Sildim demesine ragmen kızlarla takiplesmesi

anniebannanie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
48
58
38
27
Merhaba kızlar

Nisanlım benden rica etti sosyal medya kullanmamamı bende kabul etmistim. Zaten artık sosyal medyadan bıktıgım icin. 1 senedir kullanmıyorum Kendisinin 5-6 ay evvel tesadüfen kızlarla takiplesitigini görüp uyardım tartıstık hatta . Ben instagrama mı bakıyorum sosyal medya altı üstü ne abarttın gibi cümlelerle geçiştirip tamam siliyorum dedi. Bende bakmadım bidaha aradan aylar gecti gecen gün hesabını herkese actıgında arkadasım haber verdi bende gördüm tekrar tanımadıgı kadınlarla kızlarla takiplesmis üstelik eskiden takip ettigi 1-2 kisi de var. Kavgalıyız hala abartıyorsun diyor. İnanın kadın is arkadaslarına kendi arkadaslarına asla karısmıyorum oturduguna kalktıgına, telefonuna asla bakmam sosyal medya hesaplarına bakmam öyle hastalıklı kıskanc biri asla degilim. Ama tanımadıgı biri icin neden nisanlının sözünü ezip yine bunları yaparsın ? Kızlar bunun fotoğraflarını begenmis, bu begenmemis ama mesajlasıp mesajlasmadıklarından nasıl emin olabilirim bilmiyorum. Ayrılmalı mıyım bilmiyorum ne düsünücegimi de bilmiyorum karıstım biraz

Son düzenleme:

Hayat pasaya guzel hee siz kullanmayacaksiniz ama pasam kullanacak.
Sizin kullanmanizi istememesi de gormemeniz icindir. Evliligin fragmani bunlar iyi dusunun derim.

kendisi kullanirken sizden kullanmamanizi mi istedi?

yani daha bastan belli aslında sorunuzun cevabi...
bu yazıyı farklı birinin yazdığını düşünün ne derdiniz?
siz gayet iyi biliyorsunuz bence ne yapmanız gerektigini.

En baştan sosyal medya kullanmana karışması kabul edilemez ohh ne güzel . Sen kapa ınsta face benim ne halt yediğimi görmezsin .

Valla haklısınız ama o ara beni taciz eden bi kız vardı sosyal medya üzerinden kapat bari basın agrımasın diyerek kapattırdı bende kızla ugrasmak istemediğim icin kapamıstım zamanında salaklık etmisimmmm salaklııık baska bi sey degil

yani daha bastan belli aslında sorunuzun cevabi...
bu yazıyı farklı birinin yazdığını düşünün ne derdiniz?
siz gayet iyi biliyorsunuz bence ne yapmanız gerektigini.

Valla kesinlikle balık bastan kokar demek ki seni kaybetme kaygısı yok ki böyle bi riski göze alıyo falan derdim ama iste insan yargı süresinde iyice düsünmek istiyo nisanlılık sevgilik kadar kolay olmadıgı icin enine boyuna yoksa benimde buradakilerle aynı düsüncem o yüzden birde buraya açayım dedim basına gelen vardır belki diye, tesekkur ederim cevabınız icin :)

Açmak mevzu degil ki ben sosyal medyam olmus olmamıs buna takılmıyorum pek sevmiyorum zaten. Arkamı dönemeyecek miyim simdi ben? Benim takıldıgım nokta tam olarak bu, ben güvenmisim ki dönüp bakmıyorum bile orda naptıgına ama iste bunu verebilecegim biri degilmis demek ki

Yeniden açın ya da ona da kapattırın. O zaman öyle olmuş ama şartlar değişmiş.

Daha öncede aranızda olmuş böyle dimi. Bekara eş boşamak kolay derler ama bu sevgilisi nişanlısı varken başka kızları takip edenlere deli oluyorum. Neden yani. Ben de takılırdım güven çok önemli sonuçta, heleki şu zamanda. Bilemedim. Durum böyle devam ederse sıkıntı. Siz de tekrar açıp biraz takip edin bakalım. Bide bunları çok boş bırakmak iyi gelmiyor gerçekten, yapan her şekilde yapar gerçi.. Biraz da arkanı dönünce içi rahat etmeli insanın.

Ayynen öyle. Neden yanii? Arkadasın degil, Ünlü degil bi sey degil. Birde ben sana insanlara prim verme demisim daha once tartısmısız. Nisanlının gönlünü kırmaya deger mi 3-5 ne idügü belirsiz kız? Birde kızların profillerini görmeyin yani o kadar diyeyim ....... ilk seferde kızdım kapattım gectim artık baska bi carem yok coook yazık etti

Yaa çok üzüldüm gerçekten hele o tarz kızlarsa. Nişanlılığın sorumluluğu alabilen biri hiç değil o zmn. Bu kişi evlenince de böyle olur. Belli etmiş kendini. En azından görmüş oldun canım bundan sonrası artık sen de...

İnanın bende üzgünüm belkide hic konusmamıstır bile sadece takiplesmistir. Ama benim sözümü ezdi bu yeterli , bu saatten sonra hep süphelenicem ister istemez. Bu bile yeter insana cehennem olarak. İnsan sevdigine esi bilecegi kisiye güvenmek ister. Hayırlısı olsun İnsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…