- Konu Sahibi Kullanicic
-
Kızlar merhaba, benim testime de bakabilir misiniz lütfenBu ay 8i yumurtlama günümdü. Hem önceki günü hem de çatlama gününü değerlendirdik. Geçen hafta bir seferlik sarı gibi bir akıntım oldu ama yaklaşık bir buçuk haftadır regl olacakmışım gibi ağrılarım var özellikle Son dört gündür baya arttı ( bel ağrısı özellikle). Dün regl olmam gerekiyordu ama yok. Yanlış umutlara da kapılmak istemiyorum ama çok hafif bir çizgi gördüm gibi bugün. Batmalar da var az çok. Bana da yorum yapar mısınız lütfen
Canım kanda çıkmayanın idrarda çıkması imkansız ama umut hep vardırBende fitoterapi ile ilaç tedavisine başladım 25 gün oldu adetim 4 gün gecikti beta hcg 1.70 çıktı idrar testim de silik çıktı acaba varmıdır
Tekrar test yaptiniz mi acabaKızlar merhaba, benim testime de bakabilir misiniz lütfenBu ay 8i yumurtlama günümdü. Hem önceki günü hem de çatlama gününü değerlendirdik. Geçen hafta bir seferlik sarı gibi bir akıntım oldu ama yaklaşık bir buçuk haftadır regl olacakmışım gibi ağrılarım var özellikle Son dört gündür baya arttı ( bel ağrısı özellikle). Dün regl olmam gerekiyordu ama yok. Yanlış umutlara da kapılmak istemiyorum ama çok hafif bir çizgi gördüm gibi bugün. Batmalar da var az çok. Bana da yorum yapar mısınız lütfen?
Maalesef reglim oldum. Geciktiği gün yaptığımda böyle silikti ama iki gün gecikmeyle regl gördüm. Doktor kimyasal olabilir dedi. Bundan sonra en az bir hafta bekleyeceğim. Böyle olunca çok üzülüyor insanTekrar test yaptiniz mi acaba
Gecen ay ayni boyle bi olay yasadim cok net kirmizi cizgiyi gordum regl den 3 gun oncesi sonra birden test negatife dondu ve adet oldum yuksek ihtimal kimyasal oldu cok gecmis olsun insallah en yakin zamanda olurMaalesef reglim oldum. Geciktiği gün yaptığımda böyle silikti ama iki gün gecikmeyle regl gördüm. Doktor kimyasal olabilir dedi. Bundan sonra en az bir hafta bekleyeceğim. Böyle olunca çok üzülüyor insan
Çok teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsunGecen ay ayni boyle bi olay yasadim cok net kirmizi cizgiyi gordum regl den 3 gun oncesi sonra birden test negatife dondu ve adet oldum yuksek ihtimal kimyasal oldu cok gecmis olsun insallah en yakin zamanda olur
Canım kan ver inşallah hamilesindirMerhaba adetime 3 gün var östrojen düşüklüğüm vardı bu ay öğrendik ilaç başlamıştım dayanamadım test yaptım bu şekilde silik çizgi belirdi hemen ardından erken gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı ama zorumla yaptım yani idrara bile sıkışmamıştım dayananamadığımdan yaptım gebeliğini bu şekilde öğrenen var mı?
Malesef değilim canımCanım kan ver inşallah hamilesindir
Fitoterapi hangi doktorlar başladınız ?Bende fitoterapi ile ilaç tedavisine başladım 25 gün oldu adetim 4 gün gecikti beta hcg 1.70 çıktı idrar testim de silik çıktı acaba varmıdır
Gebelik var mi acaba kac gun onceden yapmistiniz bu testibenimde sonucuma bakar mısınız
merhaba üzerinden geçmiş ama fitoterapi tedavisi görüyormussunuz benede tedavıdeyim doktorunuz kim nasıl ilerliyor ben hala gebe kalamadımBende fitoterapi ile ilaç tedavisine başladım 25 gün oldu adetim 4 gün gecikti beta hcg 1.70 çıktı idrar testim de silik çıktı acaba varmıdır
yokmuş gebelik kan verdim negatif çıktı 5 gün önceden yapmıştım.Gebelik var mi acaba kac gun onceden yapmistiniz bu testi
Çizgi baya net görünüyor bence var kan verdiniz miBenimde boyle kizlar adete 4 gun kala sizce
Verdim 118 cikti 2 gun sonra 361 ckti canmÇizgi baya net görünüyor bence var kan verdiniz mi
Ben de yine kaset test yaptım var mı yok mu anlamadımVerdim 118 cikti 2 gun sonra 361 ckti canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?