- 6 Temmuz 2022
- 543
- 230
- 53
- 27
- Konu Sahibi Kullanicic
-
Silik cizgiyi ben goremedm ama bende silikti sonaradan netlesti hayrlisi bakalmMerhaba adetime 3 gün var östrojen düşüklüğüm vardı bu ay öğrendik ilaç başlamıştım dayanamadım test yaptım bu şekilde silik çizgi belirdi hemen ardından erken gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı ama zorumla yaptım yani idrara bile sıkışmamıştım dayananamadığımdan yaptım gebeliğini bu şekilde öğrenen var mı?
Silik çizgiyi adetinize kaç gün varken görmüştünüz?Silik cizgiyi ben goremedm ama bende silikti sonaradan netlesti hayrlisi bakalm
Ck erkendi adetime 2 gun kalmsti hatta erken tes almstm bende olmazsada üzülme gene olurSilik çizgiyi adetinize kaç gün varken görmüştünüz?
O kadar stresliyim ki başıma böyle şeylerin geleceğini tahmin bile etmezdim fotoğraf ta çok belli olmuyor olabilir ama ben görebiliyorum bu silik çizgiyi bile görmeyi o kadar çok istedim kiCk erkendi adetime 2 gun kalmsti hatta erken tes almstm bende olmazsada üzülme gene olur
Yarn daha net cikiyo silik olan benm oyleydi insallah hamilesinizdr ne mutlu net cikarsa yazin litfen kan varn kanda daha net cikarO kadar stresliyim ki başıma böyle şeylerin geleceğini tahmin bile etmezdim fotoğraf ta çok belli olmuyor olabilir ama ben görebiliyorum bu silik çizgiyi bile görmeyi o kadar çok istedim ki
Ck erkendi adetime 2 gun kalmsti hatta erken tes almstm bende olmazsada üzülme gene
Yarın tekrar yapıp haber vereceğimYarn daha net cikiyo silik olan benm oyleydi insallah hamilesinizdr ne mutlu net cikarsa yazin litfen kan varn kanda daha net cikar
Yarn daha net cikiyo silik olan benm oyleydi insallah hamilesinizdr ne mutlu net cikarsa yazin litfen kan varn kanda daha net cikar
İnsallah mubarek kadir gecsinde allah kabul etsn dualarmiziYarın tekrar yapıp haber vereceğim
Kuruma çizgisi gibi duruyor, kaç dakika sonra çıktıMerhaba adetime 3 gün var östrojen düşüklüğüm vardı bu ay öğrendik ilaç başlamıştım dayanamadım test yaptım bu şekilde silik çizgi belirdi hemen ardından erken gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı ama zorumla yaptım yani idrara bile sıkışmamıştım dayananamadığımdan yaptım gebeliğini bu şekilde öğrenen var mı?
İlk yaptığımda kıl gibi incecik çıktı durdukça belirginleştiKuruma çizgisi gibi duruyor, kaç dakika sonra çıktı
Amin inşallah ne güzel konıştunuzİnsallah mubarek kadir gecsinde allah kabul etsn dualarmizi
Daha adetinize 3 gün varmış bekli de hamilelik vardır. İnşallah gönlünüzce olur bayram günü hamileyim yazarsınızİlk yaptığımda kıl gibi incecik çıktı durdukça belirginleşti
Ay inşallah canım ya dua edin lütfenDaha adetinize 3 gün varmış bekli de hamilelik vardır. İnşallah gönlünüzce olur bayram günü hamileyim yazarsınız
Ben gölgeyi goruyorum.Benim testlerimde bu şekilde çıkıyordu.bugun erken gebelik testi yaptım silik bile cikmadi.carsamba regl günüm benimde.acikcasi benim umudum kalmadı.ama inşallah sizin vardırMerhaba adetime 3 gün var östrojen düşüklüğüm vardı bu ay öğrendik ilaç başlamıştım dayanamadım test yaptım bu şekilde silik çizgi belirdi hemen ardından erken gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı ama zorumla yaptım yani idrara bile sıkışmamıştım dayananamadığımdan yaptım gebeliğini bu şekilde öğrenen var mı?
Canım böyle düşünme her zaman umut var Allah sana bu hayırlı gece hürmetine güzel bir evlat versin inşallah tez zamandaBen gölgeyi goruyorum.Benim testlerimde bu şekilde çıkıyordu.bugun erken gebelik testi yaptım silik bile cikmadi.carsamba regl günüm benimde.acikcasi benim umudum kalmadı.ama inşallah sizin vardır
Ya o hevesle yaptım negatif çıktı ama dediğim gibi aynı idrarla değil elimde bir tane daha var onu da yarın sabah yapacamBende silik çizgi gördüm canım testinde..mutlaka erken gebelik testi yap
Rabbim isteyen herkese bu mübarek gecede hayırlı sağlıklı versin aratmasın, imrendirmesin.isteyen kadının kucağını boş birakmasinCanım böyle düşünme her zaman umut var Allah sana bu hayırlı gece hürmetine güzel bir evlat versin inşallah tez zamanda
Merhaba yeniden test yaptınız mı acabaMerhaba adetime 3 gün var östrojen düşüklüğüm vardı bu ay öğrendik ilaç başlamıştım dayanamadım test yaptım bu şekilde silik çizgi belirdi hemen ardından erken gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı ama zorumla yaptım yani idrara bile sıkışmamıştım dayananamadığımdan yaptım gebeliğini bu şekilde öğrenen var mı?
Hayır yarın sabahı bekliyorum yapmak içinMerhaba yeniden test yaptınız mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?