Senin ailen varsa cengizinde ailesi var diyor bana sen hep kendini düşünoyrsun diyor.güya annemlere gidip onlara gitmeyince ailesi üzülüyormuş.sırf kıskançlıklarına.babamla eşim bi yere gitse kayınbabam eşimle konuşmuyor.ailecek arıyolar buraya gelmedin gamzenin ailesini daha çok seviyorsunda bilmem ne çocuk gibiler aynı.
Eşime bişey diyince o savunuyor bizi gittim size ne diyip tersliyor bazen o yüzden ona pek bişey diyemeyince bana sarıyolar.
Bize gitmeyi eşim bile istese onlar benim zorladıgımı onun için gittiğimizi sanıyolar.
Saygısızlık etmek istemediğim için böyle yükleniyolar zaten sustukça üstüme geliyolar.
Ablam yenı nişanlandı nişanlısının anneside fıtıktan ameliyat oldu.kayınbabamın numarasını istemiş kayınbabamdan belki yardımım dokunur falan demiş oda biz hallediyoruz demiş.
Dün onlardayken birisi böyle böyle sordunuzmu demiş kayınbabamda hemen kükredi o ş...siz arıycaktı beni yalan söyledi bilmem ne çocugu diye küfür etti.ablama sordum bugün bende ordaydım hallediyoruz dedi die aramadı dedi.
Böyle insanlar işte ben yine sustum neden küfür ediyosun demedim.eşim savundu yine o unutmuştur yada sen arasaydın falan dedi babasına.sıkıldım artık onlardan.kayınbabam çok terler yapış yapış oluyo bana uyuz oluyorum öpmüyorum çogu zamançeşimi arıyıp şikayet ediyomuş gamze beni öpmüyo herkesi öpüyo gelince beni öpmüyo.hiçmi düşünmüyolar aramızın bozulucanı.evlenmeden önce nası ahkam kesiyolardı biz gelinimize herşey alırız altınlar alırız her bayram eve ne alırsak orayada alırız eksik koymayız diyolardı.
Allaha şükür onlara ihtiyacımız yok ama bu dediklerinden eser bile yok kapımızı açtıkları bile yok.bunlara sepek eltimmi yoksa onlarmı değişti ama bunları görünce onlara yakın olamıyorum ısınamıorum elimde değil.
Saygısızlık etmek istemediğim için böyle yükleniyolar zaten sustukça üstüme geliyolar.
Ablam yenı nişanlandı nişanlısının anneside fıtıktan ameliyat oldu.kayınbabamın numarasını istemiş kayınbabamdan belki yardımım dokunur falan demiş oda biz hallediyoruz demiş.
Dün onlardayken birisi böyle böyle sordunuzmu demiş kayınbabamda hemen kükredi o ş...siz arıycaktı beni yalan söyledi bilmem ne çocugu diye küfür etti.ablama sordum bugün bende ordaydım hallediyoruz dedi die aramadı dedi.
Böyle insanlar işte ben yine sustum neden küfür ediyosun demedim.eşim savundu yine o unutmuştur yada sen arasaydın falan dedi babasına.sıkıldım artık onlardan.kayınbabam çok terler yapış yapış oluyo bana uyuz oluyorum öpmüyorum çogu zamançeşimi arıyıp şikayet ediyomuş gamze beni öpmüyo herkesi öpüyo gelince beni öpmüyo.hiçmi düşünmüyolar aramızın bozulucanı.evlenmeden önce nası ahkam kesiyolardı biz gelinimize herşey alırız altınlar alırız her bayram eve ne alırsak orayada alırız eksik koymayız diyolardı.
Allaha şükür onlara ihtiyacımız yok ama bu dediklerinden eser bile yok kapımızı açtıkları bile yok.bunlara sepek eltimmi yoksa onlarmı değişti ama bunları görünce onlara yakın olamıyorum ısınamıorum elimde değil.
ama bana hiç bu konuyla ilgili bişey demedi gel öpiyim dediğinde gidip öpüyorum zaten bunu eşimi arayıp şikayet etmesi yanlış değilmi
şimdiden bunları yaşıyosam ilerisi için neler olur bilmiyorum
Allaha şükür eşimle aram iyi o illa aileme iyi davrancaksın bilmem ne diye üstüme gelmiyor.hatta her hafta ailelere gitmeyelim diyor.ben annemlere gitmek istiyorum oraya az gidince sorun oldugu için bu sorun yaratıyor o yüzden gitmeyelim.her hafta bi yerdeyiz evliliğin tadını böylemi çıkarıcaz diyor. Aileler sorun olmasa çok iyi geçinicezde işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?