Silik çizgi lütfen bakar mısınızz

Kızlar merhaba, benim testime de bakabilir misiniz lütfen Bu ay 8i yumurtlama günümdü. Hem önceki günü hem de çatlama gününü değerlendirdik. Geçen hafta bir seferlik sarı gibi bir akıntım oldu ama yaklaşık bir buçuk haftadır regl olacakmışım gibi ağrılarım var özellikle Son dört gündür baya arttı ( bel ağrısı özellikle). Dün regl olmam gerekiyordu ama yok. Yanlış umutlara da kapılmak istemiyorum ama çok hafif bir çizgi gördüm gibi bugün. Batmalar da var az çok. Bana da yorum yapar mısınız lütfen?

Eklentiler

• E6B1A409-18D4-4A3E-B0BA-32DFB4E8FC1E.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 117
  • 2B746747-5E58-42DB-8A8A-A1757E957175.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 106
  • 4F952199-EEE7-4F78-8B6B-14CC7C3A24BD.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 113

Yarin tekrar test yapin bence daha da belirginlesiyorsa vardir . Bende cizgi gordum insallah vardir

Tekrar test yaptiniz mi acaba

Tekrar test yaptiniz mi acaba
Maalesef reglim oldum. Geciktiği gün yaptığımda böyle silikti ama iki gün gecikmeyle regl gördüm. Doktor kimyasal olabilir dedi. Bundan sonra en az bir hafta bekleyeceğim. Böyle olunca çok üzülüyor insan

Maalesef reglim oldum. Geciktiği gün yaptığımda böyle silikti ama iki gün gecikmeyle regl gördüm. Doktor kimyasal olabilir dedi. Bundan sonra en az bir hafta bekleyeceğim. Böyle olunca çok üzülüyor insan
Gecen ay ayni boyle bi olay yasadim cok net kirmizi cizgiyi gordum regl den 3 gun oncesi sonra birden test negatife dondu ve adet oldum yuksek ihtimal kimyasal oldu cok gecmis olsun insallah en yakin zamanda olur

Gecen ay ayni boyle bi olay yasadim cok net kirmizi cizgiyi gordum regl den 3 gun oncesi sonra birden test negatife dondu ve adet oldum yuksek ihtimal kimyasal oldu cok gecmis olsun insallah en yakin zamanda olur
Çok teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun İnşallah ikimiz de pozitifi görürüz en yakın zamanda

Canım kan ver inşallah hamilesindir

benimde sonucuma bakar mısınız

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-04-26 at 08.37.23.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 88
Bende fitoterapi ile ilaç tedavisine başladım 25 gün oldu adetim 4 gün gecikti beta hcg 1.70 çıktı idrar testim de silik çıktı acaba varmıdır
merhaba üzerinden geçmiş ama fitoterapi tedavisi görüyormussunuz benede tedavıdeyim doktorunuz kim nasıl ilerliyor ben hala gebe kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…