• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkıntılıyım.

politician

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
941
64
53
35
İstanbul
Güzel kızlar merhaba,
Benim çok fena içim sıkılıyor..Hiçbi şey yapasım yok.Dışarı çıkasım birileriyle görüşesim yok.Hatırlayanlar vardır belki ben okulumu uzattım psikolojik rahatsızlıklarımdan dolayı okula gidememiştim.Korkuyorum bu sene de aynı sey olur diye.Bıktım artık insanların sorunlarından ee naptın mezun oldun mu demelerinden...Kendimi salak gibi hissediyorum..
Arkadaslarıma bile yalan söylüyorum artık okulla ilgili,ailem soranlara yalan söylüyor sırf ben üzülmiyim diye...
Dün annemle de tartıstık,sucluluk duydugum için en ufak bi sorusunda parlıyorum.
Vicdan azabı duydugum için de tatil de yapmadım,bu yazım okadar kötü gecti ki...staj da yapmadım..gezdim biraz yine de ama.. Milleti görünce de cok özeniyorum...Sevgilim soruyor mesela bugün naptın diye napim Kadıköye gittim diyorum ama yalan evdeydim...Sanki bi tek evde huzurluyum...
Kızlar cok kötüyüm..uzun oldu kuusra bakmayın ama ihtiyacım var...

Böyle devam ederseniz korkarım daha kötüye gidersiniz.
Kimseye hesap verme yükümlülüğünüz yokken neden yalan söylüyorsunuz.
Şu anda yaşadığınız bu derin sıkıntı söylediğiniz yalanlar vicdanınıza ağır geldiği için bence..

Böyle devam ederseniz korkarım daha kötüye gidersiniz.
Kimseye hesap verme yükümlülüğünüz yokken neden yalan söylüyorsunuz.
Şu anda yaşadığınız bu derin sıkıntı söylediğiniz yalanlar vicdanınıza ağır geldiği için bence..
Haklısınız..Kendimi ezik görmeye başladım bu lafı da hiç sevmem ama..
Okulumun bitmemesini,evde olmak istememi kimse bilmesin istiyorum...
Gezdiğim bilinirse mutlu sanarlar gibi geliyor kendimi kandırıyorum yani...

Güzel kızlar merhaba,
Benim çok fena içim sıkılıyor..Hiçbi şey yapasım yok.Dışarı çıkasım birileriyle görüşesim yok.Hatırlayanlar vardır belki ben okulumu uzattım psikolojik rahatsızlıklarımdan dolayı okula gidememiştim.Korkuyorum bu sene de aynı sey olur diye.Bıktım artık insanların sorunlarından ee naptın mezun oldun mu demelerinden...Kendimi salak gibi hissediyorum..
Arkadaslarıma bile yalan söylüyorum artık okulla ilgili,ailem soranlara yalan söylüyor sırf ben üzülmiyim diye...
Dün annemle de tartıstık,sucluluk duydugum için en ufak bi sorusunda parlıyorum.
Vicdan azabı duydugum için de tatil de yapmadım,bu yazım okadar kötü gecti ki...staj da yapmadım..gezdim biraz yine de ama.. Milleti görünce de cok özeniyorum...Sevgilim soruyor mesela bugün naptın diye napim Kadıköye gittim diyorum ama yalan evdeydim...Sanki bi tek evde huzurluyum...
Kızlar cok kötüyüm..uzun oldu kuusra bakmayın ama ihtiyacım var...

canınız neden sıkılıyor neden bozludu psikolojiniz, yani canınınızı sıkan şeyleri hallederseniz düzelir psikolojinizde, bekletir kaçarsanız daha da bozulur

Herşeyi anlarımda sevgiline niye yalan söyledin, evde oturmak kötü birşey değil ki!!

canınız neden sıkılıyor neden bozludu psikolojiniz, yani canınınızı sıkan şeyleri hallederseniz düzelir psikolojinizde, bekletir kaçarsanız daha da bozulur
Okulumdan dolayı işte uzattığım için..
Okul elimi kolumu bağlıyor iatediğim hiçbir seyi yapamıyorum yapamadıkca daha da içe kapanıyorum...
Okuldan da uzaklaşıyorum böyle olunca..Kısır döngü oldu bende..

Sonunda olumde olsa yalan soylemeyi.bu sizi de kotu etkiler.su anda da oldugu gibi.kimseyede hesap vermek zorunda degilsin.ufak yalanlar buyuk yalanlari dogurur.

Hayattaher sey bir nizam da gitmez.her sey biz insanlar icin.her insan bir seyle sinanir...bu ayip degil.evet her kezle paylasmiyabilirsin.ama yalan olmasin hayatin da cnm.
Ve sorunlarina gelince ,insanlar nelerle sinaniyor.simdi dusun bir.ne anneler var cocuklari olum doseginde,ne anneler var cocuklar oynarken kendi cocugu yatalak ve yatakta.kimisi kor,kimisi sagir.kimisi ac,kimisi olmus....
Seninse sukretmekten baska neyin olabilir ki.nankorluk etme.sukur etki rabbim artirrsin.allah amansiz dert vermesin.hadi kalk giyin ,azicik makyajjjj,biraz kahkaha,cik disariii.azicik gez...ve guzel kararlar al,hayata dair.ve bugunden sonra yalan soyleme...mesela bir arkadasin gelecek,musait degilsin.onda bile dogruyu soyle.atlatmak icin kucuk yalan bile soyleme.musait olmadigini soyle..yalan soylemektense dogruyu soyle.seni rahatlaticaktir.

İşte beni asosyal sanmasın mutsuz zannetmesin falan diye söylüyorum...
Ben evde cok mutluyum aslında hiç çıkmasam oyalanacak bi şeyler bulurum mutlu olurum yani yalnızlıktan da hoşlanıyorum ama artık kendimi ezik,silik biri gibi görmeye başladım oyuzden de yalan söylüyorum

İşe başlamayı düşünebilirsiniz,hem okul hem iş herkes sizi parmakla gösterir.Gururlanırsınız. Yalan da çok gereksiz olmuş,nefret ediyoerum yalandan

Haklısınız..Kendimi ezik görmeye başladım bu lafı da hiç sevmem ama..
Okulumun bitmemesini,evde olmak istememi kimse bilmesin istiyorum...
Gezdiğim bilinirse mutlu sanarlar gibi geliyor kendimi kandırıyorum yani...

Niye evde olduğunuzu bilince depresyonda mısın diye sorarlar en fazla.
Ben de çocuklarımdan önce evde olurdum hep.
Bana da öyle dediklerinde evde kendimi çok mutlu huzurlu hissediyorum diye açıklardım en fazla.
Okulu uzattığınızı da onlar sormadan siz söyleyin.
Müthiş keyif.
Sizi acıtmak isteyenlere laf vermemek.
Direk söyleyin. Bir sene uzatmak istedim uzattım.
Bi de mutlu göründünüz mü tamam.
Ne diyecekler.
Hiçbişey sizden önemli değil unutmayın.
Hayat çok kısa on saniye sonrasının garantisi yokken ne demeye bunalıma sokuyorsunuz kendi kendinizi..
Olumlu bakın herşeye.
Sahip olduklarınıza şükredin.
Ve dua edin..

Sonunda olumde olsa yalan soylemeyi.bu sizi de kotu etkiler.su anda da oldugu gibi.kimseyede hesap vermek zorunda degilsin.ufak yalanlar buyuk yalanlari dogurur.

Hayattaher sey bir nizam da gitmez.her sey biz insanlar icin.her insan bir seyle sinanir...bu ayip degil.evet her kezle paylasmiyabilirsin.ama yalan olmasin hayatin da cnm.
Ve sorunlarina gelince ,insanlar nelerle sinaniyor.simdi dusun bir.ne anneler var cocuklari olum doseginde,ne anneler var cocuklar oynarken kendi cocugu yatalak ve yatakta.kimisi kor,kimisi sagir.kimisi ac,kimisi olmus....
Seninse sukretmekten baska neyin olabilir ki.nankorluk etme.sukur etki rabbim artirrsin.allah amansiz dert vermesin.hadi kalk giyin ,azicik makyajjjj,biraz kahkaha,cik disariii.azicik gez...ve guzel kararlar al,hayata dair.ve bugunden sonra yalan soyleme...mesela bir arkadasin gelecek,musait degilsin.onda bile dogruyu soyle.atlatmak icin kucuk yalan bile soyleme.musait olmadigini soyle..yalan soylemektense dogruyu soyle.seni rahatlaticaktir.
Cok güzel yazmışsınızcok teşekkürler...
Haklısınız yazdıklarınızı denicem..Evet belki de cok nankörüm ama okul bende takıntı haline geldi başka hiçbi şey düşünemiyorum...Ama yalan konusunu düzeltmeye çalışcam..cok teşekkürler:)
Akşam bi yerlere gideyim :)

İşe başlamayı düşünebilirsiniz,hem okul hem iş herkes sizi parmakla gösterir.Gururlanırsınız. Yalan da çok gereksiz olmuş,nefret ediyoerum yalandan
Evet bi tane teklif gelmişti onu değerlendirmek istiyorum başaramazsam diye korkuyorum ama yine de bi şeyler yapmam lazım
Ben de nefret ediyordum ama...

Ne güzel yazmı
Niye evde olduğunuzu bilince depresyonda mısın diye sorarlar en fazla.
Ben de çocuklarımdan önce evde olurdum hep.
Bana da öyle dediklerinde evde kendimi çok mutlu huzurlu hissediyorum diye açıklardım en fazla.
Okulu uzattığınızı da onlar sormadan siz söyleyin.
Müthiş keyif.
Sizi acıtmak isteyenlere laf vermemek.
Direk söyleyin. Bir sene uzatmak istedim uzattım.
Bi de mutlu göründünüz mü tamam.
Ne diyecekler.
Hiçbişey sizden önemli değil unutmayın.
Hayat çok kısa on saniye sonrasının garantisi yokken ne demeye bunalıma sokuyorsunuz kendi kendinizi..
Olumlu bakın herşeye.
Sahip olduklarınıza şükredin.
Ve dua edin..
Ne güzel yazmışsınız cok teşekkür ederim..
Haklısınız hayat cok kısa...ilerde bugünlerime dönüp baktığımda napmışım ben dicem kesin...
Dua ediyordum bi müddet önce ama nolduysa bıraktım belki de oyuzden böyle içim sıkılıyordur...
Tekrardan başlasam iyi olacak...

Ne güzel yazmı

Ne güzel yazmışsınız cok teşekkür ederim..
Haklısınız hayat cok kısa...ilerde bugünlerime dönüp baktığımda napmışım ben dicem kesin...
Dua ediyordum bi müddet önce ama nolduysa bıraktım belki de oyuzden böyle içim sıkılıyordur...
Tekrardan başlasam iyi olacak...

Dua bir görev değil bence..
Bırakmak başlamak olarak bakmayın.
Duayla sığınmak huzur veriyor bana hep.
Düşünsenize her türlü sıkıntınızı en yüce makama havale ediyorsunuz..

diger konunu hatirliyorum, hatta bende okulum uzadi diye yorum yapmistim.. Insanlar üniversiteye giderken, güzel meslek sahibi olurken insan ben daha bitiremedim dedigi zaman kendini ezik hissediyor... Bak ben okadar yil ugrastim ama en sonunda mezun oldum. Gec oldu biraz ama basardim, yasim okadarda kücük degil. Soranlar üni de hangi bölüm okuyosun diyolar ama ben yalan söylemiyorum.. Yalan söyleme kimseye, onlar basardi diye senin de basarman gerekmiyor..

Mesela bi nottan kaybedebilirdim ben, hatta anneme bile okulu basardim diye yalan söyleyesim vardi. Sonra gittim anneme ben okulu bitiremessem, sana yalan söylemeyi planliyodum dedim..
Bi sekilde sinavlardan da gectim..

Yani demem o ki, kimseden utanma cekinme. Erkek arkadasina da yalan söyleme, sonra bi sekilde ögrenir gercek olmadigini aranizda güven problemi olur. Iyice psikolojin bozulur. :KK52:

Ben cok aceleciyim galiba
Dua bir görev değil bence..
Bırakmak başlamak olarak bakmayın.
Duayla sığınmak huzur veriyor bana hep.
Düşünsenize her türlü sıkıntınızı en yüce makama havale ediyorsunuz..
Ben biraz aceleciyim galiba dualarım hemen olsun sıkıntım hemen geçsin istiyorum...Dua etmeyi bırakmamak lazım,sizin gibi insanlara hep özenmişimdir..Ne mutlu size..

diger konunu hatirliyorum, hatta bende okulum uzadi diye yorum yapmistim.. Insanlar üniversiteye giderken, güzel meslek sahibi olurken insan ben daha bitiremedim dedigi zaman kendini ezik hissediyor... Bak ben okadar yil ugrastim ama en sonunda mezun oldum. Gec oldu biraz ama basardim, yasim okadarda kücük degil. Soranlar üni de hangi bölüm okuyosun diyolar ama ben yalan söylemiyorum.. Yalan söyleme kimseye, onlar basardi diye senin de basarman gerekmiyor..

Mesela bi nottan kaybedebilirdim ben, hatta anneme bile okulu basardim diye yalan söyleyesim vardi. Sonra gittim anneme ben okulu bitiremessem, sana yalan söylemeyi planliyodum dedim..
Bi sekilde sinavlardan da gectim..

Yani demem o ki, kimseden utanma cekinme. Erkek arkadasina da yalan söyleme, sonra bi sekilde ögrenir gercek olmadigini aranizda güven problemi olur. Iyice psikolojin bozulur. :KK52:

Aa ne güzel beni hatırlayıp,bu güzel yorumu yazmanız cok teşekkürler:)
Ben bi de lisedeyken herkesin büyük beklentileri vardı..İdealisttim,zekiydim(güya),entellektüeldim...sonra kendimden uzaklaştım...Kendime saygım kalmadı..Çünkü ben bu değildim yapabilirdim hep kafamda bu var...sonra birilerini suçlamaya başlıyorum sonra pişman oluyorum falan filan...cok uzattım kusura bakmyın..
Sevgilim de ilişkinin ilk zamanları yani işte üni.nin 1. Sınıfında falan beni tanıdıgında bana hayrandı cünkü ben güçlüydüm başarılıydım entelektüeldim...zamanla ben bunlardan uzaklaştım..Oyuzdne de yalan söylüyorum galiba eski halime dönmek için...

Ben biraz aceleciyim galiba dualarım hemen olsun sıkıntım hemen geçsin istiyorum...Dua etmeyi bırakmamak lazım,sizin gibi insanlara hep özenmişimdir..Ne mutlu size..

Şimdi sen bir kapının önünde durmuşsun kapıyı çalıyorsun hemen açılsın istiyorsun.
Ama ev sahibi senin sabrını ve niyetini ölçüyor
Acaba ne kadar bekleyecek kapıda gerçekten samimi bir insan mı?

Duada böyle bir şey sabretmek lazım.
Sabır insana çok şey katar hayatta bunu hatırla kendine sıkıntı etme.
Yarın bir bakarsın okulunda biter her şeyde yoluna girer.

Şimdi sen bir kapının önünde durmuşsun kapıyı çalıyorsun hemen açılsın istiyorsun.
Ama ev sahibi senin sabrını ve niyetini ölçüyor
Acaba ne kadar bekleyecek kapıda gerçekten samimi bir insan mı?

Duada böyle bir şey sabretmek lazım.
Sabır insana çok şey katar hayatta bunu hatırla kendine sıkıntı etme.
Yarın bir bakarsın okulunda biter her şeyde yoluna girer.

Gözlerimi doldurdunuz :( cok teşekkür ederim güzel ilginiz için..yorumunuzu okurken bile dua ediyorum..Allah her seyin en güzelini verir inşallah size

Ama bunlar hep tecrübeyle oluyor.
Sanırım benim yaşım sizinkinin iki katından bile fazla :)

Back
X