Silmesi daha iyi değil mi?
En azından daha kolay unutursunuz
Dönse yine mutsuz olacaksınız.Ben dönmesini isterdim doğrusu birçok insanın isteyeceği gibi.
En azından beni görüyor unutmaz diyordum da
Bakılınca çok fazla kırıcı şey yaşandı haklısınız ama ben özlüyorum mantıklı değil duygusal konuşuyorım yaniDönse yine mutsuz olacaksınız.
Neden mutsuz olmaya çalışıyorsunuz?
Aileler bu hususta sözde ağır görünelim diye saçmalayabiliyorlar. Kız kardeşimde bizimkiler de senin annen kadar olmasa da minicik hataları oldu. Artik çok müdahil olmuyorlar. Anneni al karşına konuş. Anne bak böyle yapıyorsun insanlar senin yüzünden bizden kaçıyor, mutluluğuma engel olma gibisinden bir konuşma yapsan iyi olur.Annem evlerine gidip şov(!) yaptı işte. Tesekkür ederim . Yani sadece profilde takip et yazıyor bir dönem sana sonsuz açık kapıları simdi tıklatamıyorsun ya zor
Sanırım evet. Annem ıkı gelinden sonra ipleri elinde tutmak istedi sözümona. Çocuğun annesini de teyzeleri doldurdu. Elimizi sallasak ellisi bunları mı çekeceğiz diye. Sonrası…Aileler bu hususta sözde ağır görünelim diye saçmalayabiliyorlar. Kız kardeşimde bizimkiler de senin annen kadar olmasa da minicik hataları oldu. Artik çok müdahil olmuyorlar. Anneni al karşına konuş. Anne bak böyle yapıyorsun insanlar senin yüzünden bizden kaçıyor, mutluluğuma engel olma gibisinden bir konuşma yapsan iyi olur.
İlk konuştuğumuz dönemlerde bir akrabasından bahsetti. Annesi gelini istememiş düğüne gitmemiş. Zaten ailesinin istemediği bir düğün olmazmış mutsuz olunurmuş hayır dua önemliymiş. Ben ee ailen beni istemezse dedim. Öyle bir şey olmaz konusunda beni ikna etti. Ama gerçekten ağlayarak ailemin rızası olmadan evlenemem dedi bana ki ağlak birisi asla değildir her duyguyu içinde yaşardıOlmaması gerekiyormuş olmamış,sizi gerçekten çok sevmiyormuş olmamış.
Yani durması garipti biz siler diye bekledik. Ben sileyim dedim elim gitmedi. Bir cuma terkedip bir cuma neden sildi.6 ay durması bile hata bence.
Yani durması garipti biz siler diye bekledik. Ben sileyim dedim elim gitmedi. Bir cuma terkedip bir cuma neden sildi.
1 ay önce annem onu görmüş konuşmak istemiş. Yoğunum demiş. Annem ısrar etmiş yoğunum demiş. Annem de kimse vazgeçilmez değil bunu bil ama sen konuşmaya bile tenezzül etmiyorsun, terbiyesiz demiş. O da anneme sizsiniz terbiyesiz demiş. Annemden nefret ediyordu zaten olanlardan sonra. Hani su hikayede beni gözden çıkardığı belli de bana haksızlık edildi ya
Annemi haklı bulmuyorum kendisine de söyledim, eski sevgilime de söyledim.Kusura bakmayın ama anneniz ne alaka hele terbiyesiz demesi tüy dikmiş.
Detaylara takılmayın gerçekten gönülden seven insan için çoğu şey vız gelir tırıs gider. Kız kardeşim evlendi yakın zamanda ailemin demediği laf kalmadı cocuğada ailesinede bizimkiler istemiyorlar net bir şekilde ama onlar evlendi sonrasında cocuk yinede el öpmeye gitti yine olumsuz dönüş aldı bizimkilerden. Siz böyle sebeplerle ayrılan adam için hala sevgiden bahsediyorsunuz sevmiyormuş çok net.İlk konuştuğumuz dönemlerde bir akrabasından bahsetti. Annesi gelini istememiş düğüne gitmemiş. Zaten ailesinin istemediği bir düğün olmazmış mutsuz olunurmuş hayır dua önemliymiş. Ben ee ailen beni istemezse dedim. Öyle bir şey olmaz konusunda beni ikna etti. Ama gerçekten ağlayarak ailemin rızası olmadan evlenemem dedi bana ki ağlak birisi asla değildir her duyguyu içinde yaşardı
Çok basit aslında. Bir açık kapı bırakıyor ki cepte kalsın. Dönüp dolaşayım kafama uygun biri olmassa bi storye yazarım demiş. Bulunca da çıkarmış.
Aslında bu tiplerin daha tehlikelileri var asla o açık kapıyı kapatmayıp arada da yoklarlar hala bende misin diye. Bu üst deccal versiyonu
Siz de annecisiniz sanki ama.. yani adam yoğunum demiş, belki de konuşmak istemedi ama kırmak da istemedi yoğunum dedi. Anneniz ille konuşacak o da dinleyecek mi.. orda bile hak veriyosunuz benim için dinleyebilirdi diye. Ben eski konunuzu bilmiyorum ama bazı şeylerin özrü olmaz. Şimdi birisi gelse bana saçma sapan konuşsa sonra gelse dese gel beni dinle, dinlemek mecburiyetinde değilim. Bir de empati yapın bence. Artık tadı kaçmış bu işin belli.. adam da bir ömür böyle olmayacagini anlamis.. bence baştan önlem almis. Mantıklı yani ayrilmasi. Siz de sevseniz o da sevse bir ömür böyle gecmiez. Yüz göz olunmuş yani. Evlenince sorun büyürmus. ısrar etmeyin unutun gitsin. Hayatınıza bakın sizde. Silmesi iyi olmuş. Orda durdukca sizinde aklınızda kalacaktı.boylesi sizin için daha sağlıklıAnnemi haklı bulmuyorum kendisine de söyledim, eski sevgilime de söyledim.
Son konuşmamızda unutmakla ilgili bir şeyler geçti (2 ay önce) unutmadım dedi. Evlenmiyorum da annene sor bize ne oldu
Ama annem ona cevap verilseydi daha ılımlı olacaktı muhtemelen. Konuşmaya tenezzül etmedi diye çıldırmış. Benim hatrıma gayet dinleyebilirdi bence. Annem net haksız o ayrı. Ama bana söz verdiği bu yolda 4. Gün terkeden adam da bana karşı haksız bana bu şekilde davranmamalı.
Bilmiyorum ama bence aşk da bir yere kadar... Gerçekten çok asagilayacak şeyler söylendi ise ben yinede gidip barışma fikrine çok sıcak bakmıyorum. Sonuçta evlilikte aşk bir süre sonra yerini sevgiye ve saygiya birskiyor. Böyle bir ilişki sonrası evlilikte aşk bitince akılda saygısızlıklar kalır. Onuruma yediremezdim ben.. şahsi fikrimDetaylara takılmayın gerçekten gönülden seven insan için çoğu şey vız gelir tırıs gider. Kız kardeşim evlendi yakın zamanda ailemin demediği laf kalmadı cocuğada ailesinede bizimkiler istemiyorlar net bir şekilde ama onlar evlendi sonrasında cocuk yinede el öpmeye gitti yine olumsuz dönüş aldı bizimkilerden. Siz böyle sebeplerle ayrılan adam için hala sevgiden bahsediyorsunuz sevmiyormuş çok net.
ben de en azından bir yere kadar savaşılması gerektiğini düşünüyorum.Detaylara takılmayın gerçekten gönülden seven insan için çoğu şey vız gelir tırıs gider. Kız kardeşim evlendi yakın zamanda ailemin demediği laf kalmadı cocuğada ailesinede bizimkiler istemiyorlar net bir şekilde ama onlar evlendi sonrasında cocuk yinede el öpmeye gitti yine olumsuz dönüş aldı bizimkilerden. Siz böyle sebeplerle ayrılan adam için hala sevgiden bahsediyorsunuz sevmiyormuş çok net.
ayrıldıktan sonra mı baş harfi var dediniz :)Evet siz yazınca hatırladım, arkadaşımda vardı böyle bir tip ne kaldı ne gitti en sonunda da evlendi şoka girmiştik. arkadaşımla onun yüzünden aylarca öyle miydi böyle miydi sevse kalırdı ama sevmese giderdi diye diye adamı evlendirdik sonundabeynimizi yakmıştı çok büyük hasar almıştık neyse ki hücreler kendini yeniledi hatta adamın insta biosunda arkadasımın isminin baş harfi vardı ya diyoduk evet sensin sen meğersek evlendiği kızın baş harfiymiş
Ama bu adam güya hani annesinden dolayı cok kızmış o kadar kızmış ki ayrılmış ilişkiyi bitirmiş o derece. Madem bu kadar kızdın kırıldın kendine de yediremedin sil heryerden engelle gitsin. Yani anne olayı bahane…
ben anneci değilim normalde de annemle tartışırım zatenSiz de annecisiniz sanki ama.. yani adam yoğunum demiş, belki de konuşmak istemedi ama kırmak da istemedi yoğunum dedi. Anneniz ille konuşacak o da dinleyecek mi.. orda bile hak veriyosunuz benim için dinleyebilirdi diye. Ben eski konunuzu bilmiyorum ama bazı şeylerin özrü olmaz. Şimdi birisi gelse bana saçma sapan konuşsa sonra gelse dese gel beni dinle, dinlemek mecburiyetinde değilim. Bir de empati yapın bence. Artık tadı kaçmış bu işin belli.. adam da bir ömür böyle olmayacagini anlamis.. bence baştan önlem almis. Mantıklı yani ayrilmasi. Siz de sevseniz o da sevse bir ömür böyle gecmiez. Yüz göz olunmuş yani. Evlenince sorun büyürmus. ısrar etmeyin unutun gitsin. Hayatınıza bakın sizde. Silmesi iyi olmuş. Orda durdukca sizinde aklınızda kalacaktı.boylesi sizin için daha sağlıklı
annem bohçaya ''çul çaput'' dedi mesela. ama çula çaputa para harcamayın önemli olan huzur dedi gibi.Bilmiyorum ama bence aşk da bir yere kadar... Gerçekten çok asagilayacak şeyler söylendi ise ben yinede gidip barışma fikrine çok sıcak bakmıyorum. Sonuçta evlilikte aşk bir süre sonra yerini sevgiye ve saygiya birskiyor. Böyle bir ilişki sonrası evlilikte aşk bitince akılda saygısızlıklar kalır. Onuruma yediremezdim ben.. şahsi fikrim
Edit: kardesiniz için değil konu sahibi iciin yorumladım. Kardeşinizin ilişkisini bilemiyorum tabiki
ve ilk konuşmamızda da bu iş ilerlerse evlenmek isterim diyen de , bu yola çıkan da o. huzurumdu , gerçekten aşktan öte aşırı mantıklıydı bana aşırı değer veriyordu falan ama işte deccal...Ne kadar sacma bir sevgilin varmis. Resmen nişan, tanışma bakti ona göre degil ilk firsatta saticilik yapmis. Ciddi şeylerden kurtulduğu içinde tabiki dönus yapmadi isine geldi. Gerçekten seven adam 2 saatte bitirip kestirip atmaz!!!! Konunun annenle alakasi yok yani
Unut bunu engelle hayatina devam et
ben ben göreyim diye bir şey beğendi diye düşünmedim aslında6 ay sonra beğendiği sey siz görün diye değildir.
Daha iyisini bulamazsam kenarda dursun nasılsa ıslık çalınca geliyorBen şeyi anlamıyorum ayrıldıktan 6 ay sonra sosyal medyadan silmek ne alaka?
Zaten biliyorsun ki karşındaki insan seni unutamamış, seni aramış daha öncesinde sebeplerini sormuş ama sen olumsuz karşılık vermişsin, istememişsin. Buna rağmen 6 ay boyunca niye silmiyorsun?
O çok öyle birisi değil amaDaha iyisini bulamazsam kenarda dursun nasılsa ıslık çalınca geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?