şilede çalışmak

ben olsam giderdim. hatta memelekette toprağım falan olsa durmaz giderdim heralde. istanbulda güya öğretmenim ama köyde tarlada çalışmayı tercih ederim günümüz şartlarında.

kızlar merhaba

hemen konuya gireyim. ben istanbulda oturuyorum fakat artık burada yaşamak istemiyorum malumunuz çivisi çıktı bu şehrin artık. 2 kızım var ellerinizden öper. biri 4 yaşında biri 1,5.. eşimle beraber bir holdingte çalışıyoruz. kurumsal bir şirket şartlarıda çok iyi.
fakat şimdi bir arkadaşım aradı ablası ve eniştesi şilede bir sitede çalışıyorlar. ev , elektrik,su,doğalgaz falan herşey siteye ait. 2,000 tl kadar maaşı var. ablası hiç bir işe bakmıyor. eniştesi havuz temizliği ile falan ilgileniyor.
şimdi işi bırakıp memleketlerine dönceceklermiş. bizimde İstanbul da yaşamak istemediğimizi bilen arkdaşım aradı siz gidermisiniz diye.
benim aklıma yattı şu an oturduğum ev satılıyor ve ev earıyorum oturduğum semttede adam gibi bir ev dersen 1,500 tl...

ne yapayım bana akıl verin. özellikle orada yaşayan arkadaşlar varsa.

ya bu site işi uzun ömürlü olmazsa bi sıkıntı olursa? şartları iyi olan işinizi bırakmaya değecek gibiyse eğer ozaman gidin

bir de sizin sigorta ne olacak

yani oralarda böyle asistanlık vs yine bulabilecek misiniz

kızlara şimdi kim bakıyor

sanki oraya gidip biraz da çocuklarla ilgilenmek istiyorsunuz gibi geldi

buradan bakınca makul duruyor ama sitede görevli olmak her zaman kolay olmayabilir

yani apartman görevlisi gibi işte

bu işin çöpü çamuru vs de vardır

muhtemelen ufak tefek tamirat vs de çıkabilir

meslea şu bitti alır mısın diye bir yerlere göndermek de olabilir

şoförlük başka bu iş başka yani hissiyat olarak eşiniz sonra bunalmasın

şu an onu düşünmek istemiyorum :)
Küçük yerleri sevdiğinizi, bütçe olarak zorlanmayacağınızı söylemişsiniz, sizin aklınıza yatmış, Şile'nin iki sıkıntısı olur diye düşünüyorum, 1. sıkıntı Karadeniz havası olduğundan kış ayları İstanbul'dan biraz daha sert geçiyor, daha soğuk ve daha rutubetli, haliyle evleri de yarı beline kadar rutubet oluyor maalesef.
2. sıkıntı turistik bir yer olduğundan sebze meyve fiyatları eskiden epey pahalıydı, şimdi de aynıysa zorlanabilirsiniz.

kızlar merhaba

hemen konuya gireyim. ben istanbulda oturuyorum fakat artık burada yaşamak istemiyorum malumunuz çivisi çıktı bu şehrin artık. 2 kızım var ellerinizden öper. biri 4 yaşında biri 1,5.. eşimle beraber bir holdingte çalışıyoruz. kurumsal bir şirket şartlarıda çok iyi.
fakat şimdi bir arkadaşım aradı ablası ve eniştesi şilede bir sitede çalışıyorlar. ev , elektrik,su,doğalgaz falan herşey siteye ait. 2,000 tl kadar maaşı var. ablası hiç bir işe bakmıyor. eniştesi havuz temizliği ile falan ilgileniyor.
şimdi işi bırakıp memleketlerine dönceceklermiş. bizimde İstanbul da yaşamak istemediğimizi bilen arkdaşım aradı siz gidermisiniz diye.
benim aklıma yattı şu an oturduğum ev satılıyor ve ev earıyorum oturduğum semttede adam gibi bir ev dersen 1,500 tl...

Ben seviyorum Şile yi mis gibi iş ssk vardır sanırım ev bedava elektrik su güzel dün ordaysım tüm İstanbul daki marketler aynı bir değişmiş gelişmiş hep yapılar yapılmış daha bir güzelleşmiş

Şile çok güzel bir yer. İstanbul'un keşmekeşinden sıkılan insanların rahatlıkla yaşayabileceği bir yerdir. Zaten İstanbuldasınız. Sanırım Avrupa yakasındasınız fakat gidip şartları ve işi yerinde öğrenebilirsiniz. Eğer yapabileceğiniz bir işse durmayın derim

Bence bir gidip görüşmekten zarar gelmez

2 bin maaş ev bedava olunca elektrik su da İstanbul da 3500 maaşa dek geliyor kira ödemiyorsun bence işi gör birde kalıcı mı herşeyi topla git sonra çıkartmasınlar

ben olsam giderdim. hatta memelekette toprağım falan olsa durmaz giderdim heralde. istanbulda güya öğretmenim ama köyde tarlada çalışmayı tercih ederim günümüz şartlarında.
köyde tarlada calısmayı kolay zannediyosn heralde biz sehirde buyuduk ama akrabalarımız var gecen sene babam bi arkadasını gösterdi adam genceceik ama nasıl yaslı gözüküyo günesin altınsa sabah aksam calıs anlarsın masa bası ögrentmenlık mı yoksa günes altında tarlada calısmak mı hele bi ot yol bakalım ellerinde capa yap patlasın avucların o zaman görürüm seniii

Şile yaşanılası yerdir bende çok severim. Benimde hayalimdir şehir merkezine çok uzak olmayan bu tarz bir yerde yaşamak. Şartları gidip birebir görüşmekte fayda var tabi. Hakkınızda hayırlısı olsun

çok teşekkür ederim mesajlarınız için bayramdan sonra falan bakalım gidip bakacağız gelişmelerden haberdar ederim sizi.

Şile çok güzel bir yer yaşanır mı bilmem ama gezerken biz çok sevdik Ağva tarafını özellikle :KK53:İstanbul'a çok yakın zaten canınız sıkıldığında atlar gelirsiniz gidip konuşmakta fayda var ortamı da görün derim bir de kalıcı bir iş mi :işsiz:Bende İstanbul İstanbul diye hep tuttururdum geçende Çanakkale'ye gittik aşık oldum resmen ileri de orada yaşamak istiyorum mesela insan sıkılıyor bu kalabalık şehirden artık gün geçtikçe çoğalıyoruz trafik çilesi mahvetti:bicak:

kızlar merhaba

Sile cok guzel bir yer ama arkadasinizin dedigi gibi kolay bir is oldugunu zannetmiyorum buyuksehirden ilcede yasamak zor olur diye dusunuyorum ve is sartlari vs. Zorlanabilirsiniz..

köyde tarlada calısmayı kolay zannediyosn heralde biz sehirde buyuduk ama akrabalarımız var gecen sene babam bi arkadasını gösterdi adam genceceik ama nasıl yaslı gözüküyo günesin altınsa sabah aksam calıs anlarsın masa bası ögrentmenlık mı yoksa günes altında tarlada calısmak mı hele bi ot yol bakalım ellerinde capa yap patlasın avucların o zaman görürüm seniii

konuya yorum yapalım bana değil. uslubunuz da hoş değil.

Back
X