• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkıntılıyım.

Aa ne güzel beni hatırlayıp,bu güzel yorumu yazmanız cok teşekkürler:)
Ben bi de lisedeyken herkesin büyük beklentileri vardı..İdealisttim,zekiydim(güya),entellektüeldim...sonra kendimden uzaklaştım...Kendime saygım kalmadı..Çünkü ben bu değildim yapabilirdim hep kafamda bu var...sonra birilerini suçlamaya başlıyorum sonra pişman oluyorum falan filan...cok uzattım kusura bakmyın..
Sevgilim de ilişkinin ilk zamanları yani işte üni.nin 1. Sınıfında falan beni tanıdıgında bana hayrandı cünkü ben güçlüydüm başarılıydım entelektüeldim...zamanla ben bunlardan uzaklaştım..Oyuzdne de yalan söylüyorum galiba eski halime dönmek için...
Eski haline dönmek icin yalan söylüyosun? Peki bunu yaparken gercekten de dönmüs oluyomusun ? Kendinden baska kimseyi kandirmiyosun ki sen. Soranlar bi iki dk sonra dedigin seyi unutur gecer ama senin söyledigin yalanlar icini kemirir... Kendin olmayi dene, belki ozaman daha mutlu olursun :)

Gözlerimi doldurdunuz :KK43: cok teşekkür ederim güzel ilginiz için..yorumunuzu okurken bile dua ediyorum..Allah her seyin en güzelini verir inşallah size

Ah canım benim. Allah seninde gönlüne göre versin zorluk olarak gördüğün her şeyi hafifletsin .
Sende beni çok mutlu ettin bu mesajınla .

İnsanlar için yaşamıyoruz biz o yüzden insanlara göre davranmak gereksiz.
Kardeşim de 1 yıl bir okula gitti kaçtı geldi. Ertesi sene sınava girdi, kazandığı okulda 6. senesini okuyor.
Herkes soruyor haliyle ne oldu okul bitti mi diye, yok ben demirbaş öğrenciyim, maaşa bağladılar falan diye dalga geçiyor.
Aileniz önemsemiyorsa diğer insanlara ne?
Ki eminim ki bir çok kişi de "aaa bak görüyor musun hala bitiremedi okulu" diye değil laf olsun diye soruyordur.

Güzel kızlar merhaba,
Benim çok fena içim sıkılıyor..Hiçbi şey yapasım yok.Dışarı çıkasım birileriyle görüşesim yok.Hatırlayanlar vardır belki ben okulumu uzattım psikolojik rahatsızlıklarımdan dolayı okula gidememiştim.Korkuyorum bu sene de aynı sey olur diye.Bıktım artık insanların sorunlarından ee naptın mezun oldun mu demelerinden...Kendimi salak gibi hissediyorum..
Arkadaslarıma bile yalan söylüyorum artık okulla ilgili,ailem soranlara yalan söylüyor sırf ben üzülmiyim diye...
Dün annemle de tartıstık,sucluluk duydugum için en ufak bi sorusunda parlıyorum.
Vicdan azabı duydugum için de tatil de yapmadım,bu yazım okadar kötü gecti ki...staj da yapmadım..gezdim biraz yine de ama.. Milleti görünce de cok özeniyorum...Sevgilim soruyor mesela bugün naptın diye napim Kadıköye gittim diyorum ama yalan evdeydim...Sanki bi tek evde huzurluyum...
Kızlar cok kötüyüm..uzun oldu kuusra bakmayın ama ihtiyacım var...

Amaniiin, yalana başvurmaya gerek yok öncelikle...küçükte olsa bünyede alışkanlık yapar.
İkincisi insanların ne dediğini, ne düşündüğünü takma bu kadar. Emin ol durumu çok umursadıkları, yada seni yadırgadıkları için sormuyorlar okul bitti mi diye. Bekarsan evlenmiyor musun diye sorarlar, evliysen çocuk gelmiyor mu? Okuyorsan okul bitmiyormu... Çok mu zayıfladın, kilo mu aldın...vs vs.. Eee birini görüyorsun tanıdık, bir yerden muhabbet açmak gerek di mi? Muhabbet başlatmada yaratıcı bir toplum değiliz biz. Güzel kafanı yorduğuna değmez, yoluna bak sen sadece.

Güzel kızlar merhaba,
Benim çok fena içim sıkılıyor..Hiçbi şey yapasım yok.Dışarı çıkasım birileriyle görüşesim yok.Hatırlayanlar vardır belki ben okulumu uzattım psikolojik rahatsızlıklarımdan dolayı okula gidememiştim.Korkuyorum bu sene de aynı sey olur diye.Bıktım artık insanların sorunlarından ee naptın mezun oldun mu demelerinden...Kendimi salak gibi hissediyorum..
Arkadaslarıma bile yalan söylüyorum artık okulla ilgili,ailem soranlara yalan söylüyor sırf ben üzülmiyim diye...
Dün annemle de tartıstık,sucluluk duydugum için en ufak bi sorusunda parlıyorum.
Vicdan azabı duydugum için de tatil de yapmadım,bu yazım okadar kötü gecti ki...staj da yapmadım..gezdim biraz yine de ama.. Milleti görünce de cok özeniyorum...Sevgilim soruyor mesela bugün naptın diye napim Kadıköye gittim diyorum ama yalan evdeydim...Sanki bi tek evde huzurluyum...
Kızlar cok kötüyüm..uzun oldu kuusra bakmayın ama ihtiyacım var...
Sorunların ne kaynaklıydı ben hatırlayamadım.

Herkes okulunu uzatabilir, ben de uzattım. He keşke şimdiki aklım olsaydı da 3,5 senede bitirseydim. Ama o yıllar da güzeldi. Uzadı işte.. Sen neden bu kadar dert ediyorsun kendine?

Aslında ortada belki çok ciddi bir sorun yok ama sen kendini yalnızlığa mahkum ederek ciddiyet veriyorsun.

Eski haline dönmek icin yalan söylüyosun? Peki bunu yaparken gercekten de dönmüs oluyomusun ? Kendinden baska kimseyi kandirmiyosun ki sen. Soranlar bi iki dk sonra dedigin seyi unutur gecer ama senin söyledigin yalanlar icini kemirir... Kendin olmayi dene, belki ozaman daha mutlu olursun :)
Kesinlikle kendimi kandırıyorum o günü kurtarıyorum yakında şizofrenler gibi yalanlarıma ben de inancam diye korkuyorum...:(
Evde öyle boş boş otıruyormuş izlenimi vermek de istemiyorum..Aslında daha önce de yazdım galiba ben evde cok mutluyum tek başıma kimse arayıp sormasa daha iyi :)
Sizlerin de desteğiyle belki rahatlar ve 'kendim'olurum

Sorunların ne kaynaklıydı ben hatırlayamadım.

Herkes okulunu uzatabilir, ben de uzattım. He keşke şimdiki aklım olsaydı da 3,5 senede bitirseydim. Ama o yıllar da güzeldi. Uzadı işte.. Sen neden bu kadar dert ediyorsun kendine?

Aslında ortada belki çok ciddi bir sorun yok ama sen kendini yalnızlığa mahkum ederek ciddiyet veriyorsun.
Okulumun uzayacagını anladıgımda takıntılarım arttı sürekli huysuz kavga cıkaran bi insan oldum obsesif kompulsif bozukluk çıktı,takıntı yaptıkca okuldan uzaklaştım,okuldan uzaklaşınca okul daha da kötüye gitti sonuç bu :((
Kendime yediremiyorum heralde,herkes bitiriyor ben salak mıyım demeye başlayınca işin içinden çıkamıyorum işte

Amaniiin, yalana başvurmaya gerek yok öncelikle...küçükte olsa bünyede alışkanlık yapar.
İkincisi insanların ne dediğini, ne düşündüğünü takma bu kadar. Emin ol durumu çok umursadıkları, yada seni yadırgadıkları için sormuyorlar okul bitti mi diye. Bekarsan evlenmiyor musun diye sorarlar, evliysen çocuk gelmiyor mu? Okuyorsan okul bitmiyormu... Çok mu zayıfladın, kilo mu aldın...vs vs.. Eee birini görüyorsun tanıdık, bir yerden muhabbet açmak gerek di mi? Muhabbet başlatmada yaratıcı bir toplum değiliz biz. Güzel kafanı yorduğuna değmez, yoluna bak sen sadece.
:(( çoktan alışkanlık yaptı bile..Haklısınjz insanlar hep sorar hep konusur..ama onlar sordugunda direkt suratım düşüyor annem de bunu görünce araya giriyor falan böyle saçma sapan şeyler...Mesela arkadaslarımla otururken birinden bahsediyoruz o da okulu uzatmıs falan diyolar mesela o an yerin dibine giresim geliyor :( oyuzden de kimseyle görüşmek istemiyorum:(
Erkek arkadasım mesela hayatı paylaşmayı düşündüğüm insana bile güösüz oldugumh sıkıntımı belli etmemeye calısıyorum kendime yediremiyorum:(

Ne güzel kardeşiniz
İnsanlar için yaşamıyoruz biz o yüzden insanlara göre davranmak gereksiz.
Kardeşim de 1 yıl bir okula gitti kaçtı geldi. Ertesi sene sınava girdi, kazandığı okulda 6. senesini okuyor.
Herkes soruyor haliyle ne oldu okul bitti mi diye, yok ben demirbaş öğrenciyim, maaşa bağladılar falan diye dalga geçiyor.
Aileniz önemsemiyorsa diğer insanlara ne?
Ki eminim ki bir çok kişi de "aaa bak görüyor musun hala bitiremedi okulu" diye değil laf olsun diye soruyordur.
Ne güzel kardeşiniz bu sorunun üstesinden gelebilmiş...
Ben baya insanlara göre yaşamaya başlamışım ve bı iğrenç bi şey:(

bende benzer durumdayım :( okul açılsın istemiyorum evde sürekli pijamalarla oturup kimseyi görmemek istiyorum. bir komşu geliyor odama girip bir daha çıkmıyorum git gide kendi küçük dünyamı kuracağım odamda sanırım :( seni çok iyi anlıyorum şuan. allah tüm sıkıntılarına çözüm versin inşallah

bende benzer durumdayım :KK43: okul açılsın istemiyorum evde sürekli pijamalarla oturup kimseyi görmemek istiyorum. bir komşu geliyor odama girip bir daha çıkmıyorum git gide kendi küçük dünyamı kuracağım odamda sanırım :KK43: seni çok iyi anlıyorum şuan. allah tüm sıkıntılarına çözüm versin inşallah
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim beni anlayan biri var ama benim gibi çaresiz :(
İnşallah beraberce atlatırız bu durumu:(

Sonunda olumde olsa yalan soylemeyi.bu sizi de kotu etkiler.su anda da oldugu gibi.kimseyede hesap vermek zorunda degilsin.ufak yalanlar buyuk yalanlari dogurur.

Hayattaher sey bir nizam da gitmez.her sey biz insanlar icin.her insan bir seyle sinanir...bu ayip degil.evet her kezle paylasmiyabilirsin.ama yalan olmasin hayatin da cnm.
Ve sorunlarina gelince ,insanlar nelerle sinaniyor.simdi dusun bir.ne anneler var cocuklari olum doseginde,ne anneler var cocuklar oynarken kendi cocugu yatalak ve yatakta.kimisi kor,kimisi sagir.kimisi ac,kimisi olmus....
Seninse sukretmekten baska neyin olabilir ki.nankorluk etme.sukur etki rabbim artirrsin.allah amansiz dert vermesin.hadi kalk giyin ,azicik makyajjjj,biraz kahkaha,cik disariii.azicik gez...ve guzel kararlar al,hayata dair.ve bugunden sonra yalan soyleme...mesela bir arkadasin gelecek,musait degilsin.onda bile dogruyu soyle.atlatmak icin kucuk yalan bile soyleme.musait olmadigini soyle..yalan soylemektense dogruyu soyle.seni rahatlaticaktir.
yorumunuzu çok beğendim.konu sahibi ben değilim ama gerçekten çok etkileyici ve motive edici olmuş..forum çok güzel ya baksanıza hiç tanımadığımız insanlara destek oluyoruz,birbirimizin sıkıntılarını çözüyoruz:)

sevgili konu sahibi arkadaşım
içinde bulunduğun sıkıntın her neyse kalk ve sirkelen kendine gel.hepimizin sorunları var.öyleki zaman zaman hepimiz omuzlarımdaki yükler nedeniyle kendimizi çökecek gibi hissediyoruz.hatta bazen ben yere oturup çığlık atasım geliyor YETEEEEEEEER diye:)
fakat bu böyle olmaz.hayatında ki en değerli insan SENsin.önce kendine faydalı olacaksın ki sonra cevrene faydan olsun.herşey her an istediğin gibi gitmeyebilir.elinden geleni yap ve bekle.Allah emekleri boşa çıkarmaz.dua et.bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağından ya zamanı gelmediğinden yada o şey senin için hayırlı olmadığından olmuyor derler.
çevrendeki insanları yani ELALEMi boşver..o elalem hep konuşur ve sen dört dörtlük olsan da konuşacak birşeyler bulurlar merak etme:)
sen kıymetlisin,özelsin,Rabbin seni 1 tane yarattı bunları düşün ve faaliyete geç.
kolay gelsin:)

yorumunuzu çok beğendim.konu sahibi ben değilim ama gerçekten çok etkileyici ve motive edici olmuş..forum çok güzel ya baksanıza hiç tanımadığımız insanlara destek oluyoruz,birbirimizin sıkıntılarını çözüyoruz:)
Evet kesinlikle buraya konu actıgımda kus gibi oluyorum hafifliyorum :)

sevgili konu sahibi arkadaşım
içinde bulunduğun sıkıntın her neyse kalk ve sirkelen kendine gel.hepimizin sorunları var.öyleki zaman zaman hepimiz omuzlarımdaki yükler nedeniyle kendimizi çökecek gibi hissediyoruz.hatta bazen ben yere oturup çığlık atasım geliyor YETEEEEEEEER diye:)
fakat bu böyle olmaz.hayatında ki en değerli insan SENsin.önce kendine faydalı olacaksın ki sonra cevrene faydan olsun.herşey her an istediğin gibi gitmeyebilir.elinden geleni yap ve bekle.Allah emekleri boşa çıkarmaz.dua et.bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağından ya zamanı gelmediğinden yada o şey senin için hayırlı olmadığından olmuyor derler.
çevrendeki insanları yani ELALEMi boşver..o elalem hep konuşur ve sen dört dörtlük olsan da konuşacak birşeyler bulurlar merak etme:)
sen kıymetlisin,özelsin,Rabbin seni 1 tane yarattı bunları düşün ve faaliyete geç.
kolay gelsin:)
Ayyy canımsınız yaa cok güzel bi yorum olmuş bu cok cok cok teşekkür ederimmm :)
Cok güzel yazmışsınız ne diceğimi bilemedim derdimden utandım :)

Kesinlikle kendimi kandırıyorum o günü kurtarıyorum yakında şizofrenler gibi yalanlarıma ben de inancam diye korkuyorum...:KK43:
Evde öyle boş boş otıruyormuş izlenimi vermek de istemiyorum..Aslında daha önce de yazdım galiba ben evde cok mutluyum tek başıma kimse arayıp sormasa daha iyi :)
Sizlerin de desteğiyle belki rahatlar ve 'kendim'olurum
Bosver baskalarini. kendin nasil mutluysan o sekilde davran yalan dolan olmadan. Insanlari memnun etmeye calisma. Sen kendini oldugun gibi kabul ettikten sonra baskasinin kabul edip etmemesi hic önemli degil. Dedigin gibi kendi yalanlarina kendin inanirsin. Ve yalan söylemek dürüst olmaktan daha zor. Bi kere her yalani aklinda tutman lazim, kime ne dedin diye :)

Cnm asla buyuk yalanlarim olmadi.ve etrafimdaki insanlar bana guvenir.ve benim insanlara bir dakikalik konusmam bile guven verdigini soylerler.
Ama bende bazen bazi seyleri gecistirmek icin yalan soylerdim.yani,hani bu gun suraya gidelim ,bende gitmek istemiyorsam,a benim su isim var diye sacmalardim.ve bir gun bir arkadasimla bunun uzerine konustukve o gun bu gundur,anladim ki kendime kotuluk ediyorum.karsimdakini mutlu etmek veya kirmamak icin yalan soyluyorum.bu yalan kimseye zarar vermiyor ama neden yalan soyluyeyim ki.musait degilim demeliyim dedim.aciklama mi istiyorlar yspma cnm dedim kendi kendime.ve yalan yani gecistirici yalanlar soylememeye calisiyorum.

Bosver baskalarini. kendin nasil mutluysan o sekilde davran yalan dolan olmadan. Insanlari memnun etmeye calisma. Sen kendini oldugun gibi kabul ettikten sonra baskasinin kabul edip etmemesi hic önemli degil. Dedigin gibi kendi yalanlarina kendin inanirsin. Ve yalan söylemek dürüst olmaktan daha zor. Bi kere her yalani aklinda tutman lazim, kime ne dedin diye :)
Umarım dediklerinizi başarabilirim
Cok cok cooook teşekkürler

Back
X