Sil baştan başlamak gerek bazen...

Sil baştan denediğim sevmeye çalıştığım çok insan oldu ailemde.
Her zaman ikinci bir şans vermeye çalıştım.Ben elimden geleni yaptım demek için...

Ama sil baştan yapamayacağım bir insan var.Arkadaşım,eski arkadaşım aslında..
En kötü günlerinde yanında olduğum,beraber ağladığım,tek başınayken yanında olmamı isteyen vs...
o yanlızlığı geçince nedense ordan kayboldu.Mesajlarıma cevap vermemeye başladı falan filan...
Önemli mi? Hayır.

Değer vermek sadece matematikte işe yararmış:1closedeyes:

hepimizin hayatinda sil bastan baslamak gereken zamanlarimiz oldu multlaka:delphin:
bende esimle sil bastan dedim10 yil önce yepyeni hayata sil bastan basladik:asigim:
iyikide yeniden bir hayata baslamisiz diyorum simdi:asigim:
bazen bitti dedigin anda daha cok kiymet bilmek hani en degerli birseyini önce kaybedip sonra bulmak gibiŞeniz
deger verdigin, degerini bilecek, degerli kisilere sil bastan demek gerek:asigim:

Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak

Sil baştan sevmek gerek bazen
Herşeyi unutmak

Sanki bugün son günmüş gibi
Dolu dolu yaşamak istiyorum ben
Her ne çıkarsa yoluma
Selam verip yürümek istiyorum ben

Hayatı sıfırlamak

Herşeyi unutmak

Üfff...hep aynı hep aynı...
içimden bissürü şey yazmak geldi...vazgeçtim...
aslında sil baştan belkide kendini silip baştan başlatmaktır he...
beklediğini zorlamadan önce, verdiğini sınamaktır belki...
karşındakiyle ilişkini sil baştan yapmadan önce kendine bakmaktır...
tabi bunu becerebilmektir bir de...

daha yaşım küçük olmasına rağmen çok istedim sil baştan başlamayı
ama söylemek kadar kolay değil uygulamak ve bence bu kendin istediğinde olmuyo
hayat bunu kendiliğinden yapmak istiyo
yani bazı şeyler üst üste geliyo ve artık hayat bunu kaldıramayacak duruma geliyo
sil baştan başlanıyo
sil baştan başlamak gerek bazen... hayatı sıfırlamak....

Çok sildiklerim oldu, ama geriye dönüp hiç yazmadım.
Kin tutmam, intikam almam ama silerim....

bende sil baştan yaptım etrafımdaki insanlar huylu huyundan vazgeçmez hep üzülürsün dediysede iyiki sil baştan yapmışım çok mutluyummmmmm siz siz olun sadece kendi yapmak istediklerinizi yapın hayatta etrafın dolduruşuna gelmeyin.

hepimizin hayatinda sil bastan baslamak gereken zamanlarimiz oldu multlaka:delphin:
bende esimle sil bastan dedim10 yil önce yepyeni hayata sil bastan basladik:asigim:
iyikide yeniden bir hayata baslamisiz diyorum simdi:asigim:
bazen bitti dedigin anda daha cok kiymet bilmek hani en degerli birseyini önce kaybedip sonra bulmak gibiŞeniz
deger verdigin, degerini bilecek, degerli kisilere sil bastan demek gerek:asigim:

Hayatı sıfırlamak

Herşeyi unutmak

Sanki bugün son günmüş gibi
Dolu dolu yaşamak istiyorum ben
Her ne çıkarsa yoluma
Selam verip yürümek istiyorum ben

Hayatı sıfırlamak

Herşeyi unutmak

kesinlikle beni anlatmışsınız katılıyorummalkisalkisalkis

Yıkanılmış bir suda ikinci kez ne yazık ki yıkanılmıyor,su birkere kirlenmiş oluyor çünkü.
Herşeyi unutmaya,herşeye sil baştan başlamaya gelince bu mümkün olabilir mi?
İçine işlemiş sıkıntıları,üzüntüleri,yaraları nasıl silebilir insan,nasıl hiç yaşanmamış gibi yok sayabilir?
Bir kere kapılar kapandımı,birdaha açmamak gerek,ikinci kez aynı şeyin yaşanmayacağı ne malum?

mümkün müdür acaba böyle bişey mümkünse nedir yapılması gereken
insanın geçmişi yaşadılları üzüldüğü anlar tekrar karşısına çıkmaz mı
birşey olur ve aklına gelmez mi
yada bazen biz onları aklımıza getirmez miyiz? mafoldumben

Yapmam lazım bu aralar en derininden bir temizlik...silmek yetmeyecek daha etkilisini bulacağım...:sinifsinif:

silmek mümkün olsa önce kendimi silerdim hayattan bidaha dogmamacasına.......

Sil baştan yaptım ama......
Adı üstünde yaşanmış hatalar olmuş.,
Ne kadar silmeye çalışırsan çalış , izler kalıyor ,silgi kirleride kalıyor....
Silinmiş sayfa tertemiz olur mu? Mümkün değil...
ışte o silinti izleri var yaaaa insanı mahvediyor...
Her ne kadar unutmaya çalışıssanda MÜMKÜN DEĞıL unutulmuyor.
Geliyor o silinti izleri gözünün önüne çakılıyor.
Ne anladım ben bu sil baştandan....

sil bastan baslamak icin herseyi unutmak gerekir..yeni biriymis gibi en bastan baslamak..

silip tekrar baştan başlamak ne kadar agır olursa olsun bunu bir şans olarak kabul edip eski yaptıgı hataları tekrarlasa inanın eline önce boşanma celbi gelir 2. şans yok asla benimde bir gururum var daha fazla ayaklar altına alamam bu sefer hiç kimseyi dinlemem 2. şansı degerlendirdi degerlendirdi degerlendşrmedi ömrü boyunca unutamayacagı ders veririm ve hayatımdan çıkarırım çünkü ben çok altan aldım ve üzüldüm halende toparlanamıyorum

aslında herkes 2.şansı hak ediyor ama bu şansı değerlendirip değerlendirememek gibi bir durum.
bir insan yaptığı hatayı tekrarlıyorsa hiçbir şeye değmez hele sil baştan yapmaya.
ama şunu öğrendim ki hayatta kimseye olduğundan fazla değer verip sevmiceksin o zaman üzülmüyorsun mesela ben artık istikrarlı kendimi kaptırmadan seviyorum sevdiğimi ama beni hak etmediğini anladığım zaman içim o kadar yanmaz.
ama iyiki sil baştan yapmışım mutluyum.

Back
X