- 16 Ocak 2022
- 1.272
- 506
- 73
- 30
- Konu Sahibi DilekHanim
-
Silik çizgi göremedim bende geçen ay kimyasal yaşadım korunma yapmadım bakalım nasip ama düşük ya adet geçte gelebilirSiz çizgiyi görüyorsunuz dimi
Düşük oldugu için belki adet geçte gelebilir çokta bilmiyorm inşallah Allah kucagımızı doldururSiz çizgiyi görüyorsunuz dimi
İlk idrarla denicem birde sabah bakalım bu sefer hemen kan vermicemDüşük oldugu için belki adet geçte gelebilir çokta bilmiyorm inşallah Allah kucagımızı doldurur
Amin inşallah canım sabah ilk idrarla yapayım birde varsa çıkar zatenİnanırmısınz bende siz gibiyim her yaptıgımsa çift görüyordum ilk 7 ay önce boş oldu 8 haftalık kürtaj oldum geçen ay sizinle aynı tarihte benim adet kanamasıyla kimyasal oldu ama korunmadım. Korinmicam da bende istiyorum bakalım nolucak test yapmıyorum beklicem nasip ya Allah dilerse olur inşallah en kısa zamanda tez zamanda bebeklerimz olur
Evet deneyin ama bir kaç gün geçince yapsanız genelde adet 2 3 gün geçince derler ama bende o kurala uyamıyorum siz sabah ilk idrarla bakın umarım güzel sonuç alırsınzAmin inşallah canım sabah ilk idrarla yapayım birde varsa çıkar zaten
Bana doktor bu ay korun demişti bende korunmadım takviye falan da almadım umudum yok zaten ama adet belirtilerim biranda kayboldu başka birşey olmasından korkuyorum ben pcos var yarım rahimliyim bir tüpüm açık oyüzden çok düşünüyorumİnanırmısınz bende siz gibiyim her yaptıgımsa çift görüyordum ilk 7 ay önce boş oldu 8 haftalık kürtaj oldum geçen ay sizinle aynı tarihte benim adet kanamasıyla kimyasal oldu ama korunmadım. Korinmicam da bende istiyorum bakalım nolucak test yapmıyorum beklicem nasip ya Allah dilerse olur inşallah en kısa zamanda tez zamanda bebeklerimz olur
Bende yarım rahimliyim canım pcosta var tedavisiz geçen ay kimyasal yaşadım bu ay yine çizgi görüyorum imkansiz değil diye düşünüyorum rabbim ol derse olurPko ve ters rahimliyim benim gibi olupta hamile kalan var mı
Stres yapmayın illaki tutucak olucak merk etmeyin umudunuzu kaybetmeyin yeterBana doktor bu ay korun demişti bende korunmadım takviye falan da almadım umudum yok zaten ama adet belirtilerim biranda kayboldu başka birşey olmasından korkuyorum ben pcos var yarım rahimliyim bir tüpüm açık oyüzden çok düşünüyorum
Geçen ay 3 gün önce öğrendim benEvet deneyin ama bir kaç gün geçince yapsanız genelde adet 2 3 gün geçince derler ama bende o kurala uyamıyorum siz sabah ilk idrarla bakın umarım güzel sonuç alırsınz
Umudum hep var yeterki rabbim beterinden saklasınStres yapmayın illaki tutucak olucak merk etmeyin umudunuzu kaybetmeyin yeter
Silk çizgi var bende görüyorum yarın tekrarlayın inşallah hamilesinzdrBenim gözler artık hep ikinci çizgiyi görüyor demekki
Bende elimde daha net görüyorum var da ama kimyasal ya da başka birşey olmasından korkuyorumSilk çizgi var bende görüyorum yarın tekrarlayın inşallah hamilesinzdr
Aynen öyle Rabb'im ol derse oluverir hiç şüphesiz aşılama oldum geçen pazartesi yarın bir hafta olcak inşallah hamileyimdir insan umutlanmak istiyor sizede bu arada geçmiş olsun inşallah sizde hamilesinizdirBende yarım rahimliyim canım pcosta var tedavisiz geçen ay kimyasal yaşadım bu ay yine çizgi görüyorum imkansiz değil diye düşünüyorum rabbim ol derse olur
Amin inşallah bir de sabah ilk idrarla denicem umarım çıkarAynen öyle Rabb'im ol derse oluverir hiç şüphesiz aşılama oldum geçen pazartesi yarın bir hafta olcak inşallah hamileyimdir insan umutlanmak istiyor sizede bu arada geçmiş olsun inşallah sizde hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?