- 29 Mart 2023
- 359
- 312
- 18
- Konu Sahibi Kullanicic
-
Benim tam bu sekilde cikti. Ayni anda erken gebelik testinede damlatmistim ama o negatifti. Hemen kan verdim 17 cikti degerimMerhaba adetime 3 gün var östrojen düşüklüğüm vardı bu ay öğrendik ilaç başlamıştım dayanamadım test yaptım bu şekilde silik çizgi belirdi hemen ardından erken gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı ama zorumla yaptım yani idrara bile sıkışmamıştım dayananamadığımdan yaptım gebeliğini bu şekilde öğrenen var mı?
Merhaba, şuan kaç haftalık , en son kaç cıktı değerinizBenim tam bu sekilde cikti. Ayni anda erken gebelik testinede damlatmistim ama o negatifti. Hemen kan verdim 17 cikti degerim
Daha cok yeniMerhaba, şuan kaç haftalık , en son kaç cıktı değeriniz
Ne güzel, sağlıkla gelsin inşallah. Dün kaset test yaptım sabah baktığımda silik çizgi. Bugün yaptığımda yine en az 1 2 saat sonra silik çizgi. Acaba ikisi de mi kuruma çizgisiDaha cok yenibes gun once 805ti. Yarin tekrar kan verip carsamba kontrolum var
Yaa öyle mi hayırlı olsun inşallah benimki de vardırBenim tam bu sekilde cikti. Ayni anda erken gebelik testinede damlatmistim ama o negatifti. Hemen kan verdim 17 cikti degerim
Fotoğraf varsa atabilir misinizNe güzel, sağlıkla gelsin inşallah. Dün kaset test yaptım sabah baktığımda silik çizgi. Bugün yaptığımda yine en az 1 2 saat sonra silik çizgi. Acaba ikisi de mi kuruma çizgisiumut var mı sizce
Testinizin fotoğrafı var mı acaba atabilir misinizBenim tam bu sekilde cikti. Ayni anda erken gebelik testinede damlatmistim ama o negatifti. Hemen kan verdim 17 cikti degerim
Malesef, yarın ilk idrarla deniyim bari. İnşallah vardırFotoğraf varsa atabilir misiniz
İnşallah vardır canım Allah gönlüne göre versinMalesef, yarın ilk idrarla deniyim bari. İnşallah vardır
10dakika sonrasini cok kaale alma canim genelde kuruma cizgisi oluyo. Ama o sekilde olup hamile oldugunu ogrenende var. Kan verNe güzel, sağlıkla gelsin inşallah. Dün kaset test yaptım sabah baktığımda silik çizgi. Bugün yaptığımda yine en az 1 2 saat sonra silik çizgi. Acaba ikisi de mi kuruma çizgisiumut var mı sizce
17 Nisan da pik olmuş bence değerlendirin mutlaka bugünü de yarını daKızlar hayırlı sabahlar. Ovulasyon testlerim böyle çıktı.15 nisan ve 17 nisanı değerlendirdim. Bugün sabah biraz silinmeye başlamış çizgi ama hala koyu pik koyusu değil artık. Bugünü ve yarını da değerlendireyim mi yoksa bugün boş bırakıp yarını mı değerlendireyim yarından sonra müsait olmayacağım. Teşekkürler
Üzülme vardır bundada bı hayır.allaha dua etmeye devam vardır kismetimiz ama nerde ne zaman Allah bilir.rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmis.brn ne zaman karamsarliga düşsem bu gelir aklımaTest yaptım kızlar negatif çıktı çok üzüldüm markası suraleb dün yaptığım testte bugün böyle oldu oda labaquick
Sen ne yaptın canım var mı bir gelişmeMalesef, yarın ilk idrarla deniyim bari. İnşallah vardır
Bir kaç gün sonra tekrarla bence testiMerhaba adetime 3 gün var östrojen düşüklüğüm vardı bu ay öğrendik ilaç başlamıştım dayanamadım test yaptım bu şekilde silik çizgi belirdi hemen ardından erken gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı ama zorumla yaptım yani idrara bile sıkışmamıştım dayananamadığımdan yaptım gebeliğini bu şekilde öğrenen var mı?
Sen ne yaptın canım var mı bir gelişme
Bende fitoterapi ile ilaç tedavisine başladım 25 gün oldu adetim 4 gün gecikti beta hcg 1.70 çıktı idrar testim de silik çıktı acaba varmıdırO kadar stresliyim ki başıma böyle şeylerin geleceğini tahmin bile etmezdim fotoğraf ta çok belli olmuyor olabilir ama ben görebiliyorum bu silik çizgiyi bile görmeyi o kadar çok istedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?