PekiYa da ki hiç bir şey yazmayın zaten yerlerdeyim şu an
Utandıgımdan yerlerdeyim şuanSimdi cevap verelim mi,sonsuza kadar susalım mı ?
Oğlum ve kızım haziranda doğduKendine dert arıyorsun şuan.
Küs olsanız da aynı evin içinde doğum günü kutlarken eltin olmayacak mıydı?
Ayrıca kayınvalidenin bir dilimini yeğenine verdiği pasta kızının doğum günü pastası değil miydi? Uzun zamandır bir doğum günüdür gidiyor maşallah.
Seni de anlayamıyorum bıktım senim şu dengesizliğinden .bir kere bana açıyorsun bir kere de geçmiş çöpleri açıp ortaya döküyorsun yeter yaEvet. Hatta haketti demişti
Seni de anlayamıyorum bıktım senim şu dengesizliğinden .bir kere bana açıyorsun bir kere de geçmiş çöpleri açıp ortaya döküyorsun yeter ya
Buyur ver tavsiyeniOlaylar birbirleri ile bağlı ya ondan dolayı açıyor. Şimdi fiziksel şiddet uyguladığını bilmeyen ben öğrendim mesela ona göre tavsiye verecektim.
Çok komik şimdi ölücemBizim yerimize kendine yorum yapıp sonra da cevaplamışsın. Allah razı olsun bizi uğraştırmadığın için. Keşke herkes senin gibi olsa. Adsgaha
Buyur ver tavsiyeni
Nasıl anladınızniye bu kadar öfkelisin
Başladı yineEstağfirullah ne buyurması.
Canını sıkarsa pataklarsın yine.
BaşüstüneSen önceden söyle ne yazacağımızı, biz ona göre kopyalayıp yapıştıralım buraya.
Ölme kız gülÇok komik şimdi ölücem
Gülmek”TEn ölücem )Ölme kız gül
Siz her halde bilmiyorsunuz burda bir takım hanımlar var ben elti konusunu açınca hemen Tokat dayak deyip sinirimi bozuyorlar o yüzden hem de utandım işte yani o kimki onunla ilgili konu açıyorumYürekler tutuldu akıllarda tek soru.
Madem yazmayacağız neden konu açtınız??
Bu ne demek şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?