Ay ins öyledir inanasim gelmiyo. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum doktora da gidesim gelmiyo.Kan verin hamilesiniz
Yeterince gecikmiş canım bekleme ver istersen...Evet bugün 6. Gün adetim gecikmeli olacak gibi oluyorum ama olamiyorum Allahın izniyle yarin da olmazsam cuma günü kan vericem
Merhaba kizlar bugün gidip kan vericem. Dua edin benim icin ins bebis vardir ve değerlerim iyice yükselmiştirYeterince gecikmiş canım bekleme ver istersen...
Canım Allah ın selamı üzerine olsun. Rabbim inşallah o değerleri yükseltir ve sağlıklı bir gebeliği öğrenir yaşarsın bugün. Rabbim bana da nasip etsin. Senin gibi. Rabbim duanı kabl etsin.Te
Merhaba kizlar bugün gidip kan vericem. Dua edin benim icin ins bebis vardir ve değerlerim iyice yükselmiştir
Aminnn isteyen herkede nasip etsin RabbimCanım Allah ın selamı üzerine olsun. Rabbim inşallah o değerleri yükseltir ve sağlıklı bir gebeliği öğrenir yaşarsın bugün. Rabbim bana da nasip etsin. Senin gibi. Rabbim duanı kabl etsin.❤
Gözün aydın inşallah sağlıkla seyrederKizlar pozitif çıktı yarindan sonra 2 katına çıkıp çıkmadığını kontrol icin tekrar test yaptiracam15lerde degerim şu an
Çok sevindim canım, inşallah kat kat yükselir, Allah tamamına erdirsin...Kizlar pozitif çıktı yarindan sonra 2 katına çıkıp çıkmadığını kontrol icin tekrar test yaptiracam15lerde degerim şu an
Maledef düşük yaptim. Yaşadığım yoğun stres problemler ağır geldi sanırımÇok sevindim canım, inşallah kat kat yükselir, Allah tamamına erdirsin...
Canım nasıl olduMaledef düşük yaptim. Yaşadığım yoğun stres problemler ağır geldi sanırım
Canim cok gecmis olsun.Kimyasal gebelik gibi mi oldu acaba yoksa keseyi gormusmuydunuz?Maledef düşük yaptim. Yaşadığım yoğun stres problemler ağır geldi sanırım
Var canım hayırlı olsunKizlar merhaba,acaba yorumlarinizla yardimci olur musunuz.gebelik testi yaptim baya silik cizgi cikti.gebelik olabilir mi?regli gunumde yaptim testi.3 ay once de düşuğüm var.bel agrim var.var mi boyle silik cizgi den sonra gebelik haberi alan?
Gec döllenme benimkk daha 1 haftalik falandı ama o dönem yasamam gereken ne varsa yasadim. Zaten diyodum tutunursa mucize ağırlik da kaldirdim bildiğiniz erkek isini yaptim. Fazlasıyla huzursuz bi hafta gecirdimCanim cok gecmis olsun.Kimyasal gebelik gibi mi oldu acaba yoksa keseyi gormusmuydunuz?
Üzülme canım, Ocak yında bende yaşadım kimyasal gebelik senin gibi. Bunda da bir hayır var. Sağlıksız döllenme tamamen+stres... İnşallah birdahakine sağlıklı olur.Gec döllenme benimkk daha 1 haftalik falandı ama o dönem yasamam gereken ne varsa yasadim. Zaten diyodum tutunursa mucize ağırlik da kaldirdim bildiğiniz erkek isini yaptim. Fazlasıyla huzursuz bi hafta gecirdim
Ocak ayindan bu yana gebe kaldiniz mi tekrar çocuğunuz var mi şu anÜzülme canım, Ocak yında bende yaşadım kimyasal gebelik senin gibi. Bunda da bir hayır var. Sağlıksız döllenme tamamen+stres... İnşallah birdahakine sağlıklı olur.
Yok canım kalamadım, ama eşimin işinden dolayı çokta düzenli ilişki yaşamadık. Şİmdi vardiyası değişti artık bakalım ne olacak.Ocak ayindan bu yana gebe kaldiniz mi tekrar çocuğunuz var mi şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?