Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba
hemen konuya gireyim. ben istanbulda oturuyorum fakat artık burada yaşamak istemiyorum malumunuz çivisi çıktı bu şehrin artık. 2 kızım var ellerinizden öper. biri 4 yaşında biri 1,5.. eşimle beraber bir holdingte çalışıyoruz. kurumsal bir şirket şartlarıda çok iyi.
fakat şimdi bir arkadaşım aradı ablası ve eniştesi şilede bir sitede çalışıyorlar. ev , elektrik,su,doğalgaz falan herşey siteye ait. 2,000 tl kadar maaşı var. ablası hiç bir işe bakmıyor. eniştesi havuz temizliği ile falan ilgileniyor.
şimdi işi bırakıp memleketlerine dönceceklermiş. bizimde İstanbul da yaşamak istemediğimizi bilen arkdaşım aradı siz gidermisiniz diye.
benim aklıma yattı şu an oturduğum ev satılıyor ve ev earıyorum oturduğum semttede adam gibi bir ev dersen 1,500 tl...
ne yapayım bana akıl verin. özellikle orada yaşayan arkadaşlar varsa.
şu an onu düşünmek istemiyorum :)ya bu site işi uzun ömürlü olmazsa bi sıkıntı olursa? şartları iyi olan işinizi bırakmaya değecek gibiyse eğer ozaman gidin
Küçük yerleri sevdiğinizi, bütçe olarak zorlanmayacağınızı söylemişsiniz, sizin aklınıza yatmış, Şile'nin iki sıkıntısı olur diye düşünüyorum, 1. sıkıntı Karadeniz havası olduğundan kış ayları İstanbul'dan biraz daha sert geçiyor, daha soğuk ve daha rutubetli, haliyle evleri de yarı beline kadar rutubet oluyor maalesef.şu an onu düşünmek istemiyorum :)
Ben seviyorum Şile yi mis gibi iş ssk vardır sanırım ev bedava elektrik su güzel dün ordaysım tüm İstanbul daki marketler aynı bir değişmiş gelişmiş hep yapılar yapılmış daha bir güzelleşmişkızlar merhaba
hemen konuya gireyim. ben istanbulda oturuyorum fakat artık burada yaşamak istemiyorum malumunuz çivisi çıktı bu şehrin artık. 2 kızım var ellerinizden öper. biri 4 yaşında biri 1,5.. eşimle beraber bir holdingte çalışıyoruz. kurumsal bir şirket şartlarıda çok iyi.
fakat şimdi bir arkadaşım aradı ablası ve eniştesi şilede bir sitede çalışıyorlar. ev , elektrik,su,doğalgaz falan herşey siteye ait. 2,000 tl kadar maaşı var. ablası hiç bir işe bakmıyor. eniştesi havuz temizliği ile falan ilgileniyor.
şimdi işi bırakıp memleketlerine dönceceklermiş. bizimde İstanbul da yaşamak istemediğimizi bilen arkdaşım aradı siz gidermisiniz diye.
benim aklıma yattı şu an oturduğum ev satılıyor ve ev earıyorum oturduğum semttede adam gibi bir ev dersen 1,500 tl...
sadece esine mi maas 2000 sana yokmueşimle benim toplam gelirim 4500 civarı yeni ev 1500 faturalar falan derken zaten bize kalan 1500 falan oluyor. o yüzden çok zorlanmam sanırım.
köyde tarlada calısmayı kolay zannediyosn heralde biz sehirde buyuduk ama akrabalarımız var gecen sene babam bi arkadasını gösterdi adam genceceik ama nasıl yaslı gözüküyo günesin altınsa sabah aksam calıs anlarsın masa bası ögrentmenlık mı yoksa günes altında tarlada calısmak mı hele bi ot yol bakalım ellerinde capa yap patlasın avucların o zaman görürüm seniiiben olsam giderdim. hatta memelekette toprağım falan olsa durmaz giderdim heralde. istanbulda güya öğretmenim ama köyde tarlada çalışmayı tercih ederim günümüz şartlarında.
Sile cok guzel bir yer ama arkadasinizin dedigi gibi kolay bir is oldugunu zannetmiyorum buyuksehirden ilcede yasamak zor olur diye dusunuyorum ve is sartlari vs. Zorlanabilirsiniz..kızlar merhaba
köyde tarlada calısmayı kolay zannediyosn heralde biz sehirde buyuduk ama akrabalarımız var gecen sene babam bi arkadasını gösterdi adam genceceik ama nasıl yaslı gözüküyo günesin altınsa sabah aksam calıs anlarsın masa bası ögrentmenlık mı yoksa günes altında tarlada calısmak mı hele bi ot yol bakalım ellerinde capa yap patlasın avucların o zaman görürüm seniii