- 4 Nisan 2010
- 6.269
- 26.773
- 1.073
- Konu Sahibi goldenheart
- #3.081
Merhaba kızlar görüyorum ki hepiniz de bir eksiler bir eksiler çok sevindim inşallah böyle devam edelim.
			 serraz
 hayırlı olsun evinizde ağız tadıyla oturun inşallah canım

serraz
			 goldenheart
  herkes çok güze kilo vermiş ama sen 6lı rakamlara düşmüşsün canım çok tebrik ederim senii.

goldenheart
  herkes çok güze kilo vermiş ama sen 6lı rakamlara düşmüşsün canım çok tebrik ederim senii. 
			 sitme krhn
 hoşgeldin canim inşallah dilediğin kiloya sağlıklıca düşersin.

sitme krhn
Bana gelirsek oruç tutamıyorum 5 gündür. Bu sırada da davet ettim eşi dostu. Normalde bir çeşit yaparken çeşitler 7-8e çıktı. Ben de kaçırdım tabi bu ara. Adet olduğum için tartilmadim bu hafta ben de kilo bildirimi yaparım inşallah.

serraz

serraz
 hayırlı olsun evinizde ağız tadıyla oturun inşallah canım goldenheart

goldenheart
  herkes çok güze kilo vermiş ama sen 6lı rakamlara düşmüşsün canım çok tebrik ederim senii.  sitme krhn

sitme krhn
 hoşgeldin canim inşallah dilediğin kiloya sağlıklıca düşersin.Bana gelirsek oruç tutamıyorum 5 gündür. Bu sırada da davet ettim eşi dostu. Normalde bir çeşit yaparken çeşitler 7-8e çıktı. Ben de kaçırdım tabi bu ara. Adet olduğum için tartilmadim bu hafta ben de kilo bildirimi yaparım inşallah.

ben henüz kilo almadim ama veremiyorum da hayırlısı olsun diyelim
 ben henüz kilo almadim ama veremiyorum da hayırlısı olsun diyelim