Silik çıkan gebelik testinde(resimli)

Gebelik var mı

• Evet

OY: 25 56,8%
  • Hayır

OY: 19 43,2%

• Ankete Katılan
    44
Neden öyle oldu ki kargon ? İnşallah gelir bugün. Hayırlı , güzel sonuçlarla .
merhaba canım. Kargo geldi. yaptım test ancak negatifbırak hayalet çizgiyi hiç birşey yok yani. kaldı ki şimdiye kadar koyulaşması gerekirdi. adet olmadım henüz ama bel ve karın ağrım var. buradan da anlıyorum ki kimyasal gebelik geçirmiş olma ihtimalim yüksek baya. Bakalım adeti bekliyorum artık yaaDemek ki ahyırlı olan buymuş. Birkaç gün üzülürüm sonra geçer. ALLAH SİZLERE NASİP EDER İNŞALLAH.

İNŞALLAH canım sakın üzülme . Belli de olmaz bu işler inşallah hayırlısı olur

günaydın kızlar. gitti bi gün daha bugunude saymazsak kaldı bata 4 çıkarmı acaba idrarda bi tane daha yapsammı :)

Bende bugun kan tahlili verdim.sabah cikicak insAllah.ama test yaptim negatif cok yiprandim.gecikmemin12 ci gunu offff Allahim nolur yardim et .dun yaptigimda ikiside pozitif cikmisdo neden boyle oluyorki

Evet sevgili durumumu merak eden arkadaşlarım..
Kan testini aldım sonuç 3 yani gebelik başalarada varsa bilke kimyasaldı. 1 in üzeri gebe yazıyor kantestinde ama 3 te negatif tabiki. an itibariyle aadet başladı zaten.

İNŞALLAH SİZLER HAYIRLI SONUÇLARLA GELİRSİNİZ BURAYA. ARADA TAKİP EDECEĞİM SİZLERİN DURUMUNU AMA BEN UZUN SÜRE ÇEKİLİYORM BURADAN. biraz üzüldüm evet ama ALLAH ne derse o.Hayırlı bir zamanı vardır benim bilmediğim.

Cnm üzülme, bnm ilk cocugum 9 sene sonra oldu.. Allah büyük bu sy olmazsa onumuzdeki ay olur insallah. Rabbim kucagini bos koymasin ins

Cnm üzülme, bnm ilk cocugum 9 sene sonra oldu.. Allah büyük bu sy olmazsa onumuzdeki ay olur insallah. Rabbim kucagini bos koymasin ins
Benim de ilki 2 yıl sonra oldu. Çok şükür var, çocuğum. Bir de düşük ve kimyasal var.
Allah olmayanlara versin bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.
2. ci de geç olacak demekki( tabi olursa) 8 aydır olmuyor.

Bende bugün yaptırdım kan tahlili, 4de çıkacak ama benim 3 gündür kasıkağrılarım çok gece uyuyamadım umarım gebeliktir başka bi sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…