- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi anniebannanie
-
Çok haklısın. Zaten en başından sana kapattirmasi "kişi kendinden bilir işi" sözünü hatırlattı bana.Açmak mevzu degil ki ben sosyal medyam olmus olmamıs buna takılmıyorum pek sevmiyorum zaten. Arkamı dönemeyecek miyim simdi ben? Benim takıldıgım nokta tam olarak bu, ben güvenmisim ki dönüp bakmıyorum bile orda naptıgına ama iste bunu verebilecegim biri degilmis demek ki
Açmak mevzu degil ki ben sosyal medyam olmus olmamıs buna takılmıyorum pek sevmiyorum zaten. Arkamı dönemeyecek miyim simdi ben? Benim takıldıgım nokta tam olarak bu, ben güvenmisim ki dönüp bakmıyorum bile orda naptıgına ama iste bunu verebilecegim biri degilmis demek ki
Merhaba kızlar
Nisanlım benden rica etti sosyal medya kullanmamamı bende kabul etmistim. Zaten artık sosyal medyadan bıktıgım icin. 1 senedir kullanmıyorum Kendisinin 5-6 ay evvel tesadüfen kızlarla takiplesitigini görüp uyardım tartıstık hatta . Ben instagrama mı bakıyorum sosyal medya altı üstü ne abarttın gibi cümlelerle geçiştirip tamam siliyorum dedi. Bende bakmadım bidaha aradan aylar gecti gecen gün hesabını herkese actıgında arkadasım haber verdi bende gördüm tekrar tanımadıgı kadınlarla kızlarla takiplesmis üstelik eskiden takip ettigi 1-2 kisi de var. Kavgalıyız hala abartıyorsun diyor. İnanın kadın is arkadaslarına kendi arkadaslarına asla karısmıyorum oturduguna kalktıgına, telefonuna asla bakmam sosyal medya hesaplarına bakmam öyle hastalıklı kıskanc biri asla degilim. Ama tanımadıgı biri icin neden nisanlının sözünü ezip yine bunları yaparsın ? Kızlar bunun fotoğraflarını begenmis, bu begenmemis ama mesajlasıp mesajlasmadıklarından nasıl emin olabilirim bilmiyorum. Ayrılmalı mıyım bilmiyorum ne düsünücegimi de bilmiyorum karıstım biraz
Yeniden açın ya da ona da kapattırın. O zaman öyle olmuş ama şartlar değişmiş.
Karşıdaki yasaklıyorsa gayet de yasaklanabilir bence. Konu sahibinin güvenip güvenmediğini ben bilemem; orası kendi bileceği iş.Kapattırmak çözüm değil. İnsanlara şunu bunu yasaklayarak ilişki sürdürülmez.
Sen bugün kapattırırsın yarın o sahte bir hesap açar.
Önemli olan güvenemeyeceğinizi anladığınız adamdan uzaklaşabilmek...
Yol yakinken kacmaya bak bu herifden adam olmaz ki evlendiginde gene ayni sey olacak aldatma potansiyeli var ondaMerhaba kızlar
Nisanlım benden rica etti sosyal medya kullanmamamı bende kabul etmistim. Zaten artık sosyal medyadan bıktıgım icin. 1 senedir kullanmıyorum Kendisinin 5-6 ay evvel tesadüfen kızlarla takiplesitigini görüp uyardım tartıstık hatta . Ben instagrama mı bakıyorum sosyal medya altı üstü ne abarttın gibi cümlelerle geçiştirip tamam siliyorum dedi. Bende bakmadım bidaha aradan aylar gecti gecen gün hesabını herkese actıgında arkadasım haber verdi bende gördüm tekrar tanımadıgı kadınlarla kızlarla takiplesmis üstelik eskiden takip ettigi 1-2 kisi de var. Kavgalıyız hala abartıyorsun diyor. İnanın kadın is arkadaslarına kendi arkadaslarına asla karısmıyorum oturduguna kalktıgına, telefonuna asla bakmam sosyal medya hesaplarına bakmam öyle hastalıklı kıskanc biri asla degilim. Ama tanımadıgı biri icin neden nisanlının sözünü ezip yine bunları yaparsın ? Kızlar bunun fotoğraflarını begenmis, bu begenmemis ama mesajlasıp mesajlasmadıklarından nasıl emin olabilirim bilmiyorum. Ayrılmalı mıyım bilmiyorum ne düsünücegimi de bilmiyorum karıstım biraz
Direkt cool kadın oluyoruz.
Umrunda degıl gıbı davran, arayınca açma, sonrasında uygun degılım dönerim yaz. Ama bir gün sonra dön. Bulusma. O zaman anlayacak.
Yaprak kıpırdatmayana bir şey yapılmaz.Mükemmelll bi strateji ama inanın benim nisanlımda yaprak kıpırdatmaz. Bikaç gün hiç aramadım en son ayrılıyorum senden diyince aradı kıyameti kopardı böyle bi seyden ayrılıyosan istedigi yap, tanımıyorum etmiyorum bi konusmuslugum yok vs. Bagırıp cagırdı en son yüzüme kapattı. Bitti sanırım.. asla böyle aptal bi sebepten bu kadar emeğin çöp olacağını düsünmezdim. Ama cöp ettiiii yazik ...
Böyle bir şey dediği "şey"i siz yapsanız aldatma olur, her türlü hakareti yer, terk edilirsiniz; ama erkek ya, kendi yapınca bir sorun yok. Lütfen öz saygınız için barışmak adına adım atmayın, bir kere böyle bir konuda taviz vermenin önemli sonuçları olur.Mükemmelll bi strateji ama inanın benim nisanlımda yaprak kıpırdatmaz. Bikaç gün hiç aramadım en son ayrılıyorum senden diyince aradı kıyameti kopardı böyle bi seyden ayrılıyosan istedigi yap, tanımıyorum etmiyorum bi konusmuslugum yok vs. Bagırıp cagırdı en son yüzüme kapattı. Bitti sanırım.. asla böyle aptal bi sebepten bu kadar emeğin çöp olacağını düsünmezdim. Ama cöp ettiiii yazik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?