- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.571
- 478
Cansın senNilü Youtube kanalında yaptığın şeyleri izleyip çok beğendim, hele o pasta mükemmeldi Allah kaynananın canını almasın nasıl bi parça koparıp götürmüşçok sinirlisin bugün beybisi öfkeni yanlış kişilere yöneltiyorsun
Yemek ve pasta konusunda çok yeteneklisin bu yeteneğin de o evde heba oluyorCansın senartık videoya sesimi koya bilmiyorum malum sebeplerden .yanlış kişi dediğin beni sinir yapmak için elinden geleni yapmaya çalışıyor)
ALLAH İnşaAllah bir yol çizer ne diyeyimYemek ve pasta konusunda çok yeteneklisin bu yeteneğin de o evde heba oluyorküçük bi yer açabilseydin zamanla işlerini de büyütürdün
Ay sen mi yaptın. Çok iyi.Eki Görüntüle 3264089 Nasıl olmuş
Harbi mi?)Ay sen mi yaptın. Çok iyi.
Valla çok iyi. Ellerine sağlık.Harbi mi?)
Gelip dövelim mi eltini?Herkese Selam!şimdi düşünürsünüz acaba ne dert anlatacağım yine?arkadaşlar eger kötü bir şey yazacaksanız lütfen yazmayın,ve hep suçu bende görmekten vazgeçin.yarın kızımın doğum günü şimdi pastayı süsleyeceğim ,mezeyi yaptım ve sizlerle paylaşacağım.sorun şu ki hep diyordum işte bir kişi bana şu doğum gününü de zehir edecek.evet o kişi benim elticigim.aram onunla yine bozuk,yani ben bu kızı sevmiyorum her halde o da beni sevmiyor bir güm iyiyiz yarın kötü o yüzden hep kavga olur neyse.şimdi dersiniz her kes bitti şimdi elti mi başladı diye?!yani siz de olsanız nefret ettiğiniz kişiyle aynı evde yaşasanız böyle hissedersiniz benim gibi yani.onu görünce bana sinir gelir ve kontrolünü kaybedip sinirleniyorum .istemem yarınki günüm de bana zehir olsun ama onu görmek yetiyor bana sinirlenmem için.ben salak gibi şunun kzının dogum gününde barıştım onla ki dogum günü zehir olmasın diye,ama o hiç kızıma bile bakmıyor.zannetmeyin ki onda gözüm var hayır.sadece yaptığım aptallık beni üzüyor …umarım eltiyle bağlı son konu açıyorumdurOnunla ilgili konu açmak bile beni yerden yere vuruyor …
Pasta muhteşem olmuşEki Görüntüle 3264089 Nasıl olmuş
Kibirinizi kenara bırakıp hayata devam edersiniz sizin için daha kolay olabilir bazı şeyler. Ayrıca eltinize tokat attıysanız çok ayıp etmişsiniz ve hala eltim kötü diyorsunuzSiz her halde bilmiyorsunuz burda bir takım hanımlar var ben elti konusunu açınca hemen Tokat dayak deyip sinirimi bozuyorlar o yüzden hem de utandım işte yani o kimki onunla ilgili konu açıyorum
O kim mi ki? Nilü daha önce akademik kariyerinle ilgili konular açıp atom parçalıyordun sanki. Senin konuların zaten kaynana, kayınbaba, elti hep…Siz her halde bilmiyorsunuz burda bir takım hanımlar var ben elti konusunu açınca hemen Tokat dayak deyip sinirimi bozuyorlar o yüzden hem de utandım işte yani o kimki onunla ilgili konu açıyorum
Ya bu kadar becerikli yetenekli kadınsınız ne diye kabile hayatına mahkum ediyorsunuz kendinizi? Kocası batsın, kaç kere geleceksiniz bu hayata? Bari çocuklarınızı kurtarın şu rezaletten. Kaynana, elti, koca, hatta tüm sülale beş para etmez insanlar. Siz bir şey yapmazsanız kim niye düşünsün sizi de çocuklarınızı da?Harbi mi?)
Aaa kanalını bizle de paylaşır mısın?Cansın senartık videoya sesimi koya bilmiyorum malum sebeplerden .yanlış kişi dediğin beni sinir yapmak için elinden geleni yapmaya çalışıyor)
Eki Görüntüle 3264089 Nasıl olmuş
Kötü mü olmuş pasta??Kız sen pastacılık eğitimi alsan kendini az daha geliştirsen çok iyi para kazanırsın bu işten. Yetenek var. Süper olmuş
Hayır harika olmuşKötü mü olmuş pasta??
Seni de anlayamıyorum bıktım senim şu dengesizliğinden .bir kere bana açıyorsun bir kere de geçmiş çöpleri açıp ortaya döküyorsun yeter ya
Nilu eltinin üstüne bu kadar gitme, ona senden önce ev alırlar, kalırsın kaynananın yanında ömürlük. Yine kimselerden hırsını alamayınca döndün dolaştın minik eltiye.Herkese Selam!şimdi düşünürsünüz acaba ne dert anlatacağım yine?arkadaşlar eger kötü bir şey yazacaksanız lütfen yazmayın,ve hep suçu bende görmekten vazgeçin.yarın kızımın doğum günü şimdi pastayı süsleyeceğim ,mezeyi yaptım ve sizlerle paylaşacağım.sorun şu ki hep diyordum işte bir kişi bana şu doğum gününü de zehir edecek.evet o kişi benim elticigim.aram onunla yine bozuk,yani ben bu kızı sevmiyorum her halde o da beni sevmiyor bir güm iyiyiz yarın kötü o yüzden hep kavga olur neyse.şimdi dersiniz her kes bitti şimdi elti mi başladı diye?!yani siz de olsanız nefret ettiğiniz kişiyle aynı evde yaşasanız böyle hissedersiniz benim gibi yani.onu görünce bana sinir gelir ve kontrolünü kaybedip sinirleniyorum .istemem yarınki günüm de bana zehir olsun ama onu görmek yetiyor bana sinirlenmem için.ben salak gibi şunun kzının dogum gününde barıştım onla ki dogum günü zehir olmasın diye,ama o hiç kızıma bile bakmıyor.zannetmeyin ki onda gözüm var hayır.sadece yaptığım aptallık beni üzüyor …umarım eltiyle bağlı son konu açıyorumdurOnunla ilgili konu açmak bile beni yerden yere vuruyor …
Kötü mü olmuş pasta?))Kız sen pastacılık eğitimi alsan kendini az daha geliştirsen çok iyi para kazanırsın bu işten. Yetenek var. Süper olmuş
çoooooook teşekkür ederim canımPasta muhteşem olmuş
Ellerine sağlık
Kızının doğum günü kutlu olsun nice güzel seneleri olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?