Sıkıntım

Nilü Youtube kanalında yaptığın şeyleri izleyip çok beğendim, hele o pasta mükemmeldi Allah kaynananın canını almasın nasıl bi parça koparıp götürmüş çok sinirlisin bugün beybisi öfkeni yanlış kişilere yöneltiyorsun

Son düzenleme:
Cansın sen artık videoya sesimi koya bilmiyorum malum sebeplerden .yanlış kişi dediğin beni sinir yapmak için elinden geleni yapmaya çalışıyor)

Gelip dövelim mi eltini?

Siz her halde bilmiyorsunuz burda bir takım hanımlar var ben elti konusunu açınca hemen Tokat dayak deyip sinirimi bozuyorlar o yüzden hem de utandım işte yani o kimki onunla ilgili konu açıyorum
Kibirinizi kenara bırakıp hayata devam edersiniz sizin için daha kolay olabilir bazı şeyler. Ayrıca eltinize tokat attıysanız çok ayıp etmişsiniz ve hala eltim kötü diyorsunuz

Siz her halde bilmiyorsunuz burda bir takım hanımlar var ben elti konusunu açınca hemen Tokat dayak deyip sinirimi bozuyorlar o yüzden hem de utandım işte yani o kimki onunla ilgili konu açıyorum
O kim mi ki? Nilü daha önce akademik kariyerinle ilgili konular açıp atom parçalıyordun sanki. Senin konuların zaten kaynana, kayınbaba, elti hep…

Ya bu kadar becerikli yetenekli kadınsınız ne diye kabile hayatına mahkum ediyorsunuz kendinizi? Kocası batsın, kaç kere geleceksiniz bu hayata? Bari çocuklarınızı kurtarın şu rezaletten. Kaynana, elti, koca, hatta tüm sülale beş para etmez insanlar. Siz bir şey yapmazsanız kim niye düşünsün sizi de çocuklarınızı da?

Seni de anlayamıyorum bıktım senim şu dengesizliğinden .bir kere bana açıyorsun bir kere de geçmiş çöpleri açıp ortaya döküyorsun yeter ya

Elti konusunda sana hiç hak vermedim vermeyeceğim. Diğer yaşadığın sorunlarda her zaman dinlerim seni.
İşin içinde şiddet varsa babam olsa tanımam kusura bakma Nilu

Nilu eltinin üstüne bu kadar gitme, ona senden önce ev alırlar, kalırsın kaynananın yanında ömürlük. Yine kimselerden hırsını alamayınca döndün dolaştın minik eltiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…