Silik cizgi hamilelik testi

Belirtilerim; kasik agrisi,bel agrisi,mide ekşimesi yalniz bugun azaldi gibi hissediyorum .degerimin dusuklugunden kaygilaniyorum.
Canim kotu dusunme
Belki gec dollenme olmustur
Bu belirtilerin adeten oncemi basladi yoksa ozaman biliyormuydun hamileligi

Belirtiler adetten 1 hafta once basladi ,adetten once de benzerleri oluyordu ama farkli geldiler bana test yaptirmaya ittiler biraz:) umarim dediginiz gibidir gecmiyor gunler
Insallah degerin ikiye katlar cok stres yapma
Bende bu belirtileri yasiyorumm
Insallah gebeyimdir
Bide sende kabizlik yada ishal varmi

Insallah degerin ikiye katlar cok stres yapma
Bende bu belirtileri yasiyorumm
Insallah gebeyimdir
Bide sende kabizlik yada ishal varmi
Insallah guzel haber alirsiniz siz de.ishal ya da kabizlik olmadi ben de.bir de ates yapiyor vucudum.testi erken yapmak ta stres yaratiyor tavsiyem adetin 4 5 gun gecmesini bekleyin :)

Insallah guzel haber alirsiniz siz de.ishal ya da kabizlik olmadi ben de.bir de ates yapiyor vucudum.testi erken yapmak ta stres yaratiyor tavsiyem adetin 4 5 gun gecmesini bekleyin :)
Cok saol canim
Insan sabredemiyor
Beklecem bakalim ne zamana kadar

Bende bu testle öğrendim gebeliğimi. Eger varsa en kötü test bile gösteriyor rahat ol. Umarım korktuğuna uğramazsın rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Kızlar benim idrar testimide yorumlarmısınız 6 gün kaldı bata ama dayamamadım yaptım ben sanki silik bi öizgi gördüm ama çok silik dikkatli bakınca gözüküyor sanki

Beeeen hemde 3 tane böyle silik çizgi ile hamile kaldigimi öğrendim

Merhaba ben 18 eylülde aşılama yaptırdım polikistik över hastasıyım dün 7.günümdü erken gebelik testlerinden yaptım hassas olanlardan yaptım 2.3 saniye sonra hafif silik ikinci çizgi cıktı ilaçların etkisinden olmuş olabilirmiş..bilemedim ikinci hamilelik olacak inşallah

Geçmiş olsun canım, Ocak ayında bende aynı değerle kimyasal gebelik yaşadım. Ama buraya yazmak istemedim morelini bozmamk için meğer sizinde öyle olmuş. İşte erken test yapıyoruz silik çizgiyi görüyoruz sonra kanamadan sonra hayal kırıklığı. Kadınların çoğu erken test yaptığı için kimyasal gebelik yaiadığını öğreniyor. Yapmasak haberimiz bile olmayacak. Hakkımızda hayırlısı bundan sonrasına bakıcaz, umudumuzu kaybetmek yok.

Bakabilir misinz kızlar. Adetim 4. Gün gecikti. Test yaptim

Eklentiler

• IMG_20191021_132024.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 175
  • IMG_20191021_132014.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 193
Bakabilir misinz kızlar. Adetim 4. Gün gecikti. Test yaptim
benim adetin geciktiği ilk gün yaptığımda çok bariz ikinci çizgi çıkmıştı. ama idrara yansıma süresi bünyeden bünyeye değişkenlik gösteriyor. belki geç döllenme olabilir ama 4 gün baya olmuş bence kan testine başvurun. çok silik bir çizgi var gibi ama fotoğrafa da çok yansımıyor bazen. inş güzel haberler alırsınız

Gunaydin arkadaşlar bu sabah test yaptim bakabilor misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…