Beni gıcık ediyor ama katibNilu eltinin üstüne bu kadar gitme, ona senden önce ev alırlar, kalırsın kaynananın yanında ömürlük. Yine kimselerden hırsını alamayınca döndün dolaştın minik eltiye.
Niye, pastanı mı yiyor?Beni gıcık ediyor ama katib
Kim idim kim oldumO kim mi ki? Nilü daha önce akademik kariyerinle ilgili konular açıp atom parçalıyordun sanki. Senin konuların zaten kaynana, kayınbaba, elti hep…
Sevmiyorum şunu bir türlü görünce deliriyorum guya beni çocuklarımı görmezden gelmek istiyor yanı gıcık bir şey işte.ha bu arada 7 yıllık ben için ev alamayanlar 2 yıllık için mi alacaklar?)Niye, pastanı mı yiyor?
10 kişi var mübarek )hepsi de bir mevsimdekaç çocuk var o evde doğumgünleri bitmiyor bir türlü
Valla ne güzel görmezden geliyormuş, kaynanan gibi her şeyine çomak soksa kocan gibi dövse yaranacak demek ki. Sana alınmayan ev ona alınır merak etme, onun kocasını daha çok seviyorlar.Sevmiyorum şunu bir türlü görünce deliriyorum guya beni çocuklarımı görmezden gelmek istiyor yanı gıcık bir şey işte.ha bu arada 7 yıllık ben için ev alamayanlar 2 yıllık için mi alacaklar?)
Eki Görüntüle 3264089 Nasıl olmuş
Tam da iyi bilmiyorum bu işleri .gidip marketten alınca pasta için bir şeyler,kv hemen söylüyor :millet iki malzemeyle harikalar yaratıyor,gidip dükkanı toplayıb getirmişsin eveyalnız güzel pastalar yapıyorsun diğer yaptığında iyiydi. bu iş üstüne yoğunlaşsan para kazanıp hayatına yön verebilirsin belki.
İlk yazdığını düşüneceğim.hem onun ne haddine işime çomak sokması beni dövmesi))yok o bu evde kalacak bu ev onunValla ne güzel görmezden geliyormuş, kaynanan gibi her şeyine çomak soksa kocan gibi dövse yaranacak demek ki. Sana alınmayan ev ona alınır merak etme, onun kocasını daha çok seviyorlar.
Nasil yaniBir an eltisini vampir gibi ısıran kişi konu açtı zannettim ama o değilmişsiniz neyse
Aşko sen yine de çok emin olma o ev işinden.İlk yazdığını düşüneceğim.hem onun ne haddine işime çomak sokması beni dövmesi))yok o bu evde kalacak bu ev onun
Bizde böyledir son çocuk anne babayla kalır.AllAh yazdıysa bozsun benim bu evde çürüyeceğimi))Aşko sen yine de çok emin olma o ev işinden.
Yavrum ona bakarsan senin kaynınla aynı evde yaşanan sıkıntı, namahremsiniz. Gücün olsun bu zamanda, 1000 yıllık adetleri değiştirirsin.Bizde böyledir son çocuk anne babayla kalır.AllAh yazdıysa bozsun benim bu evde çürüyeceğimi))
İnşaAllah her şey iyi olurYavrum ona bakarsan senin kaynınla aynı evde yaşanan sıkıntı, namahremsiniz. Gücün olsun bu zamanda, 1000 yıllık adetleri değiştirirsin.
Bey tutmayınca el de tutmazmış. Sende o koca oldukça değil eltinden, onun veledinden bile laf yersin.İnşaAllah her şey iyi olurAma şu elti bozuntısunun bana laf sokmaları da var..onu hep masum görme.ben de durumu şöyle görünce 5ni yapıyorum..
Amaniiinn10 kişi var mübarek )hepsi de bir mevsimde
Yerim de ne oluyor 5 ni iade ediyorum :))Bey tutmayınca el de tutmazmış. Sende o koca oldukça değil eltinden, onun veledinden bile laf yersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?