Sen hiçbişey deme eşine, bak o görüyor gerçekleri. Sen yine üzerine düşeni yap, bir iki gün sonra gene teklif et, "annen nasıl oldu ki, börek/çorba yapayım da götürelim" de, boşver onlar yarın iyi olur senin dediğin laf akılda kalır.
evet o gn o kadar gerilmemize ragmen sustum ben ve çıkarken görümcem dahil hepsini öptüm...eminim onlar eşimi benm doldurdugumu düşünüyor adım gibi eminim hemde ama umrumda değil artık ben düşünmekten sıkıldım.
onu dün akşam hallettik :))
Gerçekten mi??? İnan çok çok sevindim senin adına. Bak şimdi arayı fazla uzatma ki vücudun garipsemesin. Ve göreceksin artık sorunlarınız gözüne çok daha basit görünecek:)
çok teşekkür ederim :)
bi kaç gün beklemeyi düşünüyorum ama bilmiyorum sonrasında yine korkularım olurmu acaba...
Şimdi eşin de üstüne gelmemek için bişey diyemez sana. En iyisi bu konuyu çözmüşlerden fikir istemek.
evet bende bilmiyorum kimseyede sormadım açıkcası...
eşimde 6 ay bekledi bi kaç günde bekler heralde :)
çok teşekkür ederim :)
bi kaç gün beklemeyi düşünüyorum ama bilmiyorum sonrasında yine korkularım olurmu acaba...
Gamze eşin kaç yaşında ama ikinizde çok çocukça davranıyorsunuz ,eşinin ablasına o şekilde bağırması hiç hoş değil ne olursa olsun ,kendi ailenin yaptıklarını ne güzel anlattın ilk kez ayrılıyoruzda bilmem nede neden kaytınvaliden iyi olduğu halde eşinin ailesine bu kadar olumlu yaklaşmıyorsun...herşeyi eşine anlatıyorsun anlatılırda bu kadar değil ,ayrıca aileler üff okurken fenalık geldi biraz ailelere gidip gelmeyinde cinsel sorununuzu halledin ,aile olduğunuz bilinciniz önce sizin kafanızda sonra ailelerinizin kafasında otursun..
Sende çok alınganlık yapıyorsun ,görümcen hastanede seni bırakmak istemiyor acaba ben varken sana düşmez mi demek istiyor diyorsun ,kıyamamış işte sana neden altında bişeyler arıyorsun...
Ha birde emin ol kendi ailesine bağıran bir koca yarın senin ailenede çok rahat bağırıp çağırır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?