Silik çizgi lütfen bakar mısınızz

Benim tam bu sekilde cikti. Ayni anda erken gebelik testinede damlatmistim ama o negatifti. Hemen kan verdim 17 cikti degerim

Daha cok yeni bes gun once 805ti. Yarin tekrar kan verip carsamba kontrolum var
Ne güzel, sağlıkla gelsin inşallah. Dün kaset test yaptım sabah baktığımda silik çizgi. Bugün yaptığımda yine en az 1 2 saat sonra silik çizgi. Acaba ikisi de mi kuruma çizgisi umut var mı sizce

Slik çıkıyorsa vardır bende hiç kuruma çizgisi çıkmadı bir defa oldu silik ondada hamileydim

Ne güzel, sağlıkla gelsin inşallah. Dün kaset test yaptım sabah baktığımda silik çizgi. Bugün yaptığımda yine en az 1 2 saat sonra silik çizgi. Acaba ikisi de mi kuruma çizgisi umut var mı sizce
10dakika sonrasini cok kaale alma canim genelde kuruma cizgisi oluyo. Ama o sekilde olup hamile oldugunu ogrenende var. Kan ver

Kızlar hayırlı sabahlar. Ovulasyon testlerim böyle çıktı.15 nisan ve 17 nisanı değerlendirdim. Bugün sabah biraz silinmeye başlamış çizgi ama hala koyu pik koyusu değil artık. Bugünü ve yarını da değerlendireyim mi yoksa bugün boş bırakıp yarını mı değerlendireyim yarından sonra müsait olmayacağım. Teşekkürler

Eklentiler

• IMG_20230417_171925_455~2.webp
    14 KB · Görüntüleme: 189
17 Nisan da pik olmuş bence değerlendirin mutlaka bugünü de yarını da

Test yaptım kızlar negatif çıktı çok üzüldüm markası suraleb dün yaptığım testte bugün böyle oldu oda labaquick

Eklentiler

• IMG_20230418_145057.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 170
  • IMG_20230418_144955.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 180
Test yaptım kızlar negatif çıktı çok üzüldüm markası suraleb dün yaptığım testte bugün böyle oldu oda labaquick
Üzülme vardır bundada bı hayır.allaha dua etmeye devam vardır kismetimiz ama nerde ne zaman Allah bilir.rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmis.brn ne zaman karamsarliga düşsem bu gelir aklıma

Bir kaç gün sonra tekrarla bence testi

benimd sonucuma bakar mısınız?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-04-20 at 11.39.24.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 181
  • WhatsApp Image 2023-04-20 at 11.40.38.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 166
O kadar stresliyim ki başıma böyle şeylerin geleceğini tahmin bile etmezdim fotoğraf ta çok belli olmuyor olabilir ama ben görebiliyorum bu silik çizgiyi bile görmeyi o kadar çok istedim ki
Bende fitoterapi ile ilaç tedavisine başladım 25 gün oldu adetim 4 gün gecikti beta hcg 1.70 çıktı idrar testim de silik çıktı acaba varmıdır

Eklentiler

• 16822448397063104344841858415109.webp
    5 KB · Görüntüleme: 169
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…