- 30 Eylül 2016
- 92
- 23
- 88
- Konu Sahibi flowerblue
Yoğun olmayan bi işte çalışıyorumm..Canım sıkılıyor ve kafamı dağıtacak birşey bulamadıgımdan sıkıntılarımı atlatamıyorum..Ne yapabilirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen çok sıkılıyorum bendeYoğun olmayan bi işte çalışıyorumm..Canım sıkılıyor ve kafamı dağıtacak birşey bulamadıgımdan sıkıntılarımı atlatamıyorum..Ne yapabilirim![]()
sürekli kitapta olmuyor sıkılıyor insan bir süre sonrakitap oku. ben öyle yapıyorum
ne sıkıntın var ki, mesai saatlerini doldurmaya çalışıyorsan oyun falan oynaYoğun olmayan bi işte çalışıyorumm..Canım sıkılıyor ve kafamı dağıtacak birşey bulamadıgımdan sıkıntılarımı atlatamıyorum..Ne yapabilirim![]()
kişiden kişiye göre değişiyor demek ki. ben her sıkıldığımda ya da her boş vaktimde kitap okuyorum gerçekten ben sıkılamıyorum kitap okumaktansürekli kitapta olmuyor sıkılıyor insan bir süre sonra
ne okursunuz mesalakişiden kişiye göre değişiyor demek ki. ben her sıkıldığımda ya da her boş vaktimde kitap okuyorum gerçekten ben sıkılamıyorum kitap okumaktan![]()
ruh halim nasılsa ona uygun. mesela şu an yeni nişan attım ve romantik komedi tarzı okuyorum. kendimi bir şekilde ne yönden aç hissediyorsam o yönümü kitaplarla dolduruyorum. ya da bilim kurgu fantastik. bu tarzlar hoşuma gidiyorne okursunuz mesala![]()
ne güzel okuyan insanları seviyorumruh halim nasılsa ona uygun. mesela şu an yeni nişan attım ve romantik komedi tarzı okuyorum. kendimi bir şekilde ne yönden aç hissediyorsam o yönümü kitaplarla dolduruyorum. ya da bilim kurgu fantastik. bu tarzlar hoşuma gidiyor![]()
ne güzel okuyan insanları seviyorum
ama ben buara kitap okuyamıyorum bilmem kaç defa genç walterin acıları okumaya çalışıyorum daha birinci raunda nakalt oluyorum![]()
sherlock serisini seviyorum Agatha Christie okudum polisiye gerilim suç genede sıkıldımahahahhaaa:) sen de genç walterdan girmişsin yahu :)
daha yumuşak geçiş öneririm naçizane polisiye/serüven/gerilim... hangisini seversen... mesela hiç glenn meade ya da michael connelly okudun mu? bırakamazsın elinden kolayca
ben de romantizme katlanamıyoruz, romanslar yerine götheyi tercih ederim:)
sherlock serisini seviyorum Agatha Christie okudum polisiye gerilim suç genede sıkıldım
klasikleri okumaya çalışıyorum iyi gidiyordum walther de takıldım zaten döneminde intihar salgınına neden olmuş bir kitap anlamak zor değil![]()
ben yaşayan yazarlar arasında Amin maulaof severim tavsiye ederim stephen king olabilirbazı kitaplar öyle, yeter ki bitsin kendimi kesicem moduna sokuyor... ben de albert camusnün yabancısını okurken kendimden geçmiştim:)
bak ama o okuduklarınla benim tavsiye ettiğim yazarlar arasında çok fark var onlar da o türün klasikleri... yaşayan yazarlara da şans ver bence:)
ay çok güzel bir şey ya okumak okuyun okuyunne güzel okuyan insanları seviyorum
ama ben buara kitap okuyamıyorum bilmem kaç defa genç walterin acıları okumaya çalışıyorum daha birinci raunda nakalt oluyorum![]()