- 12 Haziran 2019
- 48
- 58
- 38
- 27
- Konu Sahibi anniebannanie
-
Merhaba kızlar
Nisanlım benden rica etti sosyal medya kullanmamamı bende kabul etmistim. Zaten artık sosyal medyadan bıktıgım icin. 1 senedir kullanmıyorum Kendisinin 5-6 ay evvel tesadüfen kızlarla takiplesitigini görüp uyardım tartıstık hatta . Ben instagrama mı bakıyorum sosyal medya altı üstü ne abarttın gibi cümlelerle geçiştirip tamam siliyorum dedi. Bende bakmadım bidaha aradan aylar gecti gecen gün hesabını herkese actıgında arkadasım haber verdi bende gördüm tekrar tanımadıgı kadınlarla kızlarla takiplesmis üstelik eskiden takip ettigi 1-2 kisi de var. Kavgalıyız hala abartıyorsun diyor. İnanın kadın is arkadaslarına kendi arkadaslarına asla karısmıyorum oturduguna kalktıgına, telefonuna asla bakmam sosyal medya hesaplarına bakmam öyle hastalıklı kıskanc biri asla degilim. Ama tanımadıgı biri icin neden nisanlının sözünü ezip yine bunları yaparsın ? Ayrılmalı mıyım bilmiyorum ne düsünücegimide bilmiyorum
Merhaba kızlar
Nisanlım benden rica etti sosyal medya kullanmamamı bende kabul etmistim. Zaten artık sosyal medyadan bıktıgım icin. 1 senedir kullanmıyorum Kendisinin 5-6 ay evvel tesadüfen kızlarla takiplesitigini görüp uyardım tartıstık hatta . Ben instagrama mı bakıyorum sosyal medya altı üstü ne abarttın gibi cümlelerle geçiştirip tamam siliyorum dedi. Bende bakmadım bidaha aradan aylar gecti gecen gün hesabını herkese actıgında arkadasım haber verdi bende gördüm tekrar tanımadıgı kadınlarla kızlarla takiplesmis üstelik eskiden takip ettigi 1-2 kisi de var. Kavgalıyız hala abartıyorsun diyor. İnanın kadın is arkadaslarına kendi arkadaslarına asla karısmıyorum oturduguna kalktıgına, telefonuna asla bakmam sosyal medya hesaplarına bakmam öyle hastalıklı kıskanc biri asla degilim. Ama tanımadıgı biri icin neden nisanlının sözünü ezip yine bunları yaparsın ? Ayrılmalı mıyım bilmiyorum ne düsünücegimide bilmiyorum
kendisi kullanirken sizden kullanmamanizi mi istedi?
Sizide kendi gibi sanmış! Sil dedi diye neden sildiniz?
Valla o da ayrı bir trajikomik olay, bizi ayırmaya calısan bi kız vardı sürekli beni ve arkadaslarımı taciz ediyodu sosyal medyadan nisanlımda kapat gec bari basın agrımasın dedi bende tamam zaten sevmiyorum kullanmayı diyip kapattım
En baştan sosyal medya kullanmana karışması kabul edilemez ohh ne güzel . Sen kapa ınsta face benim ne halt yediğimi görmezsin .
yani daha bastan belli aslında sorunuzun cevabi...
bu yazıyı farklı birinin yazdığını düşünün ne derdiniz?
siz gayet iyi biliyorsunuz bence ne yapmanız gerektigini.
Açın geri?Valla haklısınız ama o ara beni taciz eden bi kız vardı sosyal medya üzerinden kapat bari basın agrımasın diyerek kapattırdı bende kızla ugrasmak istemediğim icin kapamıstım zamanında salaklık etmisimmmm salaklııık baska bi sey degil
Açmak mevzu degil ki ben sosyal medyam olmus olmamıs buna takılmıyorum pek sevmiyorum zaten. Arkamı dönemeyecek miyim simdi ben? Benim takıldıgım nokta tam olarak bu, ben güvenmisim ki dönüp bakmıyorum bile orda naptıgına ama iste bunu verebilecegim biri degilmis demek kiAçın geri?
Yeniden açın ya da ona da kapattırın. O zaman öyle olmuş ama şartlar değişmiş.Valla haklısınız ama o ara beni taciz eden bi kız vardı sosyal medya üzerinden kapat bari basın agrımasın diyerek kapattırdı bende kızla ugrasmak istemediğim icin kapamıstım zamanında salaklık etmisimmmm salaklııık baska bi sey degil
Daha öncede aranızda olmuş böyle dimi. Bekara eş boşamak kolay derler ama bu sevgilisi nişanlısı varken başka kızları takip edenlere deli oluyorum. Neden yani. Ben de takılırdım güven çok önemli sonuçta, heleki şu zamanda. Bilemedim. Durum böyle devam ederse sıkıntı. Siz de tekrar açıp biraz takip edin bakalım. Bide bunları çok boş bırakmak iyi gelmiyor gerçekten, yapan her şekilde yapar gerçi.. Biraz da arkanı dönünce içi rahat etmeli insanın.
%10000 atarrBeğenileşiyorlar da kızlarlasen yapsan nişan atar eminim güven veren biri değil
Ayynen öyle. Neden yanii? Arkadasın degil, Ünlü degil bi sey degil. Birde ben sana insanlara prim verme demisim daha once tartısmısız. Nisanlının gönlünü kırmaya deger mi 3-5 ne idügü belirsiz kız? Birde kızların profillerini görmeyin yani o kadar diyeyim ....... ilk seferde kızdım kapattım gectim artık baska bi carem yok coook yazık etti
Yaa çok üzüldüm gerçekten hele o tarz kızlarsa. Nişanlılığın sorumluluğu alabilen biri hiç değil o zmn. Bu kişi evlenince de böyle olur. Belli etmiş kendini. En azından görmüş oldun canım bundan sonrası artık sen de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?