırsın inşallahKafasında bi kitle var emara girdiği için çocukta yapamıyo.bide bana baskı yapıyo çocuk ne zaman düşünüyosun bilmem ne eşimin aklına sokmaya çalışıyo.
Eşime anlattım...sinirlendi ablasıyla konuşcanı söyledi ama ben engel oldum hasta sinirlenir bişey falan olur diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?