Silik çizgi kimyasal gebelik pcos

Silik çizgi göremedim bende geçen ay kimyasal yaşadım korunma yapmadım bakalım nasip ama düşük ya adet geçte gelebilir

Silk çizgi var bende görüyorum yarın tekrarlayın inşallah hamilesinzdr

Haberlerinizi bekliyorum inşallah hamilesinizdir
Yine silik çıkıyor galiba kimyasala döndü

Eklentiler

• IMG_0854.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 105
Sonuç 17.3 çıktı yine düşük kimyasal olabilir
Benim bir kimyasal gebeliğim oldu oda sonucum 9 du ,17 gayet normal , ikinci gebeligimde 39 du suna oglum 6 yaşında, kimyasal okup olmadığını değerlerden ogrenemezsiniz iki gün sonra artışı dikkate almaniz gerekiyor iyi düşünün iyi olsun

İnşallah öyle olur okadar çok istiyorum ki

İnşallah öyle olur okadar çok istiyorum ki
En azindan hamile kalabiliyosun öyle düşün, kimyasalda gebeliğin bir çeşidi. İllaki normal gebeliginde olur allah kabul olmayan duanin hayalini kurdurmazmis , o duan kabul olur ama zamani vardir sabret bekle umarim zamani bu zamandir

İnşallah Rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın

Mrb canım belirtin var mıydı

İnşallah sağlıklı olsunda birşy istemiyorum allah beterinden korusun seninle aynı zamanda kimyasal yaşadık aynı zamansa adet olmamız gerekiyor umarım güzel sonuç alırız ikimzde
İnşallah canım çok isterim Rabbim gönlüne göre versin

Hafif kasık ağrılarım var göğüs hassasiyetim var bide iştahım çok açıldı geçen ayda öyle olmuştu
Bende de pcos var canım adetim düzensiz bugün 33.gunum hala regl olmadım geçen ay kimyasal oldu benimde bakalım bekliyorum hafif mide bulantısı ve uyku hali iştahım benim de arttı bide az birşey yiyorum hemen midem doluyor korkuyorum test yapmaya valla ya napcam bilmiyorum hiç regl belirtim de yok

Rabbim gönlüne göre verir sağlıklı gebelikler geçirelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…