Silik cizgi hamilelik testi

Evet bugün 6. Gün adetim gecikmeli olacak gibi oluyorum ama olamiyorum Allahın izniyle yarin da olmazsam cuma günü kan vericem

7 güne kadar normalmiş sanırım. Gebelik dışında farkli sebepler olabilirmis. Bugün dışarı cikma imkanim yok. Testte yok tekrarliyamam. Eczane de yok yakinda

Daha önce kendimi o kadar cok kaptirdim ki bu defa hamileyim diye tüm belirtileri de yaşadım üstüne hayal kırıklığı yasamaktan korkuyorum. Halen olmadim bakalim. İçerde bi hareketlilik var ama günlerdir. Hummalı bi çalışma var o bi kesin

Te

Merhaba kizlar bugün gidip kan vericem. Dua edin benim icin ins bebis vardir ve değerlerim iyice yükselmiştir
Canım Allah ın selamı üzerine olsun. Rabbim inşallah o değerleri yükseltir ve sağlıklı bir gebeliği öğrenir yaşarsın bugün. Rabbim bana da nasip etsin. Senin gibi. Rabbim duanı kabl etsin.

Canım Allah ın selamı üzerine olsun. Rabbim inşallah o değerleri yükseltir ve sağlıklı bir gebeliği öğrenir yaşarsın bugün. Rabbim bana da nasip etsin. Senin gibi. Rabbim duanı kabl etsin.❤
Aminnn isteyen herkede nasip etsin Rabbim

Kizlar pozitif çıktı yarindan sonra 2 katına çıkıp çıkmadığını kontrol icin tekrar test yaptiracam 15lerde degerim şu an

Var canım hayırlı olsun Umarım bende yakında çift çizgi görürüm

Canim cok gecmis olsun.Kimyasal gebelik gibi mi oldu acaba yoksa keseyi gormusmuydunuz?
Gec döllenme benimkk daha 1 haftalik falandı ama o dönem yasamam gereken ne varsa yasadim. Zaten diyodum tutunursa mucize ağırlik da kaldirdim bildiğiniz erkek isini yaptim. Fazlasıyla huzursuz bi hafta gecirdim

Gec döllenme benimkk daha 1 haftalik falandı ama o dönem yasamam gereken ne varsa yasadim. Zaten diyodum tutunursa mucize ağırlik da kaldirdim bildiğiniz erkek isini yaptim. Fazlasıyla huzursuz bi hafta gecirdim
Üzülme canım, Ocak yında bende yaşadım kimyasal gebelik senin gibi. Bunda da bir hayır var. Sağlıksız döllenme tamamen+stres... İnşallah birdahakine sağlıklı olur.

Üzülme canım, Ocak yında bende yaşadım kimyasal gebelik senin gibi. Bunda da bir hayır var. Sağlıksız döllenme tamamen+stres... İnşallah birdahakine sağlıklı olur.
Ocak ayindan bu yana gebe kaldiniz mi tekrar çocuğunuz var mi şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…