- 7 Ocak 2018
- 20
- 18
- 3
- 32
- Konu Sahibi Sadece02matilda
-
Evet bikac gun oncesinden her an hasta olucakmis gibi agri batma olur yumurtlama gununden sonra baslar ara sira agrilar sonrada adet gunu sonrasi biraz dahada yogunlasti bende.herkesde ayni doye bisey yok ama ayni oluyor adet agrisiyla hamilelik agrisiPeki bişey sorucam adet zamanına yakın mı ağrı olur hamileyken? Kasıklarım ara ara batıyordu
Göğüslerimde de çok ağrı var özellikle benekler var ya etrafında çok acıyor dokunamıyorum. Peki sizde ağrı adet öncesi mi olmuştu?
Evet bikac gun oncesinden her an hasta olucakmis gibi agri batma olur yumurtlama gununden sonra baslar ara sira agrilar sonrada adet gunu sonrasi biraz dahada yogunlasti bende.herkesde ayni doye bisey yok ama ayni oluyor adet agrisiyla hamilelik agrisi
Cnm sende gebelik var. Benim 5 aylik kizimda da boyle çıkmıştı. 5 aylikken öğrenmiştim de onu cunku ondan once yaptiklarim hep bembeyazdi ve yoktu. Boyle olunca kesin var dedim ve 5 aylikmis zaten 19 haftaliktiBu sabahki control çizgisi silik çıkan
Kızlar selam benim adetimin gecikmesinin bugün tam 7. günü. Gecikmesinin ikinci gününde kan vermiştim 0,100 çıktı b-hcg değerim gebelik yok yani. Bir hafta daha bekleyeyim dedim hala gelmeyince bu sabah idrar testi yaptım şöyle bir hayalet çizgi çıktı. Bu ne demek kan testini tekrarlamalı mıyım? (Ve ayrıca normalde adetim 30 günlük döngüler şeklinde hep düzenli gelir. Eylülün 5 inde korunmayı bıraktık ve bu ay geciktim)
Beyaz evet2. Çizgi var tatlım ama Bu çizgi beyaz mı fotoğrafta mı öyle çıkıyor?
günaydın. tekrar yaptınmı gebelik testiPes etme tabi hem daha sonra bakalım tekrar :)
Beyaz evet
çok net var bence. hadi hayırlısı olsun bakalımEki Görüntüle 2192543
Kızlar bugün bat günüm test böyle, 2 gün önceki testle bi değişiklik yok, inşallah gelmezse bugün cuma günü kan vericem
ben burada sadece beyaz çizgi görüyorum. az da olsa pembe olsa daha iyi olurdu sanki. bilemedim doğrusu. ama bence negatifKızlar selam benim adetimin gecikmesinin bugün tam 7. günü. Gecikmesinin ikinci gününde kan vermiştim 0,100 çıktı b-hcg değerim gebelik yok yani. Bir hafta daha bekleyeyim dedim hala gelmeyince bu sabah idrar testi yaptım şöyle bir hayalet çizgi çıktı. Bu ne demek kan testini tekrarlamalı mıyım? (Ve ayrıca normalde adetim 30 günlük döngüler şeklinde hep düzenli gelir. Eylülün 5 inde korunmayı bıraktık ve bu ay geciktim)
Bu arada ben kan testi verdim yarın saat 11:00 de çıkacak kızlar.
Bu arada ben kan testi verdim yarın saat 11:00 de çıkacak kızlar.
Yaptım canım :) sen nasıl yaptıngünaydın. tekrar yaptınmı gebelik testi
Neden öyle oldu ki kargon ? İnşallah gelir bugün. Hayırlı , güzel sonuçlarla .kargo da hala gelmedi. gelse birde idrar testini yapacağım ama.
Yaptım canım :) sen nasıl yaptın
Yaptım canım :) sen nasıl yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?