- 16 Aralık 2023
- 24
- 4
- 6
- 32
- Konu Sahibi DilekHanim
-
Haberlerinizi bekliyorum inşallah hamilesinizdirAmin inşallah bir de sabah ilk idrarla denicem umarım çıkar
İnşallah canım bakacam sabahHaberlerinizi bekliyorum inşallah hamilesinizdir
Kızlar ben geçen ay kimyasal yaşadım 18 Kasım da kanamam başladı bu ay da 17 18 Aralık bekliyorum adetimi dün açık kahverengi ve sancım olunca adetim geldi dedim umudumu kaybettim lekelenme devam ediyor sadece sildikçe adet gibi ağrıda yaşamıyorum göğüs hassasiyetim de kayboldu azönce bi test yapayım dedim ikinci çizgi silik çıktı yine kimyasal mı geçiriyorum acaba erkenden kan da vermek istemiyorum geçen ayki gibi üzülmek istemiyorum napayım ben şimdi adetim geldi diye bu ay için takviye arayışına başlamıştım birde
Silik çizgi göremedim bende geçen ay kimyasal yaşadım korunma yapmadım bakalım nasip ama düşük ya adet geçte gelebilir
Silk çizgi var bende görüyorum yarın tekrarlayın inşallah hamilesinzdr
Yine silik çıkıyor galiba kimyasala döndüHaberlerinizi bekliyorum inşallah hamilesinizdir
Kan verdim bekliyorumYine silik çıkıyor galiba kimyasala döndü
Sonuç 17.3 çıktı yine düşük kimyasal olabilirKan verdim bekliyorum
Benim bir kimyasal gebeliğim oldu oda sonucum 9 du ,17 gayet normal , ikinci gebeligimde 39 du suna oglum 6 yaşında, kimyasal okup olmadığını değerlerden ogrenemezsiniz iki gün sonra artışı dikkate almaniz gerekiyor iyi düşünün iyi olsunSonuç 17.3 çıktı yine düşük kimyasal olabilir
İnşallah öyle olur okadar çok istiyorum kiBenim bir kimyasal gebeliğim oldu oda sonucum 9 du ,17 gayet normal , ikinci gebeligimde 39 du suna oglum 6 yaşında, kimyasal okup olmadığını değerlerden ogrenemezsiniz iki gün sonra artışı dikkate almaniz gerekiyor iyi düşünün iyi olsun
En azindan hamile kalabiliyosun öyle düşün, kimyasalda gebeliğin bir çeşidi. İllaki normal gebeliginde olur allah kabul olmayan duanin hayalini kurdurmazmis , o duan kabul olur ama zamani vardir sabret bekle umarim zamani bu zamandirİnşallah öyle olur okadar çok istiyorum ki
İnşallah Rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasınEn azindan hamile kalabiliyosun öyle düşün, kimyasalda gebeliğin bir çeşidi. İllaki normal gebeliginde olur allah kabul olmayan duanin hayalini kurdurmazmis , o duan kabul olur ama zamani vardir sabret bekle umarim zamani bu zamandir
Benimde adet gecikmesi oldu geçen ay kimyasaldı test yaptım çizgi yok nolucak bilmiyorum bugun 2. Gün bakalımİnşallah Rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın
Geç döllenmedir inşallahBenimde adet gecikmesi oldu geçen ay kimyasaldı test yaptım çizgi yok nolucak bilmiyorum bugun 2. Gün bakalım
İnşallah sağlıklı olsunda birşy istemiyorum allah beterinden korusun seninle aynı zamanda kimyasal yaşadık aynı zamansa adet olmamız gerekiyor umarım güzel sonuç alırız ikimzdeGeç döllenmedir inşallah
Mrb canım belirtin var mıydıKızlar ben geçen ay kimyasal yaşadım 18 Kasım da kanamam başladı bu ay da 17 18 Aralık bekliyorum adetimi dün açık kahverengi ve sancım olunca adetim geldi dedim umudumu kaybettim lekelenme devam ediyor sadece sildikçe adet gibi ağrıda yaşamıyorum göğüs hassasiyetim de kayboldu azönce bi test yapayım dedim ikinci çizgi silik çıktı yine kimyasal mı geçiriyorum acaba erkenden kan da vermek istemiyorum geçen ayki gibi üzülmek istemiyorum napayım ben şimdi adetim geldi diye bu ay için takviye arayışına başlamıştım birde
İnşallah canım çok isterim Rabbim gönlüne göre versinİnşallah sağlıklı olsunda birşy istemiyorum allah beterinden korusun seninle aynı zamanda kimyasal yaşadık aynı zamansa adet olmamız gerekiyor umarım güzel sonuç alırız ikimzde
Hafif kasık ağrılarım var göğüs hassasiyetim var bide iştahım çok açıldı geçen ayda öyle olmuştuMrb canım belirtin var mıydı
Dilek hanım kimyasal ne demek ?Sonuç 17.3 çıktı yine düşük kimyasal olabilir
Beta yükselmeden düşüşe geçiyor demek hamilesin ama beta yavaş yavaş düşüyor sonrada kanama başlıyorDilek hanım kimyasal ne demek ?
Bende de pcos var canım adetim düzensiz bugün 33.gunum hala regl olmadım geçen ay kimyasal oldu benimde bakalım bekliyorum hafif mide bulantısı ve uyku hali iştahım benim de arttı bide az birşey yiyorum hemen midem doluyor korkuyorum test yapmaya valla ya napcam bilmiyorum hiç regl belirtim de yokHafif kasık ağrılarım var göğüs hassasiyetim var bide iştahım çok açıldı geçen ayda öyle olmuştu
Rabbim gönlüne göre verir sağlıklı gebelikler geçirelim inşallahBende de pcos var canım adetim düzensiz bugün 33.gunum hala regl olmadım geçen ay kimyasal oldu benimde bakalım bekliyorum hafif mide bulantısı ve uyku hali iştahım benim de arttı bide az birşey yiyorum hemen midem doluyor korkuyorum test yapmaya valla ya napcam bilmiyorum hiç regl belirtim de yok
Hmm anladım Allah'ım hakkınızda hayırlısını nasip eylesin aminBeta yükselmeden düşüşe geçiyor demek hamilesin ama beta yavaş yavaş düşüyor sonrada kanama başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?