holding te şöförlük yapıyor zaten. ssk günüde doldu. hizmet süresini doldurmayı bekliyor. bende departman asistanıyım. öyle yönetici pozisyonunda falan değiliz yani.Eşiniz holdingte çalışmayı bırakıp havuz temizliği yapmaya mı başlayacak?
Yanlış anlaşılmasın,küçümsemek için söylemiyorum.
Sadece eğitimi,birikimi,donanımı açısından zor olmayacak mı?
Şaka mı bu? Şakaysa çok komik, gerçekse hiç değil.kızlar merhaba
hemen konuya gireyim. ben istanbulda oturuyorum fakat artık burada yaşamak istemiyorum malumunuz çivisi çıktı bu şehrin artık. 2 kızım var ellerinizden öper. biri 4 yaşında biri 1,5.. eşimle beraber bir holdingte çalışıyoruz. kurumsal bir şirket şartlarıda çok iyi.
fakat şimdi bir arkadaşım aradı ablası ve eniştesi şilede bir sitede çalışıyorlar. ev , elektrik,su,doğalgaz falan herşey siteye ait. 2,000 tl kadar maaşı var. ablası hiç bir işe bakmıyor. eniştesi havuz temizliği ile falan ilgileniyor.
şimdi işi bırakıp memleketlerine dönceceklermiş. bizimde İstanbul da yaşamak istemediğimizi bilen arkdaşım aradı siz gidermisiniz diye.
benim aklıma yattı şu an oturduğum ev satılıyor ve ev earıyorum oturduğum semttede adam gibi bir ev dersen 1,500 tl...
ne yapayım bana akıl verin. özellikle orada yaşayan arkadaşlar varsa.
holding te şöförlük yapıyor zaten. ssk günüde doldu. hizmet süresini doldurmayı bekliyor. bende departman asistanıyım. öyle yönetici pozisyonunda falan değiliz yani.
eşime kalsa bugün tası tarağı toplayıp didim e halasının evine yerleşip orada bahçe bakacak. artısı eksisi mutlaka vardır ama iş hazır çalışanlarda memnun anlattıkları kadarıyla . karar verilirse mutlaka gider kendimişz bakarız zaten. ben istanbulu istemiyorum. en azından orası hem istanbul gibi hem değil gibi iyi yani :)Ben inanın durmaz taşınırdım. Bu tabii ki şahsi fikrim...
Bende İstanbul'un hayatından ve keşmekeşliğinden bıktım açıkçası...
Faakkaatt....
Muhakkak artısı eksisi vardır, onu tabii ki eşiniz ile beraber düzgünce oturup tartmanız lazım.
Eşiniz sizinle hemfikir mi?
Arkadaşınızın ablasını ziyarete gidin, Şile çok uzak bir yer değil İstanbul'a nasılsa.
Durum ve şartları araştırın.
Gerçekten anlatıldığı gibi mi?
Bulunduğunuz işlerinizi bırakacak, yeni bir hayat kurmaya değecek mi?
Veya yeni kuracağınız hayatınızdaki standartlarınız, şu anki standartlarınızla nasıl örtüşecek?
Hakkınızda hayırlısı olsun, fakat güzel bir fırsat bana göre...
sebep?????????Şaka mı bu? Şakaysa çok komik, gerçekse hiç değil.
Doğrudur tabii.holding te şöförlük yapıyor zaten. ssk günüde doldu. hizmet süresini doldurmayı bekliyor. bende departman asistanıyım. öyle yönetici pozisyonunda falan değiliz yani.
eşime kalsa bugün tası tarağı toplayıp didim e halasının evine yerleşip orada bahçe bakacak. artısı eksisi mutlaka vardır ama iş hazır çalışanlarda memnun anlattıkları kadarıyla . karar verilirse mutlaka gider kendimişz bakarız zaten. ben istanbulu istemiyorum. en azından orası hem istanbul gibi hem değil gibi iyi yani :)
eşimle benim toplam gelirim 4500 civarı yeni ev 1500 faturalar falan derken zaten bize kalan 1500 falan oluyor. o yüzden çok zorlanmam sanırım.kira fatura filan ödemeyeceksiniz ama 2000 tl yeterli olacak mı 2 çocuk için, şimdiki geliriniz daha iyiyse bi kez daha düşünün derim.. çocukların geleceği için biraz birikim yapsanız iyi olabilir..onun dışında gayet mantıklı bi fikir..
eşimle benim toplam gelirim 4500 civarı yeni ev 1500 faturalar falan derken zaten bize kalan 1500 falan oluyor. o yüzden çok zorlanmam sanırım.
ben küçük yer severim bekarken 5 yılımı milasta geçirdim çokta iidir.İstanbul artık katlanılamayacak kadar kalabalık ve keşmekeş.
Bu tartışılmaz bir gerçek.
Fakat İstanbul hayatına alışan da farklı şehirde zor yapar.
Bu da ayrı bir nokta. Çünkü herşey elinin altında.
Aradığın herşeyi eksiksiz bulabilme imkanın var, ne kadar faydalı? Tartışılır...
Yine de siz karar vermeden de bir gidin bakın derim.
Şartları araştırın, davulun sesi uzaktan hoş gelir hesabı olmasın.
Riske atılmayacak bir karar.
Sonunda pişmanlık duyulacak birşey olduğu için bunu söylüyorum.
Hem sakin yerleşim yerlerinde (şile halkını bilmem, yaz aylarında çok rağbet gören bir yer olduğunu biliyorum sadece) çocuk büyütmek bence İstanbul'da büyütmekten daha kolaydır.
Lakin dediğim gibi, iyi araştırıp karar vermekte fayda var.
Hala evine yerleşip orada bağ bahçe bakmak daha zor bir seçim bence.
Didim her ne kadar çok güzel bir yer olsa da, 2 ufaklık varken onların geleceği açısından zor.
Çünkü malum çocuklar büyüdükçe dert ve ihtiyaçları da bir o kadar büyüyor...
ben küçük yer severim bekarken 5 yılımı milasta geçirdim çokta iidir.
eşimle şimdi konuştum akşam evde bir konuşalaım dedi. bakalım hayırlısı.O zaman düşüneceğiniz fazla birşey yok.
Siz zaten biliyorsunuz küçük yerde yaşamayı.
Eşiniz de sizinle hem fikir ise, durumu araştırın.
Şartları baktınız size uyuyor, bize de yeni hayatınızda mutluluk dilemek düşer...
zaten maaşların çoğu elektrik su doğalgaz ve kiraya gidiyor.eşimle şimdi konuştum akşam evde bir konuşalaım dedi. bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?