Silik çizgi var mı sizce?

mihrimaah

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
220
105
23
Merhaba arkadaşlar adete 4 gün var sabah ilk idrarla test yaptım bana silik bir çizgi var gibi geldi ama ben zaten hep kendi kendime ikinci çizgi görüyorum her testte.Lutfen bakar mısınız sizce var mı yoksa ben yine hayal mi görüyorum?

Eklentiler

• 16750763447243985151939563850312.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 471
Bu da ikinci fotoğraf arkadaşlar

Eklentiler

• 16750768520434362383016344577118.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 441
Belli belirsiz bi çizgi var evet erken gebelik testi yapsana canım onda daha net olur

Belli belirsiz bi çizgi var evet erken gebelik testi yapsana canım onda daha net olur
Yarın bir de erken gebelik testi yapayım teşekkür ederim canım.Belki kuruma çizgisidir diye suyun altına tuttum daha fa belirginleşti

Dün benimde böyleydi sabah negatif çıktı anlamadım gitti ya. İnşallah sizin pozitif çıkar

Daha net bi çizgi görmeniz gerekirdi diye düşünüyorum çünkü ben gebe değilken de böyle çıkıyordu çoğu test. Adet gecikmeniz 15 günü bulursa test yapın

Beni de haberdar et merak ederim. İnşallah hamişsindir ben biri hamile olunca çok seviniyorum valla
Tamamdır canım mutlaka haber vericem inşallah rabbim sana da bana da isteyen herkese bir an evvel versin aratmasın inşallahh❤❤❤

Fotoyu yakınlaştırdım bende gördüm canım. Hafif var çok yeni olabilir. Hergün Tekrarla sürekli

Canım kuruma çizgisi gibi geldi bana kaç dakika yada kaç saat sonra çıktı bu cizgi tekrarlarsan yapar yapmaz bir at buraya istersen öyle bakalım çizgi var ama test kurumuş satarma yapmış

Canım kuruma çizgisi gibi geldi bana kaç dakika yada kaç saat sonra çıktı bu cizgi tekrarlarsan yapar yapmaz bir at buraya istersen öyle bakalım çizgi var ama test kurumuş satarma yapmış
Kuruma çizgisidir diye düşündüm bende suya tuttum dün ama daha da belirginleşti gitmedi canım kafam çok karıştı valla inşallah vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…