- 27 Haziran 2018
- 665
- 483
- 33
- 37
- Konu Sahibi Sadece02matilda
-
bence gayet koyu,kan testine gitmelisin canımEki Görüntüle 2191961 Kızlar bat a 2 gün var, böle çıktı benimkide
bence gayet koyu,kan testine gitmelisin canım
Ayy insAllah Allahin izniyle insAllah . 3 ay once bebegimi 24 haftalik kaybetdim su kesem yirtilmisdi durduk yerde .simdi hamile olursam bu esimede banada umut olur insAllah .cok yiprandikoo iki hamile olmuş maşallah.
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Ayy insAllah Allahin izniyle insAllah . 3 ay once bebegimi 24 haftalik kaybetdim su kesem yirtilmisdi durduk yerde .simdi hamile olursam bu esimede banada umut olur insAllah .cok yiprandik
yani ben birşey seçemedim ama. belki canlı halinde vardır. fotoğrafta çıkmaya biliyor. senin bata çok var daha.Bi bakar mısınız ?
İnşallah vardır canımbende test almayacağım akşam. yarın sabah kan testine gideceğim artık. şu saate kadar olmadım gece de olmazsam yarın kan testinde çıkar.
InsAllah Allah sevindirir hepimizi.Allah yardimcimiz olsun sagsalim kucagimiza Almagi nasip kismet etsin insAllahbende test almayacağım akşam. yarın sabah kan testine gideceğim artık. şu saate kadar olmadım gece de olmazsam yarın kan testinde çıkar.
Bence de yapma kendini strese sokma zaten Allah nasip ettiyse vardır mutlaka yarın öğrenirsin ınsallahbende test almayacağım akşam. yarın sabah kan testine gideceğim artık. şu saate kadar olmadım gece de olmazsam yarın kan testinde çıkar.
EVET var kuzum da işte.Sadece bu şekilde görünüyor .yani ben birşey seçemedim ama. belki canlı halinde vardır. fotoğrafta çıkmaya biliyor. senin bata çok var daha.
1 ci hamilelikmi sizde??gebeluktete boy(÷ agrilar oluyor yani umuysuzluga kapilma ben ilk hamileliyimden bilirim .ayiptir soylemesi tuvalete gittiginde insan korka korka kalir .agridigin icin her an neyse gelicekmis hissi olur vir sure 2 3 aydan sonra gider agriAdet olucam galiba bende kasıklarda ağrım başladı yine pfffff
1 ci hamilelikmi sizde??gebeluktete boy(÷ agrilar oluyor yani umuysuzluga kapilma ben ilk hamileliyimden bilirim .ayiptir soylemesi tuvalete gittiginde insan korka korka kalir .agridigin icin her an neyse gelicekmis hissi olur vir sure 2 3 aydan sonra gider agri
Kizlar hangi sonuca ulasirsak birbirimizi haberdar edelim .insAllah Allahim hepimizi sevindirirde guzel haberler vermeyi nazip eder
InsAllah sagsalim kucagimiza almagi rabbim kismet eder.Agridan korkma derim bana kalsa.cokta umut vermek istemiyorum .Allah yardimcimiz olsun .ama agri oldugunda bebek rahime yerlesiyor oyle bilirim .yani adet agrilariyla ayni olur gogusunde damarlar belirginlestimi?ayaklarima vuruyordu agrisi bende dayanamiyordum agridan gayetde saglikliydi herseyim hicbir problemim yoktu yaniAmin İnşallah Hepberaber sevinelim, hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
1 ci hamilelikmi sizde??gebeluktete boy(÷ agrilar oluyor yani umuysuzluga kapilma ben ilk hamileliyimden bilirim .ayiptir soylemesi tuvalete gittiginde insan korka korka kalir .agridigin icin her an neyse gelicekmis hissi olur vir sure 2 3 aydan sonra gider agri
InsAllah sagsalim kucagimiza almagi rabbim kismet eder.Agridan korkma derim bana kalsa.cokta umut vermek istemiyorum .Allah yardimcimiz olsun .ama agri oldugunda bebek rahime yerlesiyor oyle bilirim .yani adet agrilariyla ayni olur gogusunde damarlar belirginlestimi?ayaklarima vuruyordu agrisi bende dayanamiyordum agridan gayetde saglikliydi herseyim hicbir problemim yoktu yani
İnşallah hayırlı haberler veririz.Kizlar hangi sonuca ulasirsak birbirimizi haberdar edelim .insAllah Allahim hepimizi sevindirirde guzel haberler vermeyi nazip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?