- 27 Haziran 2018
- 665
- 483
- 33
- 37
- Konu Sahibi Sadece02matilda
-
Yani açıkçası benim pek umudum yok.Sadece02matilda evet sonuçlar çıktı mı canım merakla takip ediyorum konunu doğru mu bildim acaba inşallah güzel haberlerle gelirsin
merhaba canım. Kargo geldi. yaptım test ancak negatifNeden öyle oldu ki kargon ? İnşallah gelir bugün. Hayırlı , güzel sonuçlarla .
Yarın kan testiyle kesinleşir bakalım neyin nesiydi bu silik çizgiler.
İNŞALLAH canım sakın üzülme . Belli de olmaz bu işler inşallah hayırlısı olurmerhaba canım. Kargo geldi. yaptım test ancak negatifbırak hayalet çizgiyi hiç birşey yok yani. kaldı ki şimdiye kadar koyulaşması gerekirdi. adet olmadım henüz ama bel ve karın ağrım var. buradan da anlıyorum ki kimyasal gebelik geçirmiş olma ihtimalim yüksek baya. Bakalım adeti bekliyorum artık yaa Demek ki ahyırlı olan buymuş. Birkaç gün üzülürüm sonra geçer. ALLAH SİZLERE NASİP EDER İNŞALLAH.
Yarın kan testiyle kesinleşir bakalım neyin nesiydi bu silik kan tahlili ciktimi canim?merakla bekliyorum
Canım umutsuzluk yok
Cnm üzülme, bnm ilk cocugum 9 sene sonra oldu.. Allah büyük bu sy olmazsa onumuzdeki ay olur insallah. Rabbim kucagini bos koymasin insİNŞALLAH SİZLER HAYIRLI SONUÇLARLA GELİRSİNİZ BURAYA. ARADA TAKİP EDECEĞİM SİZLERİN DURUMUNU AMA BEN UZUN SÜRE ÇEKİLİYORM BURADAN. biraz üzüldüm evet ama ALLAH ne derse o.Hayırlı bir zamanı vardır benim bilmediğim.
Benim de ilki 2 yıl sonra oldu. Çok şükür var, çocuğum. Bir de düşük ve kimyasal var.Cnm üzülme, bnm ilk cocugum 9 sene sonra oldu.. Allah büyük bu sy olmazsa onumuzdeki ay olur insallah. Rabbim kucagini bos koymasin ins
gelecek aya kaldık tatlım. İnaçla sabredin.Bendede kan tahlilim negatif
Canim sende cevap ne cikti ins hamilesindirBende bugün yaptırdım kan tahlili, 4de çıkacak ama benim 3 gündür kasıkağrılarım çokgece uyuyamadım umarım gebeliktir başka bi sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?