sizınle bu konuyu acık acık konuşmadı mı eşiniz? şuan söylemeyıp eşinizi kırmak istemıyorsunuz ama ılerde halanın evdekı varlığından raatsız olup daha kötü bir şekılde eşinizle aranızı bozabılırsınız.. insan yükü agırdır,bazen sadece nefes alması bıle batar ınsana,bunu düşünün ve gercekten ıstemıorsanız yaşlı bı kadını da yerınden etmeyın.. Ayrıca eşinizin herşeyden önce sizin evlılığınızı düşnmesı gerekırdı,bazı eşler gereksız ii olarak sacma sapan bı sekılde aslında en sevdıklerının hakkını yiyorlar,allh yardımcınız olsun..
Baskalari falan degilde,esiniz bu karari almadan önce sizle konusmasi gerekirdi sizin fikrimizi almasi gerekirdi,sizde yalan söylemeyip kirmadan düsüncenizi belirtmeliydiniz... Durumunuz zor,dediginiz gibi insanin vicdanida var kimse kabul etmiyor size kalmis, baska yönden bakinca cokta büyük bi sevap isleyeceksinih... Ama sunu söyleyebilirm sorun cikacaktir,yani artik tek sizin eviniz olarak olmiycak oda evden bi birey olacak... Yapacak baska bisey yok dediginize göre,insallah iyi bi karakterdir yani iyi gecine bilirsiniz belki ozaman bosuna bukadar korkmusum bile diye bilirsiniz...Allah hem razi olsun hem yardimciniz, herkes bunu kabul etmez...
Hala ne amaçla geliyorki size? kendisi yalnız ise o bakıyor ise neden geldi ? hanş kısa süreli bir dinlenme mola içinse tamam .Yani gereksiz bir kalış kimsesiz ortada kalan biride değil valla işiniz şüpheli sorunda olabilir çok memnun da kalabilirsiniz bu halaya eşinizin tutumuna ve sizin sabrınıza bağlı.:26:
gerçekten zor bir karar, gerçi karar aşamasını da geçmiş sizin fikriniz sorulmadan eşiniz resmen emri vaki yapmış...
açıkçası ben olsam çok diretirdim...
elbette aileler bakıma muhtaç hale gelince evlatlar olarak bakma yükümlüsüyüz, bu çok büyük sevap...
ama bakacak başka kişiler varken size kalması zor olsa gerek...
kaldı ki kayınvalideniz bile istemezken, sizin bakmak zorunda kalmanız eminim sizi çok üzmüş ve yıpratmıştır...
fikir konusunda bişey diyemeyeceğimi kaldı ki zaten karar verilmiş...
ama tek edebileceğim teselli, allahtan hayırlısı ne ise o olsun diye dua etmeniz...
inşallah başka çözümler bulunur, gün doğmadan neler doğa..durun bakalım belki bi haberle sevineceksiniz...hayırlısı olsun...
kayinvalidenede kizma
evini duzenini birakip neden gitsinki koye bakicilik yapmaya
kimse gitmez kolay kolay
ha onlar gelince bakmak istemezse o zaman bi sorun oalrak kabul edilebilir
ama $u an kv masum gibi duuryor :)
oglunada o dememi$tir getir halani sende kalsin diye
sizin olayda tek suçlu e$in suçlu demeylimde suçlu olma yolunda buyuk adim atmi$ :)
evet dışarıdan bakıldıgında bana kadar dusmemesı lazım,ama kimse taşın altına elini koymayınca,bir de eşim halasını belki annesinden de fazla sevdiği için ihale bize kaldı dıyebilirim.
Eğer kabul etmeseydım vicdansız ilan edilirdim ailede, eminim .
Bilmiyorum korkuyorum,kabul etmeseydım yuvam dagılabilirdi, ettim ama sonunun ne olacagını bilmiyorum, yıne yuvamı rıske atıyorum bu sekilde.
Işim gercekten cok zor.
Biri cocugunu bahane eder, biri zaten ıkı yaslıya baktıgını soyler.
Benım bahane edecek yepyenı bır evliliğim var desem, emınım bu cumleyı ettiğim için evliliğim çıkmaza giderdi.
Bir de vicdani bir olay tabi,sonucat engelli yaşlı ve yalnız bır ınsan var ortada,istenmeyen.
Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin,okurken aklımdan bu geçti direkt!sizin için de zor hala için de zor sanmayın ki güle oynaya geliyor, yerleşik bir düzeni bırakıp, yanlızlıktan kimsesizlikten size geliyor, onun yerine koysanıza kendinizi abileri bile istemiyor, tek evini açan yeğeni,,bence o sizden daha da sıkıntılıdır,yanlızlık zor hele belli bir yaşta çok zor,olumsuz düşünmek yerine olumlu bakmaya çalışsanız? evinizde bir büyük olacak, büyük ihtimalle bir köşede oturacaktır size çok müdahale edeceğini düşünmüyorum,onun bilgilerinden tecrübelerinden yararlanacaksınız, belki de son baharını sizinle geçirecek,size dualar edecek, hayır duaları alacaksınız bol bol,bebeğiniz olduğunda ( inşallah olur) ateşi vs çıktığında siz paniklerken o sizi sakinleştirecek , yardımcı olacak, ayrıca ne yapsın kadın ölsün mü anlayamadım? kimse istemiyor ne acısiz daha o gelmeden kötü olacak kötü olacak derseniz zaten herşey kötü olur,negative enerji ile dolduruyorsunuz kendinizi,iyi birşey yapsada şartlandığınız için size kötü görünecek.. unutmayın düşmez kalkmaz 1 ALLAH,Yarın kimin kime ne şekilde muhtaç olabileceğini bilmiyoruz hiçbirşey yoksa eşinizin güzel hatırı için ,Allah rızası için diyip buyur etmek yakışır size,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?