Sıkıntılardan kurtulamıyorum...

Ya şu görümceler ne diye evliliğin bu kadar içine girerler anlamıyorum.
Ben de bir görümceyim ama abimin evine karışmak haddim değil.
Hele gelinimizle laf yarıştırmak ne kadar ayıp yaa. Evlenecek yaşa
gelmiş, yuva kurmuş koca koca insanlara ne yapacaklarını söylemek
kimsenin haddi değil bence.
Sizin durumunuzda da görümceniz hasta olabilir. Allah acil şifa versin inşallah
ama bu size sarmasını gerektirmez. konuşmanızı okudum da siz hem durumdan
şikayetçisiniz hem de karşısında derdinizi anlatamamışsınız doğru dürüst.
Bence alın karşınıza abla rahatsızlığından dolayı seni üzmek istemiyorum
ama nereye ne zaman gideceğimize eşim ve ben karar veririz deyin. Sonuçta
sizin bir yuva kurduğunuzun farkına varmalı...

Canım sen o laflara ima mı diyorsun, sana açık açık bencilsin, ben merkezcisin demiş.Sen ona "görümcelik mi yapıyorsun bana" deyince "sakın o kelimeyi bri daha kullanma" diye emir vermiş. İşte bu örnekte ki durumu sen ona yaşat diyorum ben, "sakın anneme gidip gelmemle ilgili konu açma, bu yanlızca eşim ve beni ilgilendirir" de geç, uzatmasına müsade etme.

Senin ailen varsa cengizinde ailesi var diyor bana sen hep kendini düşünoyrsun diyor.güya annemlere gidip onlara gitmeyince ailesi üzülüyormuş.sırf kıskançlıklarına.babamla eşim bi yere gitse kayınbabam eşimle konuşmuyor.ailecek arıyolar buraya gelmedin gamzenin ailesini daha çok seviyorsunda bilmem ne çocuk gibiler aynı.

"Eşim kendini düşünür, kendisi isterse gelir" de madem.Yani ne senin ne eşinin adına düşünmesine müsade verme, "biz böyle istiyoruz böyle olacak" de geç
Neyse canım esasında bu iş oturduğum yerden "onu de bunu yap" meselesi değil ama emin ol bu kadar çaresiz olmak zorunda değilsin.Çalışan bir bayansan düzenli psikologa git belki kendini daha rahat ifade edebilmen konusunda yararı olur.

bence burda eşine iş düşüyor. Ailesine uygun bir dille senin ailenle
görüşmenizin ne kadar doğal olduğunu anlatması lazım. Nasıl ki
onlar oğullarını görmek istiyorlar sürekli senin ailende kızlarını görmek isteyecek
tabii. Bence bunu da eşin konuşarak halledebilir ancak...

Eşime bişey diyince o savunuyor bizi gittim size ne diyip tersliyor bazen o yüzden ona pek bişey diyemeyince bana sarıyolar.
Bize gitmeyi eşim bile istese onlar benim zorladıgımı onun için gittiğimizi sanıyolar.

Eşime bişey diyince o savunuyor bizi gittim size ne diyip tersliyor bazen o yüzden ona pek bişey diyemeyince bana sarıyolar.
Bize gitmeyi eşim bile istese onlar benim zorladıgımı onun için gittiğimizi sanıyolar.

Seni daha güçsüz görüp ezmeye çalışıyorlar demek ki canım
ya da oğullarına kızmaktansa geline kızmak daha kolaylarına
geliyor... Sen de düşüncelerini açık açık belirt. Tabii ki onlar
büyüğün saygısızlık etme ama niyetini de bilsinler. Zamanla
alışırlar inşallah...

Saygısızlık etmek istemediğim için böyle yükleniyolar zaten sustukça üstüme geliyolar.
Ablam yenı nişanlandı nişanlısının anneside fıtıktan ameliyat oldu.kayınbabamın numarasını istemiş kayınbabamdan belki yardımım dokunur falan demiş oda biz hallediyoruz demiş.
Dün onlardayken birisi böyle böyle sordunuzmu demiş kayınbabamda hemen kükredi o ş...siz arıycaktı beni yalan söyledi bilmem ne çocugu diye küfür etti.ablama sordum bugün bende ordaydım hallediyoruz dedi die aramadı dedi.
Böyle insanlar işte ben yine sustum neden küfür ediyosun demedim.eşim savundu yine o unutmuştur yada sen arasaydın falan dedi babasına.sıkıldım artık onlardan.kayınbabam çok terler yapış yapış oluyo bana uyuz oluyorum öpmüyorum çogu zamançeşimi arıyıp şikayet ediyomuş gamze beni öpmüyo herkesi öpüyo gelince beni öpmüyo.hiçmi düşünmüyolar aramızın bozulucanı.evlenmeden önce nası ahkam kesiyolardı biz gelinimize herşey alırız altınlar alırız her bayram eve ne alırsak orayada alırız eksik koymayız diyolardı.
Allaha şükür onlara ihtiyacımız yok ama bu dediklerinden eser bile yok kapımızı açtıkları bile yok.bunlara sepek eltimmi yoksa onlarmı değişti ama bunları görünce onlara yakın olamıyorum ısınamıorum elimde değil.

Allah sana sabır versin canım... Eşine daha çok sabır versin ama :)

kayınpederinin olduğu ortamda kimseyi öpmeyeceksin ki adam rahatsızlık hissetmesin.o terlediği için öpmediğini düşünmez,sevmediği için öpmediğin aklına gelir.

ama bana hiç bu konuyla ilgili bişey demedi gel öpiyim dediğinde gidip öpüyorum zaten bunu eşimi arayıp şikayet etmesi yanlış değilmi

ama bana hiç bu konuyla ilgili bişey demedi gel öpiyim dediğinde gidip öpüyorum zaten bunu eşimi arayıp şikayet etmesi yanlış değilmi

tabiiki yanlış ama büyükler farklı düşünüyor.kayınpederimden biliyorum

Gittiğin zaman harkesi tek tek öpüyor musun?
Bence hiç gerek yok.

Ne o öyle vıcık vıcık.
Ben sadebe bayramlarda, memleketten geldiğinde , bazen benim evime başka misafirle geldiğinde öpmeye alıştırdım.O da diğer misafirleri öpünce kaynanamı seçmek olmuyor da ondan.
Görümcene de sertçe sanane istediğim yere giderim.Sana mı sorucam de

Allaha şükür eşimle aram iyi o illa aileme iyi davrancaksın bilmem ne diye üstüme gelmiyor.hatta her hafta ailelere gitmeyelim diyor.ben annemlere gitmek istiyorum oraya az gidince sorun oldugu için bu sorun yaratıyor o yüzden gitmeyelim.her hafta bi yerdeyiz evliliğin tadını böylemi çıkarıcaz diyor. Aileler sorun olmasa çok iyi geçinicezde işte...

valla ben kendi anne babamı bile onlar kadar öpmüyorum yinede yetiremiyorum her an bişey diyip kötü olma korkusuyla sularına gidiyorum

Hakikaten ama her hafta aile ziyaret mi olur yaa. Sıkılır bunalır insan. Niye evlendiniz ki madem.

bu da benm ailemin anlayışsızlıgından oluyor.her hafta bekliyorlar yemekler yapılıyor bekleniyor kızım gelcek diye.böyle olunca gelemem diyemiyosun gelmesem dediğinde kırılıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…