kaynanam fıtıktan ameliyat oluyor yarın.oradaydık dün.tabi görümcemde.bundan sonra sen iş yapamazsın anne bi hafta ben bi hafta gelinin gelir temzliğini yapar dedi..
yapmak sorun değilde ben zaten çalışıyorum bi hafta kendi evimi bi hafta orayı temizlersem ömrüm temzlik yapmaklamı geçecek.onuda geçtim.aşırı titizler yaptıgım hiç bişeyi begenmezler eminim bi kulp bulurlar.off.büyümek gerçekten çok zormuş...
Eşim ev için kredi çekmişti borcu var 3 sene.bugün aradı bi dükkanmı ne bulmş yine kredi çekicem olursa senide kefil göstercem dedi.olmazsa senden maaşında 300-400 ödersin yapamazsak satarız dükkanı dedi.
Ne demek bu.kefil olmak tehlikeli değilmi?
evet mesajlarda bende uzattım ama gerçekten çok sinirlendim çok zoruma gitti kaç günlük gelinimki daha benmle ugraşıyor.ona kaynananaa gitmiyorsun falan diyen neden yok.o görümcesine bagırıyor çağırıyor kızın sesi çıkmıyor nerden buluyo bana bunları deme hakkını.bazen o kadar iyiki canım cicim.ama bazende bu şekilde.o yüzden onunla karşılaşmak istemiyrum buda eşimle aramda sorun yapıyor bazen.
eşim ailesine para vermiyor eminim bundan ama bazen söylüyor bu kadar alıyorum diyeçgeçen gün sordugumda öle geçiştirdiği erkegin maaşı sorulmaz dedi.
kaynanam hastaneye yattı dün,bu gece yanında görümcem kaldı.eşim dün dediki semraya söyle cumada ben kalıcam de.dedi.
neden semraya söylüyorum dedim annene babana söylemiyorumda neden ona söylüyorum dedim.çünkü o kalıcak hep yanında erkekleri alsalar ben kalıcam dedi.
sinir oldum.
sanki ablaları ailenin merkezi herşey ondan soruluyor.
aradım bende demin.bu akşam ben kalcam dedim görümceme,oda işe gidiyomuş yoldaymış.yok ben kalıcam sen çıkışta gidersin yiyecek götürürsün ben gelene kadar durursun sonra ben kalırım dedi.bana kıyamıyormu ben varken sen kimsinmi diyor anlamıyorum.fazlamı abartıyorum herşeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?