Sildim demesine ragmen kızlarla takiplesmesi

Çok haklısın. Zaten en başından sana kapattirmasi "kişi kendinden bilir işi" sözünü hatırlattı bana.

Geri aç hesabını. Kullansan da kullanmadan da aç
Beyefendiye bak sen ya kıza kapattır hesabı tanımadığı kadınları takip et.
Amaç ne yani? Neden ihtiyaç duyuyor buna? Hiç güvenilir gelmedi bana
Sinirlendim vallahi yaa

İnstada falan gerçekten işe yarayan çok sayfa var. İlgi alanı neyse insan takip edip gerçekten bi şeyler öğrenebilir. İnstagram kullanmak mesele değil mesele orda aranır gibi sürekli kadınları takip etmek, sürekli fotoğraflarını beğenmek. Ben bırak sevgiliyi nişanlıyı biriyle flörtleşsem takip kısmında sürekli kadınları takip ettiğini görsem irrite olurum. Siz bilirsiniz tabiki ama bu devrin evlilik bitiricisi de sosyal medya. Ve bence bir erkeği bir nebze tanımak için de güzel bir fırsat. O yüzden nişanı atardım.

Evet dönemeyeceksin. Döndüğün an yine yapacak.

Yaşlar kaç?
Sizin kullanmasını istemiyorsa o da kullanmayacak. Yani bunun başka bir açıklaması yok.

nişanlınız sizden kapatmanızı istiyor siz kapatıyorsunuz fakat o kapatmıyor , kapatılacaksa birlikte kapatılacak açık kalacaksa her ikiside açık kalacak , birde şimdi bu ihanet olmuyormu , çok afedersiniz fakat ihanet yanlızca aynı yatakta yakalamakmıdır ??? benim fikrim buda bir ihanet şeklidir kusura bakmayın

tatlım acı ama gerçek kesin mesajlaşıyorlardır. Çünkü emin ol rahat durmazlar ona tek çare diyeceğin orak olarak kullanalım benim adımı da yaz ikimiz aynı kullanalım. zaten nişanlısın bence bunu demelisin zaten bir halt yiyorsa vermezki

kız niye ayırmaya çalışıyordu sizi onu merak ettim ben ? bir şey mi yapmış kıza da takmış o kadar

Ne güzel;

Adam onun yaptıklarını fark etme diye sana sosyal medyayı bıraktırmış

Neden birisi istedi diye sosyal medya hesaplarınızı kapatıyorsunuz? Yani kendi istek ve tercihlerinize bu kadar müdahale etmelerine izin veriyorsunuz?

Yeniden açın ya da ona da kapattırın. O zaman öyle olmuş ama şartlar değişmiş.

Kapattırmak çözüm değil. İnsanlara şunu bunu yasaklayarak ilişki sürdürülmez.
Sen bugün kapattırırsın yarın o sahte bir hesap açar.
Önemli olan güvenemeyeceğinizi anladığınız adamdan uzaklaşabilmek...

Karşıdaki yasaklıyorsa gayet de yasaklanabilir bence. Konu sahibinin güvenip güvenmediğini ben bilemem; orası kendi bileceği iş.

Nisanliniz guven vermiyor.her an baska yonlere kayacak bir tip. Evlilik icin acele etmeyin. Bu tarz insanlar evlendikten sonra degismeyi gectim bir level daha ileri gidiyolar.

Hayir beni bu durumda en cok sinirlendiren sey kesinlikle aptal yerine konmak olurdu.
Lutfen kusura bakmayin ama yapilan bu.
Sosyal medya yuzunden edilen kavgalari, ayriliklari anlamiyorum ama bence burdaki problem cok baska.
Sinirlendim galiba kusura bakmayin

Yol yakinken kacmaya bak bu herifden adam olmaz ki evlendiginde gene ayni sey olacak aldatma potansiyeli var onda

Direkt cool kadın oluyoruz.
Umrunda degıl gıbı davran, arayınca açma, sonrasında uygun degılım dönerim yaz. Ama bir gün sonra dön. Bulusma. O zaman anlayacak.

Direkt cool kadın oluyoruz.
Umrunda degıl gıbı davran, arayınca açma, sonrasında uygun degılım dönerim yaz. Ama bir gün sonra dön. Bulusma. O zaman anlayacak.

Mükemmelll bi strateji ama inanın benim nisanlımda yaprak kıpırdatmaz. Bikaç gün hiç aramadım en son ayrılıyorum senden diyince aradı kıyameti kopardı böyle bi seyden ayrılıyosan istedigi yap, tanımıyorum etmiyorum bi konusmuslugum yok vs. Bagırıp cagırdı en son yüzüme kapattı. Bitti sanırım.. asla böyle aptal bi sebepten bu kadar emeğin çöp olacağını düsünmezdim. Ama cöp ettiiii yazik ...

Aptal sebep diye küçümsediğiniz davranışın altında yatanlar:

-Adam size güvenmiyor
-Kendisi de güvenilir işler peşinde değil
-sizi enayi yerine koyuyor
-sizi baskı altına almaya çalışıyor

Yaprak kıpırdatmayana bir şey yapılmaz.
O sizin peşinizden gelmiyorsa, arkasını döndürüp tekneyi basmalısınız.
Çünkü değişmeyecek asla evlenince hatta daha kotu olacak biliyorsunuz...

Böyle bir şey dediği "şey"i siz yapsanız aldatma olur, her türlü hakareti yer, terk edilirsiniz; ama erkek ya, kendi yapınca bir sorun yok. Lütfen öz saygınız için barışmak adına adım atmayın, bir kere böyle bir konuda taviz vermenin önemli sonuçları olur.

Hem çok seviyorsa hatasını anlayıp kendi barışmak için çabalar. Çabalamıyorsa da evlenmeden önce iyice tanıdığınıza şükredersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…