Belirtilerim; kasik agrisi,bel agrisi,mide ekşimesi yalniz bugun azaldi gibi hissediyorum .degerimin dusuklugunden kaygilaniyorum.Hayirli olsun canim
Belirtilerin neler
Kasik ve bel agrin varmi
Bnm yumurtamim catladigi gunden beri sirt ve kasik agrim var acaba olabilirmi
Canim kotu dusunmeBelirtilerim; kasik agrisi,bel agrisi,mide ekşimesi yalniz bugun azaldi gibi hissediyorum .degerimin dusuklugunden kaygilaniyorum.
Belirtiler adetten 1 hafta once basladi ,adetten once de benzerleri oluyordu ama farkli geldiler bana test yaptirmaya ittiler biraz:) umarim dediginiz gibidir gecmiyor gunlerCanim kotu dusunme
Belki gec dollenme olmustur
Bu belirtilerin adeten oncemi basladi yoksa ozaman biliyormuydun hamileligi
Insallah degerin ikiye katlar cok stres yapma
Belirtiler adetten 1 hafta once basladi ,adetten once de benzerleri oluyordu ama farkli geldiler bana test yaptirmaya ittiler biraz:) umarim dediginiz gibidir gecmiyor gunler
Insallah guzel haber alirsiniz siz de.ishal ya da kabizlik olmadi ben de.bir de ates yapiyor vucudum.testi erken yapmak ta stres yaratiyor tavsiyem adetin 4 5 gun gecmesini bekleyin :)Insallah degerin ikiye katlar cok stres yapma
Bende bu belirtileri yasiyorumm
Insallah gebeyimdir
Bide sende kabizlik yada ishal varmi
Cok saol canimInsallah guzel haber alirsiniz siz de.ishal ya da kabizlik olmadi ben de.bir de ates yapiyor vucudum.testi erken yapmak ta stres yaratiyor tavsiyem adetin 4 5 gun gecmesini bekleyin :)
Teşekkürler canım cevabın için doğru beklemekten başka çarem yokYani aslinda şuan hamile dahi olsaniz idrara geçmesi cook dusuk ihtimal.hatta kan dahi verseniz kuş gibi bir deger cikar sonra caniniz sıkılabilir.bence bekleyin biraz net sonuc icin.
Beeeen hemde 3 tane böyle silik çizgi ile hamile kaldigimi öğrendimKizlar merhaba,acaba yorumlarinizla yardimci olur musunuz.gebelik testi yaptim baya silik cizgi cikti.gebelik olabilir mi?regli gunumde yaptim testi.3 ay once de düşuğüm var.bel agrim var.var mi boyle silik cizgi den sonra gebelik haberi alan?
benim adetin geciktiği ilk gün yaptığımda çok bariz ikinci çizgi çıkmıştı. ama idrara yansıma süresi bünyeden bünyeye değişkenlik gösteriyor. belki geç döllenme olabilir ama 4 gün baya olmuş bence kan testine başvurun. çok silik bir çizgi var gibi ama fotoğrafa da çok yansımıyor bazen. inş güzel haberler alırsınızBakabilir misinz kızlar. Adetim 4. Gün gecikti. Test yaptim
VarBakabilir misinz kızlar. Adetim 4. Gün gecikti. Test yaptim
Kan verin hamilesinizGunaydin arkadaşlar bu sabah test yaptim bakabilor misinizEki Görüntüle 2547112
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?