evet bu zamana kadar bütün tartışmalarımız aileler yüzünden oldu...eşimde artık 'evliliğin bu kadar zor oldugunu bilmiyodum,bu aileler meselesi bu kadar sorun oluyormuş bilmiyodum ' falan diyor.aslında eşim yönetse bu evliliği sorun olmuycak aramızda sanki.iki tarafada eşit davranıyor.hatta benım babamı daha çok seviyor gibi.
ben ablasının söylediği herşeyi eşime anlatıyorum şikayet ediyorum resmen.sizce buna devam etmelimiyim yoksa susmalımıyım.
haklısın galiba...bu sorunumu çözdüğüm zaman gerçek bi aile olacagımızı gerçek bi karı-koca olacagımızı belki birbirimizn arkasında daha çok duracagımızı düşünmek istemiyorum galiba...aslında bütün sıkıntılarımın cevabı bende,fakat birilerinin hayır cinsellik önemli değil senden bu yüzden asla boşanmaz seni asla bırakmaz demesine ihtiyaç duyuyorum...çünkü korkuyorum,bu yüzden ilişki biter bunu biliyorum,sadece kendimi kandırıyorum heralde...
doktorda egzerszileri aksatmamamı söylüyor ama ben aksatıyorum.şu ara hastalıgım girdi araya.hep bi bahanem var.eşimin ters davranışları bile beni sogutuyo.zaten egzersizler bana çok igrenç gelmişti ilk başta.ben hayatımın böle cinsellik olmadan ilerleyebileceğini düşünüyorum heralde bi sorun oluncada eşimle aramda.neden diye sorguluyorum.
evet kendim yapmam gerekiyor.bilmiyorum duydunmu parmak egzersizi fln var.onlar beni daha çok itiyor
evet kendim yapmam gerekiyor.bilmiyorum duydunmu parmak egzersizi fln var.onlar beni daha çok itiyor
kızlar benım için önemli bi gelişme oldu dün...akşam benım teklif etmemle kaynanamlara gttik...eşimde iş çıkışı geldi...görümcem işten izin almştı orada kalıyor zaten annesine bakmak için...
eşimin morali bozuk geldi işte bi sıkıntı olmuştu anlaşılan.görümcem
-sanki gece benle yattı surata bak
falan dedi.
eşim sinirlenmeye başladı..
sakın bana laf sokmaya kalkma seni pişman ederim.laf sokmaktan başka bi işe yaradıgın yok senı tınlayanda yok emin ol falan dedi.
görümcem çok bozuldu sadece susuyorum konuşursam kimse için iyi olmaz o yzden susuyorum falan dedi.
konuş ne konuşacaksan falan diye bagırdı eşim.defol git saçma saçma konuşma dedi ablasına...
oda ben giderim zaten yarın birgün dedi...
kaynanam arada o giderse karın bakıcak bana dedi.,eşimde gücünün yettiigi kadar bakar
ben evlenirken karımamı güvendiniz dedi...yine onlara bagırdı çağırdı hadi gidelim dedş ve kapıyı çarpıp çıktık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?